smilefreeware Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Κοίτα FirefoxPortable\Data\profile\bookmarkbackups\ έχει αρχεία σαν τα παρακάτω bookmarks-2008-07-02.html bookmarks-2008-07-03.html bookmarks-2008-07-04.html bookmarks-2008-07-05.html bookmarks-2008-07-06.html bookmarks-2008-07-06.json
parsifal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Αν μπορει ας βοηθησει καποιος. Θελω οταν πληκτρολογω στην address bar του firefox 3 να μην εμφανιζει τιποτα απο κατω. Οταν δηλαδη χτυπαω το πρωτο W να μην εμφανιζεται τιποτα. Ουτε autocomplete, ουτε history, ουτε τιποτα. Γιατι αν συνεχισει ετσι θα τον βγαλω και δεν θα τον ξαναδει το PC μου. http://kb.mozillazine.org/Disabling_autocomplete_-_Firefox Στον Firefox 2 πώς το είχες καταφέρει όμως... ;
kastel Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 ...Πηγα program files\mozilla firefox\defaults\profile και διεγραψατα bookmarks. Πηγα στον δευτερο δισκο που ειχα τα backup bookmarks και τα διεγραψα. Διεγραψα επισης τα favorites του ΙΕ. Εκανα search ολο το pc με αναζητηση bookmarks.html, δεν βρεθηκε τιποτα. Ανιξα τον ff, τα bookmarks φορτωσαν κανονικα! Εσωσα μια τυχαια σελιδα,εκλεισα και ανοιξα τον ff, τα bookmarks φορτωσαν κανονικα, μαζι με την νεα σελιδα! Ξαναεψαξα για bookmarks, bookmarks.html, τιποτα. Και διερωταται ο ποιητης: Απο που φορτωνουν τα bookmarks, οεο? Ο FF3 δουλεύει ακριβώς όπως και ο FF2. Τα bookmarks και κατ' επέκταση ολόκληρο το προφίλ δεν βρίσκονται στο φάκελο Program Files αλλά: XP: C:\Documents and Settings\<όνομα χρήστη>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\<κάποια γράμματα>.default Vista: C:\Users\<όνομα χρήστη>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\<κάποια γράμματα>.default. Στο φάκελο Program Files βρίσκονται τα plugins. Το FF3 τον χρησιμοποιώ δυο εβδομάδες τώρα (δεν το χρησιμοποίησα νωρίτερα λόγω μη συμβατότητας των extension) χωρίς το παραμικρό πρόβλημα όλα τα extension που χρησιμοποιώ δουλεύουν κανονικά. >Generated: Mon Jul 07 2008 08:08:45 GMT+0300 (GTB Daylight Time) User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9) Gecko/2008052906 Firefox/3.0 Build ID: 2008052906 [b]Enabled Extensions: [22][/b] - Adblock Plus - BugMeNot 2.0 - CuteMenus - Crystal SVG 1.9.3 - Dictionary Switcher 1.0 - Direct Link 1.1 - Download Statusbar 0.9.6.3 - DownloadHelper 3.1 - DownThemAll! 1.0.3 - Extended Statusbar 1.2.8 - FoxLingo 2.2.3 - GooglePreview 3.11 - Greek-English Spelling dictionary 0.5.3 - IE Tab 1.5.20080618 - MR Tech Toolkit (formerly Local Install) 6.0.1 - Print Preview 0.7.1.4 - Tab Mix Plus 0.3.6.1.080416 - Tab Scope 0.2.2.8 - Thumbs 0.6.5 - Update Notifier 0.1.5.4 - User Agent Switcher 0.6.11 - View Cookies 1.7 - WebMail Notifier 1.1.4 [b]Installed Themes: [2][/b] - Default - Walnut for Firefox 1.8.33 [b]Installed Plugins: (18)[/b] - 2007 Microsoft Office system - Adobe Acrobat - DivX Player Netscape Plugin - DivX Web Player - IE Tab Plug-in - Java(TM) Platform SE 6 U5 - Microsoft Office 2003 - Microsoft® Windows Media Player Firefox Plugin - Mozilla Default Plug-in - Office Genuine Advantage - QuickTime Plug-in 6.5.1 - QuickTime Plug-in 7.2 - RealPlayer Version Plugin - RealPlayer(tm) G2 LiveConnect-Enabled Plug-In (32-bit) - Shockwave Flash - Shockwave for Director - Silverlight Plug-In - Xara graphic plug-in
gf030 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 kastel, ευχαριστω,τα βρηκα, ομως δεν ειναι αυτα που φορτωνονται με το ανοιγμα του ff3! Δηλαδη παω C:\Documents and Settings\<όνομα χρήστη>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\<κάποια γράμματα>.default, τρεχω οποιοδηποτε αρχειο της μορφης bookmarks, bookmarks.html, bookmarks.backup, *.JSON...κανενα δεν ειναι εκεινο που φορτωνει ο ff3! Εκτος αν τα ανοιγει απο ασχετης μορφης αρχειο με bookmarks, html, οποτε παω πασο.
