Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Gigabyte Χ48-DQ6

N.I.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
θελει χρονο κ κοπο κ υπομονη τρωνε κ κατι φρικες τα memory deviders ωρες-ωρες τοσο καιρο εχει βγει η μητρικη κ ακομα 1 final(nobeta) bios μονο εχουν βγαλει κ μερικα beta τα οποια δεν διωρθονουν τιποτα κ ειναι κ πιο ασταθη απο το παλιοτερο final:mad:

Αν αποφασίσω ποτέ να ασχοληθώ με το o/c θα σου πώ. :P

Ok παιδια εγω ρωταω γιατι ενδιαφερομαι να επιλεξω αυτην την μητρικη οταν με το καλο κανω και εγω την αναβαθμιση μου.:-)

Και με ενδιαφερει και το o/c ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Θα δω τώρα με αυτούς τους τύπους που βρήκα σε ένα site, (στην προηγούμενη σελίδα το αναφέρω), μήπως και ταιριάξουν, αλλιώς θα πάω στο Zero1 και θα τους πω να μου δώσουν τα βιδάκια από άλλη...

Δημοσ.
αλλιώς θα πάω στο Zero1 και θα τους πω να μου δώσουν τα βιδάκια από άλλη...
απο εκει πηρες κ την μητρικη?πανε κατευθειαν στο service κ ζητα τες γιατι αν μπλεξεις με τον πωλητη με τα γυαλια η τον αλλο με το τετραγωνο μαλλι(sometimes κ καρφακια style)θα σε ζαλισουν πρωτα εκτος αν τους βρεις σε καλη μερα:P
Δημοσ.
απο εκει πηρες κ την μητρικη?πανε κατευθειαν στο service κ ζητα τες γιατι αν μπλεξεις με τον πωλητη με τα γυαλια η τον αλλο με το τετραγωνο μαλλι(sometimes κ καρφακια style)θα σε ζαλισουν πρωτα εκτος αν τους βρεις σε καλη μερα:P

:lol::lol: Ναι από κει πήρα την μητρική. Οκ θα το έχω υπόψιν μου... Πήρα αυτό τώρα από eshop μπας και βρούμε τίποτα μέσα, και αύριο πάω να δω τι μπορώ να κάνω με τους κωδικούς που βρήκα. Ωστόσο εάν γνωρίζει κανείς τίποτα μην διστάσει ;)

Δημοσ.

εγω απο e-shop k ειχε τις βιδες!:-D αυτο το τερας βιδων του e-shop:shock: θα σε παει για μια ζωη!ουτε εργαστηριο συναρμολογησης Η/Υ να ειχες:lol::lol:

Δημοσ.

ρε παιδια....εχω την ιδια μητρικη οχι την Τ εκδοση αλλα δεν εχει καμια σημασια....τα βιδακια η τα εχασες εσυ καπου..ειναι σε ενα μικροσκοπικο αεροστεγες σακουλακι κλισμενες η ηταν ανοιγμενο το μ/β κε της πηραν....οσο για το να βρεις στο εμποριο δεν παιζει ουτε μια στισ χιλιες....πιστεψε με....μονο αν πας εκει με τσαμπουκα και απαιτησεις να σου δωσουν βιδες απο αλλη μητρικη....ελπιζω να βοηθησα....

Δημοσ.
ρε παιδια....εχω την ιδια μητρικη οχι την Τ εκδοση αλλα δεν εχει καμια σημασια....τα βιδακια η τα εχασες εσυ καπου..ειναι σε ενα μικροσκοπικο αεροστεγες σακουλακι κλισμενες η ηταν ανοιγμενο το μ/β κε της πηραν....οσο για το να βρεις στο εμποριο δεν παιζει ουτε μια στισ χιλιες....πιστεψε με....μονο αν πας εκει με τσαμπουκα και απαιτησεις να σου δωσουν βιδες απο αλλη μητρικη....ελπιζω να βοηθησα....

Δουλέυεις/ασχολήσαι με τέτοια πράγματα (εννοώ βιδόνια και έτσι..) ή έτσι το λες; Γιατί δεν είναι λογικό η Gigabyte να έκανε ΜΟΝΟ για τις συγκεκριμένες μητρικές, αυτές τις βίδες... Έβαλε δηλαδή να της φτιάξουν ειδική σειρά, και ξεχωριστό τύπο βίδας; Δεν το νομίζω... Επιπλεόν, το έχω πει άλλωστε και πιο πριν, σε κάποιες έχει και σε κάποιες όχι(κάνε μια αναζήτηση και δες τα reviews, σε κάποια δεν τις έχει), άρα μάλλον είναι θέμα την ίδιας της GB, και όχι του αν ήταν ανοιχτό η όχι...( δεν πρέπει να ήταν ανοιχτό το δικό μου, όλα ήταν σφραγισμένα)

Δημοσ.

Όσοι έχετε την ίδια μητρική (είτε Τ είτε όχι), το κουτί ήταν σφραγισμένο με ζελατίνα;

Πείτε μου έαν γίνεται λίγο γρήγορα για να ξέρω, γιατί το απόγευμα θα πάω... Εάν πράγματι ήταν τυλιγμένη σε ζελατίνα, τότε αυτό σημαίνει ότι η δικιά μου ήταν ανοιχτή κάτι το όποιο συνεπάγεται με βρισίδια...

Δημοσ.
Όσοι έχετε την ίδια μητρική (είτε Τ είτε όχι), το κουτί ήταν σφραγισμένο με ζελατίνα;
oxi αλλα ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αν το ανοιξε κανεις ακομα κ αν εχει ζελατινα το θεμα ειναι οτι οταν λειπει κατι κ.λ.π ε...δεν θελει σκεψη για το τι εγινε...
Δημοσ.
επτασφραγιστο(ουτε μυστικο να ηταν:lol:)

Οκ ευχαριστώ αδερφέ... τώρα θα υποστούν τις συνέπειες :devil:...

Δημοσ.
Οκ ευχαριστώ αδερφέ... τώρα θα υποστούν τις συνέπειες :devil:...
sorry το διαβασα βιαστηκα κ νομιζα για την ζελατινα με τις βιδες:lol::lol: πανε πρωτα στο service k ζητα τες κ αν σου πουν τιποτα κ δεν δινουν πανε στους πωλητες κ πες οτι ελειπαν οι βιδες κ να σου δωσουν 2 να κανεις την δουλεια σου!αν παλι αρνηθουν θα ερθω για ενισχυσεις γιατι κατι κολπα σαν αυτο με σενα τα εχουν κανει κ σε μενα κατα καιρους κ με θυμουνται για τα καλα οταν παω
Δημοσ.

Πείτε μου έαν γίνεται λίγο γρήγορα για να ξέρω, γιατί το απόγευμα θα πάω... Εάν πράγματι ήταν τυλιγμένη σε ζελατίνα, τότε αυτό σημαίνει ότι η δικιά μου ήταν ανοιχτή κάτι το όποιο συνεπάγεται με βρισίδια...

Εμένα ήταν ζελατινάτη πάντως. Πρώτα την παρέλαβα στα χέρια μου, επειδή από μ@@$@#α τους δεν είδαν ότι είχα ζητήσει συναρμολόγηση. :devil:

Δημοσ.

Ναι στο κουτί της αναφερόμουν. Μωρέ ας με κάνουν καμμιά στραβή και θα σου πω εγώ...:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...