overclocker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Σε κανένα 2ωρο θα βγεί και σε 720p. Εγώ θα περιμένω πάντως!
Mapas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Σε κανένα 2ωρο θα βγεί και σε 720p. Εγώ θα περιμένω πάντως! Έχω λιώσει στο γέλιο με το reliant ahahhahahahahhahahahaha
Thodoris_ink Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 καλά δε παίζεται όλο το σκηνικό με το reliant.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 GOOD NEWS! The new Dacia blah blah blah ! χαχαχαχαχαχα
Kasrith Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Good news... *crowd laughs* No no, its even better than you think... Δεν υπαρχουν ρε χαχαχα Πολυ καλο επ Καλα ο τρελος πηγε τοσο κοντα στο ηφαιστιο??
4saken Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 To σκηνικο με το bbc north ήταν πραγματικο?Οτι να ναι...:lol:
nick#18 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Good news... *crowd laughs* No no, its even better than you think... Δεν υπαρχουν ρε χαχαχα Πολυ καλο επ Καλα ο τρελος πηγε τοσο κοντα στο ηφαιστιο?? Δεν τον ειδες που εβγαλε το χερι απ' εξω να παρει δειγμα αρχισαν να σκανε πυρωμενα πετραδακια? Τρελος να 'ουμ...
tarantules Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Το κορυφαίο απ'όλα ήταν όταν λιποθύμησε η κοπέλα που ήταν μπροστά από ένα αγωνιστικό αμάξι και ρωτούσε ο οδηγός μήπως έπαθε τίποτα το αμάξι....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 sorry αλλά η πουστάρα που την έπεφτε στο Hammond ήταν όλα τα λεφτά
ikaruga24 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 sorry αλλά η πουστάρα που την έπεφτε στο Hammond ήταν όλα τα λεφτά Αχααχαχαχα, εριξα τρελο γελιο στο σημειο που η πουσταρα προσπαθουσε και καλα να βγαλει πορεια στον πινακα και ο αλλος σιγα σιγα εξαφανιζοταν απο πισω.
panostuner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Το κορυφαίο απ'όλα ήταν όταν λιποθύμησε η κοπέλα που ήταν μπροστά από ένα αγωνιστικό αμάξι και ρωτούσε ο οδηγός μήπως έπαθε τίποτα το αμάξι.... εκεί παίθανα στα γέλεια!!!Και πιο πολύ εκεί που σήκωσε σούζα αυτό το τρίκυκλο!!!:-D
nick#18 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 sorry αλλά η πουστάρα που την έπεφτε στο Hammond ήταν όλα τα λεφτά Αχααχαχαχα, εριξα τρελο γελιο στο σημειο που η πουσταρα προσπαθουσε και καλα να βγαλει πορεια στον πινακα και ο αλλος σιγα σιγα εξαφανιζοταν απο πισω. Μετα που οδηγησε το ceed και του εφυγε και χτυπιοταν που τον εδειξε η camera τον ειδατε? Οδηγαρα η πουσταρα εκεί παίθανα στα γέλεια!!!Και πιο πολύ εκεί που σήκωσε σούζα αυτό το τρίκυκλο!!!:-D Ροπατο 3κυκλο Απορω πως το καταφερε αυτο με αυτο το μοτερακι που φοραγε δε θυμαμαι ποσα κυβικα... παναλαφρο πρεπει να ηταν...
Kasrith Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Αχααχαχαχα, εριξα τρελο γελιο στο σημειο που η πουσταρα προσπαθουσε και καλα να βγαλει πορεια στον πινακα και ο αλλος σιγα σιγα εξαφανιζοταν απο πισω. Χαχαχα ναι!! Εγω γελασα ποιο πολυ οταν ειπε στον Hammond να του βγαλει το κρανος :lol: Ροπατο 3κυκλο Απορω πως το καταφερε αυτο με αυτο το μοτερακι που φοραγε δε θυμαμαι ποσα κυβικα... παναλαφρο πρεπει να ηταν... Νομιζω ειπαν η αρχικη εκδοση 750, και αργοτερα το κανανε 850...
panostuner Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Χαχαχα ναι!! Εγω γελασα ποιο πολυ οταν ειπε στον Hammond να του βγαλει το κρανος :lol: Νομιζω ειπαν η αρχικη εκδοση 750, και αργοτερα το κανανε 850... ναι!!το είπε οτι πρώτα ήταν 750 και μετά 850.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα