Γαλανάκης Μάνος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Παίδια καλησπέρα!Μόλις τώρα γραφτηκα στο ınsomnıa και χρειαζομαι τη βοηθεια σας.Μιλησα πριν λιγο με εναν κολλητο μου στη Νεα Υορκη και μου ειπε αν θελω να μου στειλει ενα ps3 80gb μαζι με το metal gear solıd4.Σας παρακαλω απαντηστε μου,τι προβληματα ενδεχεται να αντιμετοπισω εδω?θα παιζει ΟΛΑ τα pal παιχνιδια?θα παιζουν τα blue ray?θα μπορω να κανω αναβαθμιση στο fırmware?ευχαριστω προκαταβολικα
Γαλανάκης Μάνος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Γενικοτερα ειναι εντελως regıon free?Να το παρω?
million_voices Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 παιχνιδια θα εισαι οκ DVD και Blu_ray ευρωπαικα δεν θα μπορεις να δεις ασε που αν παθει κατι αντικατασταση παλια
TH_boy_20 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 ΟΧΙ! δεν θα μπορεις να παιξεις ευρωπαικα παιχνιδια(pal)....
million_voices Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 ΟΧΙ! δεν θα μπορεις να παιξεις ευρωπαικα παιχνιδια(pal).... τι pal ρε man? μιλαμε για PS3
jowl_tnt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Να πάρεις PS3 και να μη μπορείς να δεις BlueRay δε λέει. Αν δε μπορείς να το πάρεις από Ελλάδα, κοίτα για 360 καλύτερα...
lup0 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Το PS3 στα games είναι απο default region free. Μόνο αν επιλέξει κάποιος developer γίνεται διαφορετικά. Προσοχή όμως αυτό μόνο σε HDTVs γιατί αν συνδεθεί με SDTV τότε λόγω του οτι θα στέλνει NTSC σήμα δε θα δουλεύει στην PAL τηλεόραση σου. Για Bluray/DVD προφανώς θα είναι region 1 locked. Συνεπώς πρέπει να ζυγίσεις αν θέλεις να θυσιάσεις το Bluray του για την πολύ χαμηλή τιμή που θα το πάρεις - $399 = 257 Euro - έναντι 450 που κάνει Ελλάδα.
kdiamant Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα! Για τα games έχω ακούσει και εγώ ότι δεν θα έχει πρόβλημα μιας και είναι region free.Απο ταινίες bluray δεν θα μπορείς να βλέπεις τις ευρωπαικές μιάς και δεν είναι region free.Αλλά για εμένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το θέμα εγγύησης όπου αν σου χαλάσει "κλαύτα" μιας και θα πρέπει να το στείλεις Αμερική για να στο αντικαταστήσουν ή να στο φτιάξουν γιατί στην Ελλάδα δεν αναλαμβάνουν Αμερικάνικο PS3. Θα σου πώ ένα πραγματικό περιστατικό με ενός φίλου μου το PS3. Πήρε και αυτός PS3 απο Αμερική του χάλασε ξαφνικα μέσα σε 2 μήνες (δεν του διάβαζε τα games)Ευτηχώς έτυχε να πάει Αμερική και του λένε ότι για να του το επισκευάσουν θέλουν 200$ και για να του το αντικαταστήσουν τσάμπα θα πρέπει να παέι στην California.Η απόφαση δικιά σου!
Γαλανάκης Μάνος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 ΕΧΩ ΗΔΗ ΤΟ 360 ΑΛΛΑ ΕΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ,ΧΩΡΙΣ hdmi ΔΗΛΑΔΗ,ΑΛΛΑ ΜΕ COMPONENT TO ΟΠΟΙΟ ΩΣΤΟΣΟ ΔΙΝΕΙ 1080p.ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ US PS3 ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΑ!ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΤΕ ΟΚ!ΑΠΛΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΝΑ BLUE RAY PLAYER ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ Κ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ Ο Λ Α ΤΑ PAL ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΟΝΤΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ????
Udontneed2know Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ναι στο ειπαν ολοι, παιζουν ΟΛΑ τα παιχνιδια, και μαλιστα πολλες ταινιες ειναι και αυτες region free.
jowl_tnt Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ναι θα παίζουν. Είναι RegionFree τα παιχνίδια του PS3. Ότι έχει βγει μέχρι τώρα τουλάχιστον...
Γαλανάκης Μάνος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 ΟΚ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΤΗΣ MAD KATZ ΓΙΑ ΤΟ 360 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ COMPONENT ΣΕ hdmi?ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.