gas83 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 εεεεεεεεεεεμμμμμμμμμμ πως να το πω................... NO JUST NO
Kasrith Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Σε όσους δεν άρεσε το τραιλερ, δε ξέρω γιατί χαλιέστε. Τώρα θα δούμε 2 top gear αντί για ενα. 3
alexmm Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 εγώ περιμένω κλάρκσον και σια http://www.digitalspy.com/tv/top-gear/feature/a661484/top-gear-amazon-prime-the-grand-tour-jeremy-clarkson-richard-hammond-and-james-may-new-show-name-start-date/ 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Πρεμιέρα σήμερα...
KilliK Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Matt LeBlanc.. christ.. ο πιο αταλαντος απο το παλιο σοου, ειναι ο μονος με καριερα... εγώ περιμένω κλάρκσον και σια http://www.digitalspy.com/tv/top-gear/feature/a661484/top-gear-amazon-prime-the-grand-tour-jeremy-clarkson-richard-hammond-and-james-may-new-show-name-start-date/ ναι, μονο που το τοπικ ειναι για το Top Gear. γιατι δεν ανοιγετε ενα νεο τοπικ για το σοου του Amazon, να μην τα μπλεκουμε ολα εδω. δυνατο εργαλειο η γερμανιδα που εχουν. τριαξονικο 1
Fotis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Matt LeBlanc.. christ.. ο πιο αταλαντος απο το παλιο σοου, ειναι ο μονος με καριερα... ναι, μονο που το τοπικ ειναι για το Top Gear. γιατι δεν ανοιγετε ενα νεο τοπικ για το σοου του Amazon, να μην τα μπλεκουμε ολα εδω. δυνατο εργαλειο η γερμανιδα που εχουν. τριαξονικο H sabine Schmitz ειναι,ζωντανος θρυλος του Nurburgring ειχα την τυχη να την γνωρισω απο κοντα οταν εκανα και εγω time attack laps me 991 GT3 στo green hell . Tρεχει με Porsche me την Fricadelli racing team απο τις καλυτερες γυναικες οδηγους παγκοσμιως και απο τους καλυτερους οδηγους γενικως στο ring . 3
isim Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Matt LeBlanc.. christ.. ο πιο αταλαντος απο το παλιο σοου, ειναι ο μονος με καριερα... ναι, μονο που το τοπικ ειναι για το Top Gear. γιατι δεν ανοιγετε ενα νεο τοπικ για το σοου του Amazon, να μην τα μπλεκουμε ολα εδω. δυνατο εργαλειο η γερμανιδα που εχουν. τριαξονικο lol Περιμενω οτι θα ειναι μια χαζομαρα και μιση, θα κατεβει παραυτα!
Dantε Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Το ξεκινησα να το δω... Ενω ημουν αισιοδοξος,στο 20 λεπτο το κοψα. Δυστυχως χαλι. Προσπαθουν να αντιγραψουν το παλιο καστ αλλα δε βγαινει με κανενα τροπο. Βαρεμαρα.κριμα.
4saken Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ειδα το μισο και επρεπε να το αφησω, δεν ηταν ασχημο αν και ο παρουσιαστης φωναζε χωρις λογο. Εχει περιθωρια βελτιωσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα