spark_of_hope Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 εχω windows vista και προσπαθωντας να κατεβασω κατι προγραμματα για να λειτουργησει ενα παιχνιδι που κατεβασα απο το νετ κατι εκανα προφανως και εχει γεμισει εικονιδια απο ενα αρχειο που οσο και να σβηνω μετα απο καθε restart εμφανιζονται,τι μπορω να κανω μπορει να με βοηθησει καποιος? Ευχαριστω!
lion2486 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δοκίμασε να κάνεις επιλογή όλων με Ctrl+A και μετά διαγραφή, βέβαια μήν πάρεις και εικονίδια των windows όπως π.χ. κάδο ανακύκλωσης. Αν δεν γίνει και πάλι τίποτα, backup -- format!
we_will_rise Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Υπάρχει κι άλλος τρόπος, που γίνεται και πιο εύκολα. Από MS-DOS γράφεις: C:\Documents & Settings\user\Επιφάνεια Εργασίας ENTER md temp ENTER copy (τα εικονίδια που θες) temp ENTER και μετά βγες έξω και σβήστα όλα με Ctrl + A εκτός από τον φάκελο temp!
spark_of_hope Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 μωρεφορματ μια κουβεντα ειναι...επισης προσεξα οτι εχει σαν επεκταση την λεξη bin.αν λεει κατι σε καποιον αυτο και με λυπηθει και μου βρει μια λυση..αν υπαρχει εκτος απο φορματ με τις βλακειες μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.