Daredevil Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 To TabMixPlus δεν είναι συμβατό με τον firefox 3.0. (Στην έκδοση 2+ το χρησιμοποιούσα κι εγώ).Ή βγήκε σήμερα αναβαθμισμένο και δεν το έχω δει ακόμα; A version for Firefox 3 is found here:http://tmp.garyr.net/forum/viewtopic.php?t=7031
Members gsarig Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Members Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Με πρόλαβε ο Daredevil. Χρησιμοποιώ τη συγκεκριμένη έκδοση εδώ και κανα 2μηνο - μπορείς να τη βάλεις άφοβα, παρά το ότι είναι beta - παίζει μια χαρά.
kostas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 το ξερατε αυτο ? Μπορείτε να επιλέξετε κείμενο από μια ιστοσελίδα και όχι μόνο σε μία γραμμή, αν επιλέξετε πρώτα το πρώτο κομμάτι κειμένου και στη συνέχεια πατώντας το πλήκτρο Ctrl επιλέγετε τις επόμενες λέξεις - κείμενο.
Cyberbob Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 το ξερατε αυτο ?Μπορείτε να επιλέξετε κείμενο από μια ιστοσελίδα και όχι μόνο σε μία γραμμή, αν επιλέξετε πρώτα το πρώτο κομμάτι κειμένου και στη συνέχεια πατώντας το πλήκτρο Ctrl επιλέγετε τις επόμενες λέξεις - κείμενο. σε μένα γιατί δεν γίνεται αυτό;
soctap Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ GREEK-ENGLISH SPELLING DICTIONARY ΚΑΙ GREEK SPELLING DICTIONARY ΕΙΝΑΙ 2 ΑΠΟ ΤΑ ADDONS ΤΟΥ FIREFOX
G_Zisis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Παιδιά,να σας ρωτήσω κάτι.Έχω βάλει τον Firefox να έχει αποθηκευμένο τον κωδικό για log in σε διάφορες σελίδες.Όταν για παράδειγμα μπω στο insomnia θα μου έχει έτοιμο το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.Σε μια άλλη σελίδα όμως,ενώ έχω πατήσει υπενθύμιση κωδικού,δεν μου τα έχει έτοιμα,τουλάχιστον όχι πάντα.Στην αρχή μου τα είχε όταν θυμόταν αλλά τώρα σχεδόν ποτέ.Γιατί γίνεται αυτό; Ευχαριστώ!
parsifal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 @soctap: [[Mozilla Firefox - Εύκολος ορθογραφικός έλεγχος και διόρθωση]]. Και παρακαλώ, μη γράφεις με κεφαλαία!
Panathinaikara Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 να ρωτήσω κι εγώ κάτι: εχω τον παλιό Firefox 2.09 και θέλω να περάσω τον καινούριο 3.0 αλλά πώς θα κάνω import τα extensions kai ta favorites?
skiabox Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Εχω firefox 3.0.1 και θελω να ξεκαθαρισω τα bookmarks που δεν δουλευουν πια. Πως μπορει να γινει αυτο? Ευχαριστω.
ekkli Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 ψαχνω βοηθεια στο εξης: χρησιμοποιω το tiny menu κ προσπαθω να το κατεβασω στην εργαλειοθηκη πλοηγησης, γλυτωνοντας ουσιαστικα μια μπαρα κ μεγαλωνοντας κατ'αυτο το τροπο τον ωφελιμο ορατο χωρο στην οθονη. κατι τετοιο φαινεται οτι εχει γινει εδω ξερει κανεις πως γινεται αυτο ? με customization των μπαρων δε μπορω να συρω το σημα του tiny menu στην απο κατω μπαρα. κ μια ερωτησουλα ακομα, δε θελω να κλεινει η μπαρα με τις σελιδες οταν απομενει μονο ενα ταμπ ανοιχτο. δε το βρηκα αυτο ουτε στις στανταρ επιλογες , ουτε στο tab mix plus. ένη αϊντίαζ ? στο ff2 το ειχα κανει νομιζω με το tabbrowser preferences , αλλά δεν πρεπει να εχει βγει ακομα εκδοση συμβατη με το ff3. κ κατι μαλλον μεταφυσικο, εχει προσεξει άλλος κολληματα των 10 sec περιπου μερικες φορες οταν κανει ανανεωση ο forcastfox κ μετα ολα τα data (θερμοκρασιες κλπ) ειναι 0 ? συμβαινουν με τυχαια συχνοτητητα κ δε μπορω να τα εξηγησω. με ενα reload data βεβαια το status φτιαχνει κ μαθαινουμε τι καιρο εχει εξω απ'το παραθυρο.
ekkli Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Εχω firefox 3.0.1 και θελω να ξεκαθαρισω τα bookmarks που δεν δουλευουν πια.Πως μπορει να γινει αυτο? Ευχαριστω. γκουγκλαρωντας, βρηκα αυτα τα δυο , AM-DeadLink Bookmarks LinkChecker προσοχη ομως, το πρωτο ειναι εξωτερικο προγραμμα, δεν ειναι προσθετο, το δε δευτερο, δεν ειναι συμβατο με ff 3
antreaslam Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 απορία: όταν κατεβάζω από rapget, κατεβάζω με πάνω από 1mb/sec... όταν πάω να κατεβάσω απο mozilla, κατεβάζω με μέγιστη ταχύτητα 150kb... γιατί???
De@th L0rd Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Εγώ παρατηρώ μεγάλο lag στο UI του 3.0.1.Στον 3.0 δεν είχα αυτό το πρόβλημα.Δοκίμασα καθαρή εγκατάσταση μετά από φορμάτ κ πάλι τα ίδια...Έχει κάνεις παρόμοιο πρόβλημα?
De@th L0rd Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Εγώ παρατηρώ μεγάλο lag στο UI του 3.0.1.Στον 3.0 δεν είχα αυτό το πρόβλημα.Δοκίμασα καθαρή εγκατάσταση μετά από φορμάτ κ πάλι τα ίδια...Έχει κάνεις παρόμοιο πρόβλημα? Ρε παληκάρια κανείς δεν έχει πρόβλημα με την κωλοέκδοση 3.0.1?Laggarei σαν τρελό μόλις το ξεκινάς και για να φορτώσει μια σελίδα για πρώτη φορά κάνει 10 χρόνια.Ούτε στον ΙΕ 7 έχει τέτοιο πρόβλημα ούτε στον Opera.Δοκίμασα clean install αλλα τίποτα.Mέχρι και format έκανα είναι πάρα πολύ εκνευριστικό και στα forum του firefox έχει αρκετές αναφορές αλλά κανένας δεν απαντάει.Μάλλον θα χρησιμοποιώ τον όπερα μέχρι να το πάρουν χαμπάρι και να βγάλουν update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.