Kasrith Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ξεκιναει το επος ,η καλυτερη σειρα της αυτοκινησης με τον πιο χαρισματικο παρουσιαστη και το υπολοιπο team ,κριμα BBC που εχασες τετοια asset για μια μπουνια σε ενα μηδενικο . Ωραίο το τραίλερ, περιμένουμε την σειρά, αλλα τελείως άτοπο το σχόλιο 5
Meraklis56 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ξεκιναει το επος ,η καλυτερη σειρα της αυτοκινησης με τον πιο χαρισματικο παρουσιαστη και το υπολοιπο team ,κριμα BBC που εχασες τετοια asset για μια μπουνια σε ενα μηδενικο . Γιατί μηδενικό; Έκανε κάτι που να μειώνει την ανθρώπινη αξία του;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Γιατί μηδενικό; Έκανε κάτι που να μειώνει την ανθρώπινη αξία του; Το διευκρινίζει πιο πάνω... Μηδενικο ειναι σαν μεγεθος στελεχους για το BBC μπροστα στον Clarkson ,τι ειναι ?
_linuslost_ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Διευκρίνηση της κακίας ώρας μετά το κραξιμο που έφαγε... Ας είμαστε σοβαροί, μηδενικό ως άνθρωπος εννοεί 4
Fotis13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 5 απο τις δυνατες στιγμες της λατρειας, για μενα οχι οι τοπ αλλα σιγουρα μεσα στις καλες . Οι φανς να με ερμηνευετε καλυτερα αλλιως δεν θα δινω αυτογραφο . http://jomak.gr/top-gear-ta-kalytera-challenges/ Μην χασετε την πρεμιερα του ρατσιστη/τραμπουκου μονο παιδια πλησιαζει . 3
Kasrith Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δεν καταλαβαίνω προς τι η ειρωνεία πάντως...
KilliK Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) δεν του αρεσει η κριτικη που ασκουμε στο ειδωλο του... Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2016 από KilliK
agamoi-thytai Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 5 απο τις δυνατες στιγμες της λατρειας, για μενα οχι οι τοπ αλλα σιγουρα μεσα στις καλες . Οι φανς να με ερμηνευετε καλυτερα αλλιως δεν θα δινω αυτογραφο . http://jomak.gr/top-gear-ta-kalytera-challenges/ Μην χασετε την πρεμιερα του ρατσιστη/τραμπουκου μονο παιδια πλησιαζει . Ποτέ είναι η πρεμιέρα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 18 Νοεμβρίου...
vrwmiaris Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 https://m.youtube.com/watch?v=xN_An7VaMDk Για δείτε εδώ τι έρχεται, Υ.Γ να τα βλέπει ο Φώτης με την μαζερατι που τους κράζει
Kasrith Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Έχω δει τα πρώτα 3, και μου φαίνεται παρα πολύ καλό φέτος. Χιλιόμετρα μπροστά από πέρσι εννοείται, αλλά και καλύτερο από το Grand Tour!
KilliK Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Έχω δει τα πρώτα 3, και μου φαίνεται παρα πολύ καλό φέτος. Χιλιόμετρα μπροστά από πέρσι εννοείται, αλλά και καλύτερο από το Grand Tour! sacrilege!
vrwmiaris Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Σαν ιδέες με τα concept ωραίο είναι, λίγο υστερεί στους παρουσιαστές.Μπορεί βέβαια γιατί συνηθίσαμε στους άλλους
Kasrith Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) sacrilege! Και όμως. Το σκέφτηκα αρκετά πριν το δηλώσω. Δεν μου κανε την ίδια εντύπωση το GT με το φετινό TG τι να πω... Edit: είδα ακόμα 2 και μπορώ να πω ότι μόνο καλύτερο γίνεται. Ανυπομονώ για τα τελευταία 2 Επεξ/σία 27 Απριλίου 2017 από Kasrith
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα