Kasrith Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Προβαλεται και στην Αμερικη... Ναι αλλα στο Merica έχουν 5000 κανάλια, κανείς δεν τους αναγκάζει να βλέπει την "Βρετανική προπαγάνδα"
vrwmiaris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 οντως το κοβω απο σημ,ερα,αφου δεν απευθυνεται σε εμας τους αλλους πλην γιου κει
Kasrith Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Η απάντηση του Jeremy σε όλους σας χαχαχα 3
Kostas93 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 βγήκε το πρώτο επεισόδιο απο τη νέα σεζόν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 το Special στην Patagonia εννοείς?
johnny.tifosi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Αν και αρκετά μέτριο το special σε σχέση με παλιότερα, (κυρίως της Βολιβίας και του Νείλου), τα τελευταία λεπτά με την επίθεση των διαδηλωτών ήταν ίσως ότι πιο αγωνιώδες έχω δει στην εκπομπή. Ποιος θα περίμενε τέτοιο μίσος, ιδίως όταν σε αντίθεση με άλλες φορές οι παρουσιαστές δεν είχαν προκαλέσει καθόλου. Η πινακίδα H982FKL πάντως ήταν... περίεργη.
Meraklis56 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Αν και αρκετά μέτριο το special σε σχέση με παλιότερα, (κυρίως της Βολιβίας και του Νείλου), τα τελευταία λεπτά με την επίθεση των διαδηλωτών ήταν ίσως ότι πιο αγωνιώδες έχω δει στην εκπομπή. Ποιος θα περίμενε τέτοιο μίσος, ιδίως όταν σε αντίθεση με άλλες φορές οι παρουσιαστές δεν είχαν προκαλέσει καθόλου. Η πινακίδα H982FKL πάντως ήταν... περίεργη. Όντως ήταν τυχαία. Υπάρχει σελίδα της Αγγλίας και αναφέρει πως η πινακίδα σε αυτό το αμάξι είναι από το 2001, και υπήρχαν μόνο 2 τέτοιες porsche στην UK. Η άλλη porsche ήταν πολύ παλιά αν δεν κάνω λάθος και για αυτό δεν την προτίμησε. Σ αυτό ρίχνω το φταίξιμο στους ούγκανους της Αργεντινής και όχι στον Jeremy.
Kasrith Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Όντως ήταν τυχαία. Υπάρχει σελίδα της Αγγλίας και αναφέρει πως η πινακίδα σε αυτό το αμάξι είναι από το 2001, και υπήρχαν μόνο 2 τέτοιες porsche στην UK. Η άλλη porsche ήταν πολύ παλιά αν δεν κάνω λάθος και για αυτό δεν την προτίμησε. Σ αυτό ρίχνω το φταίξιμο στους ούγκανους της Αργεντινής και όχι στον Jeremy. Source?
GreyHorse Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Όντως ήταν τυχαία. Υπάρχει σελίδα της Αγγλίας και αναφέρει πως η πινακίδα σε αυτό το αμάξι είναι από το 2001, και υπήρχαν μόνο 2 τέτοιες porsche στην UK. Η άλλη porsche ήταν πολύ παλιά αν δεν κάνω λάθος και για αυτό δεν την προτίμησε. Σ αυτό ρίχνω το φταίξιμο στους ούγκανους της Αργεντινής και όχι στον Jeremy. Σκατά τυχαία ήταν. Εντάξει το αμάξι μπορεί να είχε αυτήν την πινακίδα, αλλά διαλέχτηκε για αυτόν τον λόγο. Αφού πήγαν με σκοπό να προκαλέσουν έμμεσα καλά να πάθουν, να μην το ξανακάνουν άλλη φορά. Ακόμη κι εγώ τελείως άσχετος, έπεσε το μάτι μου στην πινακίδα και κατάλαβα κατευθείαν το υπονοούμενο, θυμάμαι μικρός τον πόλεμο στα Φώκλαντ, φαντάσου τους αργεντίνους που τους καίει το ζήτημα κιόλας. Καλά τους έκαναν. 1
CarbonFibre Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Εγώ πιστεύω ότι ο Τζέρεμι το έκανε επίτηδες. Είναι γνωστό @. 4
vrwmiaris Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδή δύο τέτοιες πινακίδες και το ένα βρέθηκε για να γίνει το γύρισμα, Δεν τρώω πρόλογο 2015 έχουμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα