ashton Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Μην το δοκιμασεις αυτο.Περαν του οτι αργει παρα πολυ (καμια σχεση με τον χρονο μιας fresh installation) το να περασεις απο εκδοση 9.Χ σε εκδοση 10.Χ εγκυμονει πολλους κιδυνους. Το ιδιο το DVD της εγκαταστασης θα σου προτεινει τετοια επιλογη αλλα απεφυγε την. Πηγαινε σε νεα εγκατασταση. Δεν το προτείνει το cd της εγκατάστασης. Δεν βλέπει το suse 9.3 που έχω στημένο σαν εγκατάσταση που μπορεί να γίνει upgrade. Ίσως να γίνεται manually, αλλά δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δεν το προτείνει το cd της εγκατάστασης. Δεν βλέπει το suse 9.3 που έχω στημένο σαν εγκατάσταση που μπορεί να γίνει upgrade. Ίσως να γίνεται manually, αλλά δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο... Οντως δεν αξιζει τον κοπο. Εγω απο 10.2 σε 10.3 στο laptop πηγα με νεα εγκατασταση αν και απ'οτι διαβασα σε αλλα fora σε μερικους δουλεψε και το upgrade μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ωχ σε 2 ώρες περίπου βγαίνει η stable έκδοση του opensuse(11.0).Την περιμένω με ανυπομονυσία!!!! Άντε εύχομαι να την δοκιμάσουν και άλλοι χρήστες linux!!!! (Μόλις βγει θα σας δώσω τα link) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTd4mN Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Ωραίος, και εγώ την περιμένω αρκεί να έκαναν κάτι με τον package manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Λοιπόν παραθέτω τα links: για torrent:http://download.opensuse.org/distribution/11.0/iso/torrent/ για το iso κατευθείαν:a)dvd:http://download.opensuse.org/distribution/11.0/iso/dvd/ b)cd:http://download.opensuse.org/distribution/11.0/iso/cd/ Έχουν γίνει σημαντικές αλλάγες από όσα έχω διαβάσει!!! Καλή επιτυχία!! ΥΓ:Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορώ να κατευάσω το torrent? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 suser πες εντυπωσεις , θα την κατεβασω και γω σε λιγο για δοκιμη στο virtualbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Πήγα να το βάλω αλλά μου βγήκε μια οθόνη για άδεια χρήσης. Δεν ξέρω αλλά προσωπικά με χάλασε και δεν προχώρησα την εγκατάσταση στο vb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 suser πες εντυπωσεις , θα την κατεβασω και γω σε λιγο για δοκιμη στο virtualbox. Eπειδή έχω αργή ταχύτητα (768) δεν έχει κατεβεί ακόμα!!Όταν την κατεβάσω και την εγκαταστήσω θα σας πω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 εγω εβαλα στο virtualbox το live cd kde4 αλλα δεν εκατσα πολυ να την ψαξω. Απο εμφανιση μονο που ειδα απλα τα σπαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 το suse τα καταφερε και εβγαλε μια διανομη της προκοπης. εχω βαλει την gnome εκδοση και ειναι παρα πολυ καλη. μοναδικο προβλημα τα repos. μαλλον εχουν μπουκωσει αλλιως δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορω να εγκαταστησω codecs κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 το suse τα καταφερε και εβγαλε μια διανομη της προκοπης. εχω βαλει την gnome εκδοση και ειναι παρα πολυ καλη. μοναδικο προβλημα τα repos. μαλλον εχουν μπουκωσει αλλιως δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορω να εγκαταστησω codecs κλπ. Είδατε που σας έλεγα να ο πρώτος ικανοποιημένος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 εγω εβαλα στο virtualbox το live cd kde4 αλλα δεν εκατσα πολυ να την ψαξω. Απο εμφανιση μονο που ειδα απλα τα σπαει. και ο δευτερος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myle Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Και νομίζω αφαιρέθηκε το επίμαχο κομάτι από την EULA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δεν το έχω δει θα το δω και θα σας πω όταν επιτέλους θα κατεβεί αυτό το iso. Πότε επιτέλους θα ανεβάσω την ταχύτητα στο internet?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTd4mN Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Το έβαλα το πρωί από torrent και μου έσπασε τα νεύρα και το έβαλα από το ntua τώρα. Το χρησιμοποιώ από παλιά, μου την σπάει ο pm του, έχω βρίσει πολλές φορές. Πολύ το θάβουν ενώ γενικά είναι αξιόλογη διανομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.