Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Gigabyte Χ48-DQ6

N.I.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, την πήγα πίσω στο Zero1, δεν μπορώ να πω πολύ εξυπηρετικοί, κατευθείαν για αλλάγη... Μου είπαν ότι τα κουτιά δεν είναι σε ζελατίνα... Ψάξαμε εκεί βιδάκια αλλά δεν είχε τίποτα, οπότε του λέω αλλαγή και λέει οκ, την παράγειλε επιτόπου εκεί μπροστά μου, οπότε την τρίτη-τετάρτη θα ναι εδώ... Unstable, σε σένα είχε το μέταλλο εκείνο από πίσω έτσι; Όχι το crazy cool, ένα σιδεράκι που στήριζε την ψύκτρα του northbridge...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μου είπαν ότι τα κουτιά δεν είναι σε ζελατίνα...

Αν θυμάμαι καλά, έχουν την κλασική τη σταυρωτή κορδέλα, που επιβεβαιώνει ότι είναι σφραγισμένη... :rolleyes:

Δημοσ.

Σταυρωτή κορδέλα; Εκείνη που την τυλίγουμε κάνοντας ένα φίογκο, όταν δένουμε τα δώρα; :lol::lol: Χωρίς πλάκα τι ακριβώς εννοείς;

Να σου πω την αλήθεια, σε όλα τα reviews που είδα στο ίντερνετ, ζελατίνα δεν έχει καμμία... τώρα είτε το κάνουν οι προμηθευτές αυτό, είτε η GB παίζει με τα νεύρα μας...

Δημοσ.
Σταυρωτή κορδέλα; Εκείνη που την τυλίγουμε κάνοντας ένα φίογκο, όταν δένουμε τα δώρα; :lol::lol: Χωρίς πλάκα τι ακριβώς εννοείς;

Να σου πω την αλήθεια, σε όλα τα reviews που είδα στο ίντερνετ, ζελατίνα δεν έχει καμμία... τώρα είτε το κάνουν οι προμηθευτές αυτό, είτε η GB παίζει με τα νεύρα μας...

Lol, μακάρι να μου την είχαν κάνει δώρο. Είναι πολά τα λεφτά Άρη.

Δεν έχεις δει ποτέ σε συσκευασίες κάτι σαν τετραγωνισμένο πλαστικό καλώδιο?

Μοιάζει με οικοδομικό υλικό...

Δημοσ.
Λοιπόν παιδιά, την πήγα πίσω στο Zero1, δεν μπορώ να πω πολύ εξυπηρετικοί, κατευθείαν για αλλάγη... Μου είπαν ότι τα κουτιά δεν είναι σε ζελατίνα... Ψάξαμε εκεί βιδάκια αλλά δεν είχε τίποτα, οπότε του λέω αλλαγή και λέει οκ, την παράγειλε επιτόπου εκεί μπροστά μου, οπότε την τρίτη-τετάρτη θα ναι εδώ... Unstable, σε σένα είχε το μέταλλο εκείνο από πίσω έτσι; Όχι το crazy cool, ένα σιδεράκι που στήριζε την ψύκτρα του northbridge...
Ναι το ειχε!μα καλα τι τις καναν τις βιδες!το πιο πιθανο σεναριο ειναι να ανοιχτηκε στο servis να ετοιμαζαν να συναρμολογησουν κανενα υ/η κ ειχαν καμια ακυρωση η αλλαγη,το ξανακλεισαν κ το δωσαν ξεχνοντας κατι....το ιδιο θα γινει κ με την μητρικη που θα τους πας πισω θα την βαλουν σε καποιον που θα παρει ετοιμο συστημα:-D τελος καλο ολα καλα:P
Δημοσ.
Ναι το ειχε!μα καλα τι τις καναν τις βιδες!το πιο πιθανο σεναριο ειναι να ανοιχτηκε στο servis να ετοιμαζαν να συναρμολογησουν κανενα υ/η κ ειχαν καμια ακυρωση η αλλαγη,το ξανακλεισαν κ το δωσαν ξεχνοντας κατι....το ιδιο θα γινει κ με την μητρικη που θα τους πας πισω θα την βαλουν σε καποιον που θα παρει ετοιμο συστημα:-D τελος καλο ολα καλα:P

Πάλι κάλα ναι... και ετοιμάστηκα για ξύλο, αλλά όλα οκ :-D... Αυτό σκέφτηκα και εγώ...

Erwdios: και άν δεν έχω ανοίξει συσκευασίες :-D... μήπως λες έκεινα τα πλαστικά που τυλίγουν τα καλώδια; που έχουν και σύρμα μέσα...

Επείδη τώρα γύρισα, με χτύπησε και ο ήλιος :-D... ο Άρης ποιός είναι;;; :confused:

Δημοσ.

Άσχημα τα πράγματα παίδες( για μένα:-()... πήρα τηλέφωνο σήμερα, αφού πέρασαν 5 μέρες από τότε που την πήγα πίσω, και μου λέει στο service, ότι δεν ήρθε απάντηση από την GB, ούτε στείλαν καινούργια...:fear: που έμπλεξα ο άνθρωπος! Μου είπε το παιδί εκεί, αν είναι να πάω από το κατάστημα και θα μου δώσουν είτε άλλη μητρική, είτε τα χρήματα μου πίσω... Για να μην με καθυστερούν... Θα πάρω τα λεφτα πίσω και θα δοκιμάσω από το eshop μάλλον...:eek::eek:. Ελπίζω να ισχύσει και σε μένα, ότι ισχύει και σε σένα Unstable από το eshop, γιατί αλλιώς, να φοβάστε πυρκαγιές μεσα στην Θεσσαλονίκη!! :devil::lol::lol:

Δημοσ.
μπορεις να παρεις και απο μαγαζια που κανουν σερβις σε pcs

Δεν έχουν ούτε εκεί... έστειλα email και στην GB, και μου είπαν ότι δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο δυστηχώς... (είχε δίκιο ο φίλος τελικά στην προηγούμενη σελίδα...)... Άυριο θα πάω να πάρω τα χρήματα πίσω, και θα πάω από eshop, να δούμε και από κει τι θα παίξει...

Δημοσ.
ωχ εμπλεξες γρηγορα παρε τα λεφτα k βουρ για e-shop αν την παραγγηλεις σημερα σαββατο πρωι θα την εχεις!:-D

Άσε άσε... αυτό που με ανησυχεί λίγο είναι μην κάνουν καμμιά στραβή με τα λεφτά και με πουν δεν στα δίνουμε και έτσι, αλλά δεν νομίζω, αφού ο αυτός στο σέρβις το είπε καθαρά...

Δημοσ.

Δεν την παραγγέλνεις από Πλαίσιο καλύτερα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο? Αν θυμάμαι καλά, (δεν μπορώ να το δώ αυτή τη στιγμή, είναι υπερφορτωμένο το site τους) στην ίδια τιμή την έχουν.

edit: Άκυρο, μόνο την X48-DQ6 έχει με τα slots των DDR2.

Δημοσ.

Μακάρι να την έχουν αλλά δεν νομίζω... θυμάμαι κιόλας ότι είχα πάρει τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχουν την συγκεκριμένη, και δεν γνωρίζουν εάν θα την φέρουν κιόλας...

EDIT: όπως είπα δεν την έχουν δυστυχώς... μια χαρά μπήκα στην σελίδα τους, που είναι υπερφορτωμένο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...