Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 719
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Σε κανένα 2ωρο θα βγεί και σε 720p. Εγώ θα περιμένω πάντως!

Έχω λιώσει στο γέλιο με το reliant ahahhahahahahhahahahaha

Δημοσ.

Good news... *crowd laughs* No no, its even better than you think...

Δεν υπαρχουν ρε χαχαχα

Πολυ καλο επ

Καλα ο τρελος πηγε τοσο κοντα στο ηφαιστιο??

Δημοσ.
Good news... *crowd laughs* No no, its even better than you think...

Δεν υπαρχουν ρε χαχαχα

Πολυ καλο επ

Καλα ο τρελος πηγε τοσο κοντα στο ηφαιστιο??

Δεν τον ειδες που εβγαλε το χερι απ' εξω να παρει δειγμα αρχισαν να σκανε πυρωμενα πετραδακια?:lol: Τρελος να 'ουμ...

Δημοσ.

Το κορυφαίο απ'όλα ήταν όταν λιποθύμησε η κοπέλα που ήταν μπροστά από ένα αγωνιστικό αμάξι και ρωτούσε ο οδηγός μήπως έπαθε τίποτα το αμάξι....

• Super Moderators
Δημοσ.

sorry αλλά η πουστάρα που την έπεφτε στο Hammond ήταν όλα τα λεφτά :P

Δημοσ.

Αχααχαχαχα, εριξα τρελο γελιο στο σημειο που η πουσταρα προσπαθουσε και καλα να βγαλει πορεια στον πινακα και ο αλλος σιγα σιγα εξαφανιζοταν απο πισω.

Δημοσ.
Το κορυφαίο απ'όλα ήταν όταν λιποθύμησε η κοπέλα που ήταν μπροστά από ένα αγωνιστικό αμάξι και ρωτούσε ο οδηγός μήπως έπαθε τίποτα το αμάξι....

εκεί παίθανα στα γέλεια!!!Και πιο πολύ εκεί που σήκωσε σούζα αυτό το τρίκυκλο!!!:-D:-D

Δημοσ.

Αχααχαχαχα, εριξα τρελο γελιο στο σημειο που η πουσταρα προσπαθουσε και καλα να βγαλει πορεια στον πινακα και ο αλλος σιγα σιγα εξαφανιζοταν απο πισω.

Μετα που οδηγησε το ceed και του εφυγε και χτυπιοταν που τον εδειξε η camera τον ειδατε? :P Οδηγαρα η πουσταρα :lol:

εκεί παίθανα στα γέλεια!!!Και πιο πολύ εκεί που σήκωσε σούζα αυτό το τρίκυκλο!!!:-D:-D

Ροπατο 3κυκλο :P Απορω πως το καταφερε αυτο με αυτο το μοτερακι που φοραγε δε θυμαμαι ποσα κυβικα... παναλαφρο πρεπει να ηταν...

Δημοσ.

Χαχαχα ναι!! Εγω γελασα ποιο πολυ οταν ειπε στον Hammond να του βγαλει το κρανος :lol::lol:

Ροπατο 3κυκλο :P Απορω πως το καταφερε αυτο με αυτο το μοτερακι που φοραγε δε θυμαμαι ποσα κυβικα... παναλαφρο πρεπει να ηταν...

Νομιζω ειπαν η αρχικη εκδοση 750, και αργοτερα το κανανε 850... B)

Δημοσ.
Χαχαχα ναι!! Εγω γελασα ποιο πολυ οταν ειπε στον Hammond να του βγαλει το κρανος :lol::lol:

Νομιζω ειπαν η αρχικη εκδοση 750, και αργοτερα το κανανε 850... B)

ναι!!το είπε οτι πρώτα ήταν 750 και μετά 850.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...