Kasrith Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Παράθεση απο 8 Οκτωβρίου... Μαλακία που το βάλανε στο Top Gear UK σαν νεο επεισόδιο Ιανουαρίου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 RIP James May...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 wat wat? ε δες το episode James May NOT dead no shit sherlock
Mapas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Σας παρακαλώ αν με ακούει κανένας φοβερά πλούσιος εκεί έξω... θέλω την zonda R για δώρο... ! please? pretty please... ? μα 1.08
EyeofOne Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Σας παρακαλώ αν με ακούει κανένας φοβερά πλούσιος εκεί έξω... θέλω την zonda R για δώρο... ! please? pretty please... ? μα 1.08 το παλαίοτερο Zonda δεν σου κάνει; Το R μόλις το έδωσα σε άλλον...
KilliK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 προτιμω το Fifth Gear με την ξανθια. Ωραιος ο χαβαλες στο Top Gear αλλα μονο εκπομπη για την αυτοκινηση δεν ειναι.
Kakashi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 προτιμω το Fifth Gear με την ξανθια. Ωραιος ο χαβαλες στο Top Gear αλλα μονο εκπομπη για την αυτοκινηση δεν ειναι. Καλά και το Επί Τροχών καλύτερο ήταν, αλλά αν το βλέπεις μόνο για ενημέρωση γύρω απ'την αυτοκίνηση βλέπεις λάθος εκπομπή..
EyeofOne Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 ε ναι show είναι και όχι εκπομπή παρουσίασης αυτοκινήτων.... Αυτά που κάνουν κατά καιρούς πάντως είναι πολύ μπροστά (ας είναι καλά το τεράστιο budget που έχουν)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2011 προτιμω το Fifth Gear με την ξανθια. Ωραιος ο χαβαλες στο Top Gear αλλα μονο εκπομπη για την αυτοκινηση δεν ειναι. γιατί ποιος βλέπει το Top Gear για την "αυτοκίνηση"?
Toufas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 translated post: δεν μου αρεσει η πλακα, αρα βλεπω την αλλη με τα βυζια... ελεος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα