Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο δημοφιλής browser Firefox κατάφερε με μια εκπληκτική καμπάνια να προσκαλέσει πάνω από 8 εκατομμύρια επισκέπτες του Διαδικτύου να «κατεβάσουν» τη νέα έκδοσή του και να δημιουργήσουν νέο ρεκόρ.

Όπως είχε ενημερώσει το Cosmo εδώ και μερικές ημέρες τους αναγνώστες του, η Mozilla κατάφερε με μία εκπληκτική καμπάνια να προσκαλέσει αρκετά μεγάλο μέρος του διαδικτύου να προχωρήσει στο ανάλογο download της έκδοσης 3 του δημοφιλούς προγράμματος Firefox.

Μέσα στις πρώτες τέσσερις ώρες, πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες είχαν κατεβάσει στον υπολογιστή τους το ανάλογο αρχείο εγκατάστασης, ενώ με την ολοκλήρωση του 24ώρου η εταιρία αποκάλυψε ότι τα downloads ξεπέρασαν τα 8 εκατομμύρια. Το νέο αυτό ρεκόρ για software αναμένεται να επιβεβαιωθεί και από την υπηρεσία των ρεκόρ Γκίνες μέσα στις επόμενες ημέρες.

Οι έλληνες χρήστες που εγκατέστησαν τη νέα έκδοση του Firefox τις πρώτες 24 ώρες έφτασαν τους 31.491.

Source.png Πηγή: cosmo.gr

Δημοσ.

εγω οχι ακομα.... ας τρεξουν κ τα τελεταια updates των Plug ins κ add ons ωστε να υπαρχει παντου συμβατοτητα κ μετα ...θα δουουουμε

Δημοσ.
εγω οχι ακομα.... ας τρεξουν κ τα τελεταια updates των Plug ins κ add ons ωστε να υπαρχει παντου συμβατοτητα κ μετα ...θα δουουουμε

Εγώ απλά τν κατέβασα,αλλά ακόμα δν τν έβαλα.

Δημοσ.
firefox.gif
Το νέο αυτό ρεκόρ για software αναμένεται να επιβεβαιωθεί και από την υπηρεσία των ρεκόρ Γκίνες μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το ρεκόρ δεν είναι νέο, αφού δεν υπήρχε παλιότερο. Όσα downloads και να ήταν θα έκαναν ρεκόρ. Εξάλλου υπάρχει software που έχει πετύχει περισσότερα downloads..

Δημοσ.

Οκτώ εκατομμύρια downloads για το Firefox 3!!! ουαου. Mozilla για πάντα. :-);)

Επίσης 31.491 χρήστες έλληνες εγκατέστησαν το Mozilla :shock:. Κρίμα ρε..

Δημοσ.

ρε παιδια μια απορια..Πως κανουμε τις διευθυνσεις στην μπαρα να φαινονται οπως παλια δλδ σκετες χωρις τιτλους απο πανω?

Δημοσ.

δεν μπορώ να πω ότι ανταποκρίθηκαν στην μεγάλη καμπάνια...αφού δεν μπορούσαμε να μπούμε στο site για πόσες ώρες...και μετά ψάχναμε στις γωνίες το download...

Δημοσ.
Οκτώ εκατομμύρια downloads για το Firefox 3!!! ουαου. Mozilla για πάντα. :-);)

Επίσης 31.491 χρήστες έλληνες εγκατέστησαν το Mozilla :shock:. Κρίμα ρε..

Παλι καλα να λεμε που τους επιασε το φιλοτιμο τελευταια στιγμη !

Δημοσ.
Το ρεκόρ δεν είναι νέο, αφού δεν υπήρχε παλιότερο. Όσα downloads και να ήταν θα έκαναν ρεκόρ. Εξάλλου υπάρχει software που έχει πετύχει περισσότερα downloads..

Σε 1 μερα?;)

Υπαρχουν προγραμματα που εγιναν download πολλες φορες περισοστερο απο τον Firefox 3, αλλα οχι σε μια μερα.

Πχ:

>
 1  	eMule  	        419,737,599  !!!!
 2 	Azureus 	183,232,691
 3 	Ares Galaxy     158,209,206
 4 	BitTorrent 	 51,850,559
 5 	DC++ 	         51,540,151
 6 	GTK+ & GIMP      44,683,124
 7 	7-Zip 	         44,409,856
 8 	Shareaza 	 43,481,103
 9 	Audacity 	 42,220,473
 10 	FileZilla  	 41,022,199

Δημοσ.

Σε μια μέρα ναι..

Στο slashdot θυμάμαι το διάβασα. Ο flash player είχε χτυπήσει 10 εκ downloads σε μια μέρα σύμφωνα με την adobe.

Όχι ότι έχει καμιά σημασία.. Απλά για να κάνουν φιγούρα έγινε όλη αυτή η ιστορία.

Δημοσ.

Απλά φαντάζομαι ότι το ρεκόρ θα είναι του τύπου "περισσότερα downloads την πρώτη μέρα κυκλοφορίας stable έκδοσης", οπότε όντως φαίνεται να ισχύει...

Δημοσ.

Ήμουν ανάμεσα στους οκτώ εκατομμύρια και μέχρι στιγμής δηλώνω ικανοποιημένος.

Ανανέωσα το browser, τώρα μένει ν' ανανεώσω και το PC... :-(

Δημοσ.
Ήμουν ανάμεσα στους οκτώ εκατομμύρια και μέχρι στιγμής δηλώνω ικανοποιημένος.

Ανανέωσα το browser, τώρα μένει ν' ανανεώσω και το PC... :-(

Aν και τον κατεβασα και τον εγκατεστησα, δηλώνω απογοητευμένος.

Με ενοχλέι απίστευτα η μορφη των προσφατων σελίδων, με τίτλους σε 2 γραμμες .

επίσης μου εμφανιζε σελιδες που εχω επισκεφτει πριν κανα μηνα(κάπως αλφαβητικα..), και οχι τις αμεσως πιο πρόσφατες...Περιεργα πραγματα.

Εννοειται τον απεγκατεστησα και εβαλα πάλι τον 2....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...