antreaslam Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Οχι δεν βοηθαει το add-on: Και ενας μπακαλιστικος τροπος που βρηκα http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=5023326. Το κακο ειναι οτι κανει exclude οχι μονο τα bookmarks αλλα και τις σελιδες που εχεις επισκευτει. εγώ θέλω να μην εμφανίζεται ΤΙΠΟΤΑ όταν πληκτρολογώ κάτι στην adress bar,γίνεται ρε παιδιά? Ούτε λειτουργία ayto complete θέλω, ούτε τίποτα... ANy ideas?
antreaslam Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 μπορείς να κάνεις clear όλα τα data κάθε φορά που τον κλείνεις tools - options - privacy - private data δυστυχώς αυτό δεν πιάνει,το δοκίμασα ,αλλά...ΔΔΕΝ!
Members gsarig Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Members Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 εγώ θέλω να μην εμφανίζεται ΤΙΠΟΤΑ όταν πληκτρολογώ κάτι στην adress bar,γίνεται ρε παιδιά?Ούτε λειτουργία ayto complete θέλω, ούτε τίποτα... ANy ideas? Στην address bar γράψε about:config και πάτα enter. Θα σου βγάλει μια προειδοποίηση - πες "ΟΚ, θα προσέχω". Εκεί, βρες το string που λέει: browser.urlbar.maxRichResults(κάνε το copy-paste από δω στο πεδίο Filter για να στο βρει αμέσως) κάνε διπλό κλικ πάνω του και αντί για 12 βάλε 0. Σε εμένα που το δοκίμασα από περιέργεια δούλεψε κανονικά (να σημειώσω πως μετά την αλλαγή έκανα επαννεκίνηση τον Firefox).
antreaslam Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 gsarig, σε ευχαριστώ ΠΟΛΥ, μόλις γυρίσω σπίτι, θα το δοκιμάσω,και θα ποστάρω αν επιασε!
nickzilas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Στην address bar γράψε about:config και πάτα enter. Θα σου βγάλει μια προειδοποίηση - πες "ΟΚ, θα προσέχω".Εκεί, βρες το string που λέει: browser.urlbar.maxRichResults(κάνε το copy-paste από δω στο πεδίο Filter για να στο βρει αμέσως) κάνε διπλό κλικ πάνω του και αντί για 12 βάλε 0. Σε εμένα που το δοκίμασα από περιέργεια δούλεψε κανονικά (να σημειώσω πως μετά την αλλαγή έκανα επαννεκίνηση τον Firefox). Αυτα τα ειχα δοκιμασει και εγω αλλα τιποτα.
nickzilas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Αν μπορει ας βοηθησει καποιος. Θελω οταν πληκτρολογω στην address bar του firefox 3 να μην εμφανιζει τιποτα απο κατω. Οταν δηλαδη χτυπαω το πρωτο W να μην εμφανιζεται τιποτα. Ουτε autocomplete, ουτε history, ουτε τιποτα. Γιατι αν συνεχισει ετσι θα τον βγαλω και δεν θα τον ξαναδει το PC μου. Τελικα το βρηκα. Προφανως χρησιμοποιουσα καποια αλλη εκδοση του firefox 3 και μονο οταν εκανα πληρη απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα διορθωθηκε το προβλημα. Το οτι χρησιμοποιουσα αλλη εκδοση το καταλαβα απο το navigation bar. Σε αυτη που εβαλα τωρα το backward ειναι στρογγυλο ενω σε εκεινη που χρησιμοποιουσα ηταν ιδιο με το forward. Μπορει να ηταν και καποια ρυθμιση απο το about:config παντως τωρα ειμαι ενταξει με την address bar.
Members gsarig Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Members Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Τελικα το βρηκα. Προφανως χρησιμοποιουσα καποια αλλη εκδοση του firefox 3 και μονο οταν εκανα πληρη απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα διορθωθηκε το προβλημα. Το οτι χρησιμοποιουσα αλλη εκδοση το καταλαβα απο το navigation bar. Σε αυτη που εβαλα τωρα το backward ειναι στρογγυλο ενω σε εκεινη που χρησιμοποιουσα ηταν ιδιο με το forward. Μπορει να ηταν και καποια ρυθμιση απο το about:config παντως τωρα ειμαι ενταξει με την address bar. Τελικά με ποιο τρόπο το έλυσες; με το about:config; Εγώ που το ξαναδοκίμασα μόλις τώρα και στον Firefox της δουλειάς, βλέπω ότι λειτουργεί και εδώ κανονικά.
nickzilas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Στο about:config ειχα βαλει browser.urlbar.matchOnlyTyped;true και browser.urlbar.maxRichResults;-1 αλλα δεν δουλευε.Μονο οταν απεγκατεστησα πληρως τον firefox και τον ξαναεβαλα καταφερα να ελεγξω πληρως την address bar.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατι οταν ξαναεγκατεστησα τον firefox το backward στην navigation bar εγινε στρογγυλο ενω πριν ηταν οπως το forward? Μηπως εβαλα αλλη εκδοση firefox 3?
Members gsarig Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Members Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Στο about:config ειχα βαλει browser.urlbar.matchOnlyTyped;trueκαι browser.urlbar.maxRichResults;-1 αλλα δεν δουλευε.Μονο οταν απεγκατεστησα πληρως τον firefox και τον ξαναεβαλα καταφερα να ελεγξω πληρως την address bar.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατι οταν ξαναεγκατεστησα τον firefox το backward στην navigation bar εγινε στρογγυλο ενω πριν ηταν οπως το forward? Μηπως εβαλα αλλη εκδοση firefox 3? Δε νομίζω πως έχει να κάνει με την έκδοση του Firefox. Επειδή τον χρησιμοποιώ κι εγώ από τις beta του εκδόσεις, θυμάμαι πάντα το backward να είναι μεγαλύτερο και στρογγυλό από προεπιλογή. Αυτό αλλάζει αν πας view / toolbars / customize και επιλέξεις "use small icons". Το πιθανότερο είναι, επειδή το είχες εγκαταστήσει πάνω από τον προηγούμενο να είχε κρατήσει τις παλιές ρυθμίσεις και γι' αυτό σου το εμφάνιζε μικρό.
nickzilas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Σωστος για το backward. Παντως καποιο προβλημα ειχα με το firefox αφου τωρα εκτος απο τον ελεγχο του address bar βλεπω και διαφορα στην ταχυτητα του browsing.
antreaslam Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 gsarig, ο τρόπος που πρότεινες, έπιασε! επιτέλους απάλλαχθηκα από το history sthn adress bar.,...Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.