4saken Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Το καλυτερο της season και ενα απο τα καλυτερα ever... Λογω επαγγελματος ερχομαι συνεχεια σε επαφη με Αγγλους...Καλα μιλαμε το βλεπουν ολοι...Ειναι η απολυτη εκπομπη αυτοκινητου...Η πλακα ειναι οτι οταν συνανταω Αγγλους που ερχονται Κερκυρα Δευτερα απογευμα και τους λεω για το χθεσινο επεισοδιο δεν το πιστευουν οτι το χω δει... http://www.topgear.com/content/features/stories/2008/07/stories/07/2.html And on that bombshell...Goodnight!
arkon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 H Αληθεια ειναι οτι εχουν εναν ιδιαιτερο τροπο που παριουσιαζουν τα θεματα τους !!!
4saken Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Απιστευτο το τελευταιο επεισοδιο της season...Πολυ γελιο και αγωνια μεχρι το τελος... Ολα τα λεφτα η κοντρα με τους Γερμανους...
soturin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 GO STIG emmm.. JAMES! πήγαν με spitfire οι... κάφροι
blackstar Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Το βλέπω τώρα, θα γράψω της εντυπώσεις μου μετά.
blackstar Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Απλα φοβερό ιδικά το τέλος ήταν όλα τα λεφτά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 έπεσαν στα χέρια μου σήμερα όλες οι seasons, συγκεντρώνω κουράγιο για να τις δω από την αρχή!
kotlid Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 έπεσαν στα χέρια μου σήμερα όλες οι seasons, συγκεντρώνω κουράγιο για να τις δω από την αρχή! Καν'το φίλε. Αξιζει πολυ ολη η σειρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα