manosone Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ρε παιδια να ρωτησω.Υπαρχει κανα add-on που να κανει expand τα bookmarks?Δλδ οταν ανοιγεις τα bookmarks και εχεις πολλα σου βγαζει ενα βελακι κατω ωστε να προχωρησεις.Ε,εγω δεν θελω βελακι.Θελω οπως του οπερα που τα βγαζει σε στηλες/σελιδες.Υπαρχει?Τελος κατι ακομα.Με ποιο τροπο μπορω οταν μπαινω πχ https://addons.mozilla.org με πεταει αυτοματα στο https://addons.mozilla.org/el/firefox/ .Ουτε αυτο το θελω.Θελω να μπαινω και να βλεπω τα add-on στα αγγλικα.Αυτο γινεται και στα themes και παντου..
vlachaquito Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 hello kids Εγω παλι εχω προβληματακι με τα βιντεακια απο youtube κλπ, απλα δεν μου τα παιζει!!! Τα φορτωνει κανονικα, και μολις παει στο δευτερο δευτερολεπτο σταματανε. Καμια ιδεα??
shamanpk Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 τελικα εχει τα προβληματα του,τι βγαζουν τις beta? μεντολες ααα και κατι αλλο αν προκειτε να ειναι ο καθε ενας expert για να εχει εναν normal καλο browser γ.μ.σ.τα.
thodoras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μολις ξαναγυρισα στον 2! Το καλυτερο update! Τα διορθωνει ολα!! Δοκιμαστε το!:lol:
Nauseas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 hello kidsΕγω παλι εχω προβληματακι με τα βιντεακια απο youtube κλπ, απλα δεν μου τα παιζει!!! Τα φορτωνει κανονικα, και μολις παει στο δευτερο δευτερολεπτο σταματανε. Καμια ιδεα?? Αυτό πρέπει να είναι πρόβλημα καθαρά του flash και οχι του firefox. Παρόμοια κόλπα έκανε και στο 2 και σε άλλους browsers. Όταν το παθαίνω (μια φορά την μέρα περίπου) κλείνω και ξανανοίγω τον firefox. Χοντροκομμένη λύση (?) αλλά τι να κάνουμε, θα περιμένουμε κανένα fix..
Cyberscout Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μια ερώτηση σχετικά με τα saved sessions... Από τότε που έβαλα τον ff3, πρέπει σε ΚΑΘΕ σελίδα να κάνω login ξανά όταν τον ανοίγω (πχ. gmail, facebook, phpbb forums. insomnia Κλπ). Παρόλο που δεν πείραξα κάποια ρύθμιση, βλέπω ότι τα cookies τα δέχομαι κανονικά, και δε σβήνω τίποτε αρχεία (clear cache) όταν βγαίνω από τον ff... Καμιά ιδέα;
vips Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 καλημερα σε όλους θα ηθελα να ρωτήσω αν ξερει κανεις πως μπορω να κρατησω τα αγαπημενα μου buck up στον mozilla Fire fox εχω την εκδοση 3.0 ευχαριστώ πολυ!!!(και όλα αυτα για να κανω φορματ και δεν θελω να χασω τις σελιδες στο Bookmarks)
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Bookmarks(Σελιδοδείκτες)----->Organize Bookmarks(οργάνωση...)---->πάνω που λέει Import and Backup kai export HTML και μετά το κάνεις save κάπου.
vips Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 ευχαριστώ πολυ πολυ φιλε tsilas1για την αμμεση απαντηση φανταζομε το αντιστροφο θα γίνεται με την εντολη import html .
Members gsarig Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Members Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 ναι, με import τα εισάγεις. Επίσης, σε περίπτωση που χρησιμοποιείς τον Firefox σε περισσότερους από έναν υπολογιστές, μια καλή λύση είναι κάτι addons σαν το foxmarks και το Weave, που συγχρονίζουν τα αγαπημένα (foxmarks) και όχι μόνο (Weave). Μετά το φορμάτ, απλώς τα εγκαθιστάς και σου επαναφέρουν τα πάντα αυτόματα (μόνο τα bookmarks το Foxmarks - αλλά το κάνει καλά - bookmarks, ιστορικό, κωδικούς, cookies, κλπ το weave - με κάποια προβληματάκια ακόμα, μιας και είναι σε πειραματικό στάδιο, αλλά έχει βγάλει από χθες μια αρκετά βελτιωμένη έκδοση).
vips Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 για δες!! σε ευχαριστώ κι εσενα φιλε gsarig δεν τα ηξερα αυτα ειναι πολυτιμα οσα μου ειπες ελπιζω να τα καταφερω με σωζεις ! αντε να βαλεις παλι κωδικους απο τη αρχη ξερεις.θα δοκιμασω να δω τι μπορω να κανω . βρηκα το Firefox Password Recovery Master αλλα δεν μου δουλευει .θα ακολουθήσω την δικη σου συμβουλη ευχαριστώ και παλι.
Members gsarig Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Members Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 για δες!! σε ευχαριστώ κι εσενα φιλε gsarig δεν τα ηξερα αυτα ειναι πολυτιμα οσα μου ειπες ελπιζω να τα καταφερω με σωζεις ! αντε να βαλεις παλι κωδικους απο τη αρχη ξερεις.θα δοκιμασω να δω τι μπορω να κανω . βρηκα το Firefox Password Recovery Master αλλα δεν μου δουλευει .θα ακολουθήσω την δικη σου συμβουλη ευχαριστώ και παλι. Ναι, δεν χάνεις τίποτα να εγκαταστήσεις το Weave, να το αφήσεις να συγχρονίσει (θα χρειαστεί αρκετή ώρα για τον πρώτο συγχρονισμό) και να ανεβάσει τα δεδομένα στον server. Έτσι, μετά το φορμάτ απλώς εγκαθιστάς ξανά το Weave και το βάζεις να συγχρονίσει ξανά. Επαναλαμβάνω - το Weave δεν είναι ακόμα τόσο καλό όσο ήταν το Google Browser sync που έκανε την ίδια δουλειά στον Firefox 2 (αλλά δεν υποστηρίζει τον FF3), καθώς ακόμα δεν έχει βγάλει επίσημη, σταθερή έκδοση. Παρόλα αυτά, εγώ το βρίσκω αρκετά αποτελεσματικό, και ειδικά για τη δουλειά που το θες (επαναφορά μετά από φορμάτ) είναι μια χαρά. Άλλες εναλλακτικές για πλήρες βackup του προφίλ σου είναι να το κάνεις χειροκίνητα: οδηγός εδώ ή να χρησιμοποιήσεις το mozbackup, εργαλείο αποκλειστικά για αυτή τη δουλειά.
vips Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 ok θα τα δοκιμασω ειναι αραγε ασφαλες ? αν και δεν εχω τιποτα σπουδαια πραγματα
Members gsarig Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Members Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 ok θα τα δοκιμασω ειναι αραγε ασφαλες ? αν και δεν εχω τιποτα σπουδαια πραγματα Εννοείς το ότι σου τα αποθηκεύει σε server για τον συγχρονισμό ε; Κοίτα, αυτό είναι θέμα του πόσο εμπιστεύεσαι αυτόν που σου παρέχει την υπηρεσία, αλλά και το πόσο σημαντικά είναι αυτά που έχεις. Χρησιμοποιούσα εδώ και δύο χρόνια το google browser sync χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά εντάξει, η google μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη (αν και κάποιοι διατηρούν τις επιφυλάξεις τους ). Από την άλλη, στην περίπτωση του Weave, από πίσω βρίσκεται η Mozilla, οπότε και εκεί νομίζω πως δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας, με την έννοια του ότι δεν εμπιστεύεσαι τα δεδομένα σου σε κάποιον τυχαίο. Αν πάλι φοβάσαι μήπως δεν πετύχει ο συγχρονισμός, αυτό είναι άλλο θέμα, μιας και το weave είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο - στην περίπτωσή μου, συγχρόνισα 3 υπολογιστές με επιτυχία πάντως. Το Foxmarks, αντίθετα, είναι σίγουρα πιο αξιόπιστο, αλλά είναι μόνο για συγχρονισμό των bookmarks. Θα σου πρότεινα πάντως, μιας και είναι η πρώτη σου φορά, έτσι κι αλλιώς να αποθηκεύσεις και τοπικά τα δεδομένα σου (ειδικά τα bookmarks) για κάθε ενδεχόμενο και ταυτόχρονα να δοκιμάσεις και τον συγχρονισμό - αν σου κάτσει (που δε βρίσκω λόγο να μην σου κάτσει) θα σε βγάλει από μεγάλο κόπο. Επίσης, ένα άλλο γενικό πλεονέκτημα με τον συγχρονισμό μεταξύ υπολογιστών είναι ότι στα φορμάτ δεν ασχολείσαι πια καθόλου με το backup, μιας και με το που θα εγκαταστήσεις τον φρέσκο firefox στον έναν υπολογιστή, θα αρχίσει να συγχρονίζει τα δεδομένα που έχει ήδη αποθηκευμένα από τον άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.