biscoto Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 προσφατα αλλαξα το σκληρο του Macbook Pro μου και ειχα κανει backup τα αρχεια και του ΟSX και των XP εκανα restore τα αρχεια του ΟSX και τωρα θελω να ξαναβαλω ΧΡ με το bootcamp αλλα εχω τα ΧΡ σε .img πως μπορω να καψω bootable .img cd στο mac ωστε να τα εγκαταστησω? (το disk utility δεν αναγνωριζει το αρχειο) εχετε να προτεινετε καποιο αλλο τρόπο? γιατι το cd των XP το εχω χασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 με το Toast δεν το καίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biscoto Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 το εκαψα με το Burn αλλα μετα δεν το αναγνωριζει σαν Windows CD ;/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Εσύ το είχες κάνει img ? Αν ναι το είχες κάνει μόνο τα αρχεία που έχει το cd ή clone ? Αν έκανες μόνο τα αρχεία τότε δεν έχει γίνει bootable τo CD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biscoto Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 οκ εκανα αλλο cd και δουλεψε thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.