N.I.C Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Χαιρετίζω το forum, Πριν από λίγο παρέλαβα την συγκεκριμένη μητρική, όλα καλά, αλλά υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι: δεν είχε μέσα τα βιδάκια! Τι να κάνω; Μπορώ να βρω τα ίδια στο εμπόριο;; Να την πάω πίσω; (αν και αμφιβάλλω εάν θα μου την αλλάξουν, δεν παίζει κανένα πρόβλημα...) Ακόμα μια εικόνα από το bundle, θα καταλάβετε για που χρησιμεύουν.... Για πείτε ρε παιδιά γιατί θα σκάσω, ακόμα δεν την πήρα... Ευχαριστώ. EDIT: αναφέρομαι στην X48T-DQ6
papakatse Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ας ήταν όλα τα προβλήματα με τις μητρικές τέτοια... Είδα τον τίτλο και τρόμαξα! Λέω τι πρόβλημα μπορεί να έβγαλε μια μητρική αυτής της κατηγορίας?? Κάνε μια βόλτα σε service υπολογιστών, ίσως βρεις κάτι παρόμοιο. By the way, αυτά τα βιδάκια που χρησιμεύουν??? Πάντως τα παρελκόμενα από χώρα σε χώρα διαφέρουν. Ή απλά κάποιος τα βούτηξε.. έχουν χαθεί.. άντε βρες άκρη.. Φαντάζομαι η συσκευασία της δεν ήταν σφραγισμένη ε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 η μητρική δεν έχει βίδες στην συσκευασία της... αυτά τα έχεις από την "συσκευασία" του case...
N.I.C Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 ευχαριστώ για την απόκρισή σας guys ... και sorry εάν σας τρόμαξα ... Χρησιμεύουν στο να κρατούν το υπόλοιπο κομμάτι την ψύκτρας, όταν βγει το backplate, για να μπει backplate του cpu cooler (εάν χρειάζεται, όχι αναγκαστικά, αλλά εγώ πρέπει να το κάνω λόγω ψύκτρας επεξεργαστή, 9700ΝΤ). Thresh: Και εγώ αυτό είπα στην αρχή, αλλά εάν πρόσεξες την φότο που έβαλα, στο 2ο Link, αυτές οι συγκεκριμένες είναι μέσα στο κουτί της μητρικής, καθώς επίσης το γράφει και στο βιβλιαράκι οδηγιών... τώρα έψαξα στο κουτάκι με τις βίδες από το case, και βρήκα 2 παρόμοιες, θα βάλω σε λίγο την φοτογραφία να δεις... εγώ απότι είδα, δεν είναι ίδιες, αλλά παρόμοιες....
N.I.C Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 : αυτές βρήκα από το case... αλλά πάλι είναι κοντές σε σχέση με αυτές που έπρεπε να είχε μέσα... Ξαναθυμίζω αυτές επρεπε να βρίσκονται μέσα στο κουτί της μητρικής... Κανένας που να δουλευει σε συνεργείο ρε παιδιά μπας και ξέρει κανένα αριθμό για αυτές τις βίδες, γιατί από την φότο δεν φαίνονται και πολλά, δεν νομίζω να καταλάβει ο κυρ Γιάννης που έχουμε εδώ στην γειτονιά ... Ευχαριστώ και πάλι. Ναι το κουτί δεν ήταν σφραγισμένο, εννοώ με κολλητική ταινιά και έτσι, αλλά δεν φαινόταν να ήταν ανοιχτό... δεν λείπει τίποτα άλλο από μέσα, και όλα είναι σφραγισμένα... άπλα έτυχε, από την εταιρία ίσως.... τι να πω...
Erwdios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 : αυτές βρήκα από το case... αλλά πάλι είναι κοντές σε σχέση με αυτές που έπρεπε να είχε μέσα... Ξαναθυμίζω αυτές επρεπε να βρίσκονται μέσα στο κουτί της μητρικής... Κανένας που να δουλευει σε συνεργείο ρε παιδιά μπας και ξέρει κανένα αριθμό για αυτές τις βίδες, γιατί από την φότο δεν φαίνονται και πολλά, δεν νομίζω να καταλάβει ο κυρ Γιάννης που έχουμε εδώ στην γειτονιά ... Ευχαριστώ και πάλι. Ναι το κουτί δεν ήταν σφραγισμένο, εννοώ με κολλητική ταινιά και έτσι, αλλά δεν φαινόταν να ήταν ανοιχτό... δεν λείπει τίποτα άλλο από μέσα, και όλα είναι σφραγισμένα... άπλα έτυχε, από την εταιρία ίσως.... τι να πω... Επειδή έχουμε την ίδια μητρική, μόλις πάω σπίτι (είμαι στη δουλειά) θα δω μήπως περισσεύουν τίποτα βίδες στο κουτί της μητρικής κι από εκεί και πέρα θα ρωτήσω τι μέγεθος είναι, για να πας να τις αγοράσεις, ή αν μένεις Αθήνα σου στέλνω και μία ταχυδρομικώς, για να την πας σαν δείγμα σε συναφές κατάστημα.
N.I.C Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Επειδή έχουμε την ίδια μητρική, μόλις πάω σπίτι (είμαι στη δουλειά) θα δω μήπως περισσεύουν τίποτα βίδες στο κουτί της μητρικής κι από εκεί και πέρα θα ρωτήσω τι μέγεθος είναι, για να πας να τις αγοράσεις, ή αν μένεις Αθήνα σου στέλνω και μία ταχυδρομικώς, για να την πας σαν δείγμα σε συναφές κατάστημα. Ευχαριστώ φίλε μου, (Θεσσαλονίκη μένω άστην την απόστολη δεν πειράζει) θα σου είμαι υπόχρεος . Δύο βιδάκια λογικά θα έχει, εάν δεν άλλαξες το backplate της, με κάποιο δικό σου...
unstable_hero Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 κ οταν με το καλο βαλετε την x48t σε λειτουργια ας ανοιξουμε κ ενα θεμα γιατι ειναι τοσο ιδιοτροπη για o/c που πρεπει να σου βγει η πιστη στις ρυθμισεις στο bios ειδικα στους τετραπυρινους!
N.I.C Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 κ οταν με το καλο βαλετε την x48t σε λειτουργια ας ανοιξουμε κ ενα θεμα γιατι ειναι τοσο ιδιοτροπη για o/c που πρεπει να σου βγει η πιστη στις ρυθμισεις στο bios ειδικα στους τετραπυρινους! Θα το κάνω και αυτό, όταν με το καλό βρω αυτές τις αναθεματισμένες βίδες! Μετά από μια πολύωρη αναζήτηση, βρήκα αυτό το site με διάφορα ήδη και μεγέθη... Από όσες είδα, μόνο δυο μοιάζουν με τα βιδάκια: Το DIN960 και το DIN7990... Επίσης, σε διάφορα reviews που είδα, άλλες τις έχουν και άλλες όχι, άρα η ίδια η GB μας την έκανε την δουλειά, και πρέπει να τρέχουμε τώρα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 πράγματι ψιλοξενέρα... μην χαλιέσαι όμως...δες και μένα που έχω το main pc και βαριέμαι να το στήσω (γράφω από το "μικρό" εδώ και μερικές βδομάδες )
N.I.C Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 πράγματι ψιλοξενέρα...μην χαλιέσαι όμως...δες και μένα που έχω το main pc και βαριέμαι να το στήσω (γράφω από το "μικρό" εδώ και μερικές βδομάδες ) :lol:... ούτε εγώ θα το στήσω τώρα, έχουμε να πάρουμε και μια GTX280 ακόμα, και μετά είμαστε οκ ... απλώς, να μην ψάχνομαι τελευταία στιγμή...
Erwdios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Ευχαριστώ φίλε μου, (Θεσσαλονίκη μένω άστην την απόστολη δεν πειράζει) θα σου είμαι υπόχρεος . Δύο βιδάκια λογικά θα έχει, εάν δεν άλλαξες το backplate της, με κάποιο δικό σου... N.I.C. sorry φίλε, σε ξέχασα... Στο κουτί δεν είχε βίδες και τον υπολογιστή τον έστησαν στο e-shop, οπότε προφανώς βρήκαν αυτοί τις κατάλληλες βίδες. Το θέμα είναι ότι ακόμη κι αν τον ανοίξω, γράφουν κάπου οι βίδες έστω κάποιο κωδικό, για να σου πω?
red7genius Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 κ οταν με το καλο βαλετε την x48t σε λειτουργια ας ανοιξουμε κ ενα θεμα γιατι ειναι τοσο ιδιοτροπη για o/c που πρεπει να σου βγει η πιστη στις ρυθμισεις στο bios ειδικα στους τετραπυρινους! Ισχυει κατι τετοιο?
unstable_hero Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 θελει χρονο κ κοπο κ υπομονη τρωνε κ κατι φρικες τα memory deviders ωρες-ωρες τοσο καιρο εχει βγει η μητρικη κ ακομα 1 final(nobeta) bios μονο εχουν βγαλει κ μερικα beta τα οποια δεν διωρθονουν τιποτα κ ειναι κ πιο ασταθη απο το παλιοτερο final:mad:
Erwdios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Ισχυει κατι τετοιο? Αν αποφασίσω ποτέ να ασχοληθώ με το o/c θα σου πώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.