Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 που ρε μεγαλε εγω δεν το βρησκω... σε torrent sites?
pban Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 σε torrent sites? Εχω μια απορια γι αυτο. Εφοσων προβαλλεται στην τηλεοραση της καθε χωρας μια σειρα οπως π.χ. lost,fringe etc θεωρειται παρανομο το κατεβασμα τους μεσω τορρεντ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 αν βγαίνουν σε dvd τότε είναι σίγουρα παράνομο το κατέβασμα, αν όχι δεν γνωρίζω...
imr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Παντως αυτον τον τυπο ken block κατι τον ελεγαν τι τον εβαλαν? Οπως ειπε και ο may ο τυπος ειναι αχρηστος δεν μπορει να κρατησει το αμαξι σε ευθεια γραμμη
Str Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Εχω μια απορια γι αυτο. Εφοσων προβαλλεται στην τηλεοραση της καθε χωρας μια σειρα οπως π.χ. lost,fringe etc θεωρειται παρανομο το κατεβασμα τους μεσω τορρεντ? υποθέτω πως ειναι διοτι εφοσον λειτουργουν με πνευματικα δικαιωματα, θα πρεπει να εχει αγορασει καποιος τα δικαιωματα για προβολη στην ελλαδα, να τα διαχειριζεται, για να μπορουν να προβληθουν (ακομα και ιδιωτικα) οπουδηποτε και με οποιοδηποτε μεσω στην Ελλαδα... τουτεστιν αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα ειναι παρανομο να υπαρχει Top gear season 13... διοτι κανεις δεν εχει αγορασει δικαιωματα προβολης
soturin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Εκνευριστικός ο καλεσμένος... Πράγματι ωραίο γενικά, αλλά μου φάνηκε λίγο στημένο αυτό με τα fiat 500. ΟΛΟΙ αυτό έχουν;
explorer21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Πάντως σε κάθε επεισόδιο λένε πολύ καλές ατάκες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 o καλεσμένος τα σπάσε, έλιωσα στο γέλιο...
Harkon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 κι εγώ γέλασα πολύ με τον καλεσμένο. επίσης , δε μου άρεσε καθόλου αυτό με τα ΦΙΑΤ500. για πρώτη φορά ένιωσα πως ήταν κατευθυνόμενη διαφήμιση
manic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 μια ερωτηση εκει σαν κοινο πως πας? μπηκα στο site τους αλλα ελεγε booking για το world tour ειναι το ιδιο ή αλλο?
soturin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Γενικά κλείνουν πολύ γρήγορα τα εισητήρια απ' ό,τι ξέρω, αλλά λογικά ανα σαιζόν, δεν κλείνουν για μελλοντικές. Το θέμα είναι ότι παίρνουν 50-50 άντρες γυναίκες... άρα πολύ άντρες... απορρίπτονται
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 θυμάμαι το πρώτο επεισόδιο της πρώτης season, ε ρε νέκρα...βασικά όλη η πρώτη season ήταν νέκρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα