Προς το περιεχόμενο

να πάρω ps3 από αμερική ?

Γαλανάκης Μάνος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδια καλησπέρα!Μόλις τώρα γραφτηκα στο ınsomnıa και χρειαζομαι τη βοηθεια σας.Μιλησα πριν λιγο με εναν κολλητο μου στη Νεα Υορκη και μου ειπε αν θελω να μου στειλει ενα ps3 80gb μαζι με το metal gear solıd4.Σας παρακαλω απαντηστε μου,τι προβληματα ενδεχεται να αντιμετοπισω εδω?θα παιζει ΟΛΑ τα pal παιχνιδια?θα παιζουν τα blue ray?θα μπορω να κανω αναβαθμιση στο fırmware?ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Να πάρεις PS3 και να μη μπορείς να δεις BlueRay δε λέει.

Αν δε μπορείς να το πάρεις από Ελλάδα, κοίτα για 360 καλύτερα...

Δημοσ.

Το PS3 στα games είναι απο default region free. Μόνο αν επιλέξει κάποιος developer γίνεται διαφορετικά. Προσοχή όμως αυτό μόνο σε HDTVs γιατί αν συνδεθεί με SDTV τότε λόγω του οτι θα στέλνει NTSC σήμα δε θα δουλεύει στην PAL τηλεόραση σου.

Για Bluray/DVD προφανώς θα είναι region 1 locked. Συνεπώς πρέπει να ζυγίσεις αν θέλεις να θυσιάσεις το Bluray του για την πολύ χαμηλή τιμή που θα το πάρεις - $399 = 257 Euro - έναντι 450 που κάνει Ελλάδα.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Για τα games έχω ακούσει και εγώ ότι δεν θα έχει πρόβλημα μιας και είναι region free.Απο ταινίες bluray δεν θα μπορείς να βλέπεις τις ευρωπαικές μιάς και δεν είναι region free.Αλλά για εμένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το θέμα εγγύησης όπου αν σου χαλάσει "κλαύτα" μιας και θα πρέπει να το στείλεις Αμερική για να στο αντικαταστήσουν ή να στο φτιάξουν γιατί στην Ελλάδα δεν αναλαμβάνουν Αμερικάνικο PS3. Θα σου πώ ένα πραγματικό περιστατικό με ενός φίλου μου το PS3. Πήρε και αυτός PS3 απο Αμερική του χάλασε ξαφνικα μέσα σε 2 μήνες (δεν του διάβαζε τα games)Ευτηχώς έτυχε να πάει Αμερική και του λένε ότι για να του το επισκευάσουν θέλουν 200$ και για να του το αντικαταστήσουν τσάμπα θα πρέπει να παέι στην California.Η απόφαση δικιά σου!

Δημοσ.

ΕΧΩ ΗΔΗ ΤΟ 360 ΑΛΛΑ ΕΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ,ΧΩΡΙΣ hdmi ΔΗΛΑΔΗ,ΑΛΛΑ ΜΕ COMPONENT TO ΟΠΟΙΟ ΩΣΤΟΣΟ ΔΙΝΕΙ 1080p.ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ US PS3 ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΑ!ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΤΕ ΟΚ!ΑΠΛΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΝΑ BLUE RAY PLAYER ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ Κ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ Ο Λ Α ΤΑ PAL ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΟΝΤΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ????:fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...