Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το ότι η Forthnet βάζει triple απο Σεπτεμβριο (τρομακτικά καθυστεριμένα κατα την ταπεινή μου γνώμη) απο που το γνωρίζουμε;

Δεν βάζει triple play όπως νομίζεις απλά θα σου φτιάξη προγραμματάκι (κουστουμάκι) special τηλεφωνία + internet + nova (κανονική όχι ip)

Δημοσ.
...παρατηρήσεις...3.Η Vivodi κατά τη γνώμη μου πάει για πούλημα: Εδώ και μήνες το λογιστήριο στέλνει "κατά λάθος" επιπλέον χρεώσεις. π.χ. ο λογαριασμός σου είναι 21? αυτό σου στέλνει 80?. Βεβαίως το λάθος αναγνωρίζεται από το 13880 αλλά πιστωτικό δεν έρχεται ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι στις 30/06 που τελείωνει το 1 εξάμηνο του 2008 η Vivodi θα παρουσιάσει τετραπλάσια ποσά απ΄όσα θα έπρεπε κανονικά να εισπράξει, επλίζοντας να δελεάσει κανένα ανυποψίαστο επενδυτή...

Από αυτό δηλαδή κατάλαβες ότι πάει για πούλημα???:confused:

Το ότι τα λογιστήρια τους και το help desk δεν είναι κι απ΄ τα καλύτερα το ξέρουν όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί με την εν λόγω εταιρία (όπως εγώ).

Αλλά στην περίπτωση μου , με χρέωναν λιγότερα για κανένα εξάμηνο (αναβάθμισα τη γραμμή και εκείνοι με χρέωναν με τις παλιές χρεώσεις).

Όταν το πήραν χαμπάρι μου έστειλαν ένα λογαριασμό με τις χρεώσεις που είχαν ξεχάσει!! Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πολλά...

Όσο για την κάλυψη, αυτό το έχω απορία μια και η συγκεκριμένη εταιρία καλύπτει μόνο αθήνα - θεσ/νίκη απ' όσο ξέρω.

Και σε κάποιες περιοχές δεν έχουν γραμμές να δώσουν στον κόσμο εδώ και δυο χρόνια (στην Νέα Ιωνία έβαλα πριν τρία χρόνια γραμμή και ήμουν απ' τους τυχερούς γιατί δεν δίνουν γραμμές εδώ και ενάμισυ χρόνο απ' ότι ξέρω). Βέβαια όλα αυτά είναι σχετικά και μπορεί να έχουν κάνει αναβαθμίσεις στα dslam τους.

Έχουν και το Intranet της Eurobank το οποίο τους τρώει αρκετό bandwidth, ειδικά σε φορτωμένες περιοχές.

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν βάζει triple play όπως νομίζεις απλά θα σου φτιάξη προγραμματάκι (κουστουμάκι) special τηλεφωνία + internet + nova (κανονική όχι ip)

καλύτερα για να μην τρώει bandwidth σαν της Vivodi και της On Telecoms...

Δημοσ.
το ότι η Forthnet βάζει triple απο Σεπτεμβριο (τρομακτικά καθυστεριμένα κατα την ταπεινή μου γνώμη) απο που το γνωρίζουμε;
καπου το ειχα διαβασει δεν θυμαμαι που και απο οσο βλεπεις δεν ειναι και ψεματα δεν ειμαι ο μονος που το διαβασα....
Δημοσ.
την κινητή τηλεφωνία με ποιά εταιρία κινητής θα την δίνει???

Aκριβώς!

Επίσης να υποθέσω ότι την SIM θα μπορείς να τη βγάλεις από την dual συσκευή που σου δίνουν και να τη βάλεις στο κινητό σου έτσι?

Υπάρχει δωρεάν χρόνος ομιλίας από/προς κινητά στο πρόγραμμα?

Γενικά χρειάζονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Μια επιχείρηση είναι τόσο καλή όσο το χειρότερο τμήμα της.

Το λογιστήριο δε λειτουργεί σωστά.

Το Help Desk δεν είναι το καλύτερο...

Τί να να μας πεί για το QuadPlay?

Παρεπιπτώντως τυχαίνει να πελάτης και συνεργάτης ΚΑΙ της VIVODI!

Δημοσ.

