cmi30 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Καλημέρα Εδώ και 2 μέρες έχω σοβαρό πρόβλημα με το linksys WAG200G της δουλειάς μου.Ενώ συγχρονίζει κανονικά μόλις κατεβάζει μερικά δεδομένα ξαφνικά χάνει τον συγχρονισμό του και φυσικά την σύνδεση στο δίκτυο.Μετά από 10-20 δευτερόλεπτα ξαναβρίσκει τον συγχρονισμό και κάνει σύνδεση...Αυτό συμβαίνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη δουλειά μου.... Να και οι τιμές του router : DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 14698 kbps Upstream Rate: 1021 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 10 db Downstream Line Attenuation: 31 db Upstream Line Attenuation: 8 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 21 db Encapsulation: RFC 2364 PPPoA Multiplexing: VC Qos: UBR Pcr Rate: 0 Scr Rate: 0 Autodetect: Disable VPI: 8 VCI: 35 Enable: Yes PVC Status: Up Να σημειώσω ότι το router είναι σχεδόν καινούργιο (1,5 μήνα)... έχετε να προτείνετε κάτι; Ευχαριστώ πολύ!!
alexisgt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 try these changes: Encapsulation: RFC 2364 PPPoA --> PPPoE Multiplexing: VC --> LLC and update the firmware with the latest release by ForthNet.
rista Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Αν εχεις forthnet τοτε εχεις βαλει λαθος τις ρυθμισεις σου! οι σωστες ρυθμισεις για 2play ειναι αυτες που σου εγραψε ο alexisgt!!
poulinos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 κατεβασε το firmware απο το site της forthnet.,βαλε φιλτρα παντου και συναγερμο.δοκιμη με αλλο ρουτερ μηπως κατι επαθε.αν ειναι η γραμμη αλλαγη προφιλ απο τον provider.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.