dimogrec Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Exω 1 cd των Windows XP & τα εχω εγκαταστησει σε 1 pc εδω και κανα 2 χρονια. Mπορω να τα βαλω & σε ενα δευτερο υπολογιστη & να τα ενεργοποιησω η' θα εχω προβλημα?
pisio Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μπορείς να το βάλεις αλλά όχι και να το ενεργοποιήσεις Χρειάζεσαι και ακόμη μία License
dimogrec Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 thanks παιδια... Κλασικες μαμακιες της Μicrosoft.... Windows Home Edition σου λεει.... Αφου ειναι Home edition αστο ρε φιλε να μπει σε 2-3 pc... Exω Ubuntu στο ενα & Suse σε ενα αλλο... Αψογα δε λεω αλλα κακα τα ψεματα ειναι απαραιτητα κ τα Windows
Cygnus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Νομίζω πως γίνεται..Τουλάχιστον εγώ είχα ταυτόχρονα τα ίδια Windows XP Professional SP2 σε PC και laptop χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα σε activation και updates.
Bspus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Γιατι δεν δοκιμαζεις για να δεις? Αμα δηλαδη ειχες κανει φορματ στον πρωτο δεν θα μπορουσες να τα ενεργοποιησεις? Και απο τη στιγμη που ενεργοποιηθουν δεν ξανακλειδωνουν. Τα xp pro τα εχ ενεργοποιησει και σε δεκαδες virtual machines την ιδια μερα και δε παραπονεθηκαν ποτε. Η αλλη λυση: Πειρατικα xp pro με volume licence key και σε οσα pc θες
dimogrec Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Βασικα ηθελα να αποφυγω αυτη τη δοκιμη αλλα αφου δεν ειναι κατι σιγουρο κ αφου μερικοι λετε οτι μπορει να γινει θα το δομιμασω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.