JNik Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Έκανα εγκατάσταση τους drivers της nvidia σύμφωνα με τις οδηγίες εδώ αλλά όταν πήγα να ρυθμίσω με το sax ο χ έπεσε. Καμιά ιδέα; Αναγκάστηκα να κάνω hard reboot και περιμένω τώρα να δω τι θα γίνει (γράφω από το laptop...) Edit: Μετά το reboot μπήκε κανονικά στο κδε και στο yast->sax έδιχνε το μοντέλο της κάρτας γραφικών αλλά πάλι δεν μπορούσα να αλλάξω τις αναλύσεις.. Τι κάνω λάθος; Για την ακρίβεια όταν πάω να τις αλλάξω μου λέει ότι το framebuffer της κάρτας γραφικών δεν τις υποστηρίζει... (οθόνη lg 19' widescreen, gpu nvidia 8800gt) -----Προστέθηκε 11/10/2008 στις 11 : 02 : 58----- Συνειδητοποίησα ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα και το περιγράφω ποιο συγκεντρωμένα εδώ. Αν μπορεί κανείς ας βοηθήσει... -----Προστέθηκε 11/10/2008 στις 11 : 25 : 12----- Τελικά η λύση ήταν απλή, πήγα να τρέξω το Configure NVidia Settings των drivers και μου την πέταξε σε pop up μηνυματάκι. Παρ'όλα αυτά δεν την βρήκα πουθενά γραμμένη: Σαν root τρέχεις >nvidia-xconfig και κάνεις restart τον Χ μετά. -----Προστέθηκε 12/10/2008 στις 06 : 24 : 40----- Τέλος ας διορθώσουμε και τα fonts. Στα 2 παρακάτω screenshots είναι οι ρυθμίσεις: Στο παρακάτω αρχείο έχω μαζεμένα όλα τα extra fonts ώστε να φαίνονται σωστά και οι ιστοσελίδες. http://rapidshare.com/files/123898295/fonts.tar Για να τα εγκαταστήσουμε κάνουμε extract το tar στο path “/home/[user]/.fonts”. Μήπως θα μπορούσε να ανεβάσει ξανά κανείς αυτές τις ρυθμίσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.