" Η Vivodi Telecom, μετά την επιτυχή διάθεση υπηρεσιών Triple Play, δηλαδή της ταυτόχρονης παροχής σταθερής τηλεφωνίας, Internet και ψηφιακής τηλεόρασης από μία και μόνο γραμμή, μέσα από το προηγμένο ιδιόκτητο τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο που πρώτη παρουσίασε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2006 "....

ελεος, ακομα γελαω, δλδ ολα καλα κ ολα ωραια...

ολα δουλευουν στην εντελεια κ παμε να πουλησουμε κ quad αερα τωρα εεεε???

Ιδιοκτητο δικτυο????ελεος με αυτη την καραμελα, ποσο χαζοι νομιζουν οι παροχοι οτι ειμαστε.

Πραγματικα δεν υπαρχει ιχνος ντροπης την στιγμη που αναλογικα 3 στους 5 χρηστες εχουμε προβληματα με τον παροχο μας στο dsl, στην πραγματικη ταχυτητα κ οχι σε αυτη που πληρωνουμε, στην τηλεφωνια, στην ιντερνετικη τηλεφωνια η στο ip-tv, στις συνδεσεις, στα dslams, στις πορτες, στα παραθυρα, στα καφαο, στα φιλτρα, στην εξυπηρετηση....

...ρε δεν συγχρονιζονται με τιποτα τα μυαλα τους λεμε!

ΑΙΣΧΟΣ ...τα gsm δικτυα της ελειπαν, αφου δεεεν το κατεχει τι το παιδευει?

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα από το site της μάλλον συνεργάζεται με τη Vodafone (χωρίς να το λέει κάπου σαφώς)

Το θέμα είναι ότι δεν προσφέρει και κάποιο δωρεάν χρόνο στην κινητή τηλεφωνία.

Κατά τα άλλα στη Vivodi όντως αν είσαι άτυχος...ατύχησες.

Αν δουλέψουν όλα στην εντέλεια, και δε θα χρειαστεί να τους "ενοχλήσεις" όλα θα είναι τέλεια.

Πρέπει όμως να πούμε νομίζω (τουλάχιστον από την προ 24Μbit επαφή μαζί της) ότι γενικά έχει επαρκή εξοπλισμό και πιάνεις καλές ταχύτητες, κάτι που ίσχυε για εποχές που οι γραμμές των περισσότερων μπούκωναν.

Προσωπικά βέβαια για να ξεκολήσω και να αλλάξω εταιρεία (υπομένωντας ίσως το 2μηνο-3μηνο χωρίς internet) θέλω κάποιος να δίνει min 60 λεπτά δωρεάν σε κινητά με max τιμή 20 ευρώ το μήνα.

Όταν συμβεί αυτό...ξυπνήστε με!

Δημοσ.

αν η vivo εχει στρωσει και τιs υπηρεσιεs τηs θα ειναι καλο το προγραμμα.Αλλιωs oυτε να πλησιαζουν!

Δημοσ.

Η Forthnet ήταν από τις προώτες εταιρίες ποθ βγάλανε το triple-play (ή όπως αλλιώς το τμήμα marketing της κάθε εταίριας το αποκαλεί). Η αγορά δεν ήταν όμως έτοιμη και δεν έπιασε. Τώρα το ξαναφέρνουν.

Δημοσ.
Από ότι κατάλαβα από το site της μάλλον συνεργάζεται με τη Vodafone (χωρίς να το λέει κάπου σαφώς)

Το θέμα είναι ότι δεν προσφέρει και κάποιο δωρεάν χρόνο στην κινητή τηλεφωνία.

Και εγώ στη Βόντα καταλήγω, δια της ατόπου απαγωγής, αφού η cosmote μπορεί ανα πασα στιγμή να βγάλει κάτι αντίστοιχο με ΟΤΕ, και η wind με Tellas, ενώ η Βόντα έχει έτσι και αλλιώς δικό της μερίδιο με τα κινιτο-σταθερά οπότε δεν είναι τελείως κανιβαλισμός να πουλάει και κινητή στην vivodi. Επίσης η Βόντα έχει ακόμα τη μεγαλύτερη χωρητικότητα και το όλο παιχνίδι το έχει ξανακάνει με επιτυχία με την Q. αποχώρηση της Q

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...