manosone Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Λοιπον ελυσα και το πρβλημα 3# Εργαλεια->Επιλογες->Για προχωρημενους->Γενικα->Προειδοποιηση οταν οι ιστοσελιδες προσπαθουν να ανακατευθυνουν ή να αναφορτωσουν τη σελιδα.Το ξε-τσεκαρουμε. Αυτα.Μπορει να τυχει και σε κανεναν αλλο.
thodoras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Εμενα οταν ανεβωκατεβαζω στο contra.gr την σελιδα με τις εφημεριδες κολλαει απιστευτα! Γιατι?? Καμια λυση???
mandal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 εμενα μου την εμφανιζει κανονικα χωρις κανενα κολιμα.Γενικα δεν εχω κανενα προβλημα. βεβαια εκανα clean install απο την αρχη και σε συνδιασμο με το Site: FEBE ολα ειναι οπως πρεπει. και κατι ακομα για οσους εχουν προβλημα ασυμβατοτητας με τα extensions του 2.0, καντε μια επισκεψη στο site του δημιουργου,στα περισσοτερα εχουν γινει αναβαθμισεις(περισοτερο με beta εκδοσεις) που λειτουργουν κανονικα ομως.
xsot Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Εμενα,οποιο extension και να προσπαθω να βαλω μου γραφει για ενα error 203 και κατι τετοια...τι μπορω να κανω?
mandal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Εμενα,οποιο extension και να προσπαθω να βαλω μου γραφει για ενα error 203 και κατι τετοια...τι μπορω να κανω? http://kundaistreet.blogspot.com/2007/05/fx2-extension-installation-problemerror.html θα χασεις τα passwords
greeneye Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 ρε παιδια πως σβηνω ΚΑΙ τα τελευταια 10 αποτελεσματα ωστε οταν καθαριζω τη μπαρα να μη δειχνει ΚΑΜΙΑ σελιδα? πολυ σπαστικο... Πολυ καλος γενικα,πολυ γρηγορος αλλα θελει βελτιωσεις σε καποιεσ σελιδες γιατι δεν τις δειχνει σωστα,και σε καποιες με βιντεο
thodoras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Καμια λυση σχετικα με το προβλημα με τις εφημεριδες στο contra που τις παει καρε-καρε????
lakosta Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Και μενα στο meteo μου βγαζει: Η σελίδα έχει αναφερθεί ως κακόβουλη! χαχαχαχαχα καλο και αυτο.... Εγω εχω αλλο προβλημα.Για τα Downloads μου χρησιμοποιω τον IDM και στο παλιο το FF οτι τσεκερνα με δεξι κλικ μου εβγαζε και μια εντολη ¨Dowload with IDM¨ πραγμα που δεν γινεται τωρα.Υποψιν οτι εκανα απο την αρχη εγκατασταση τον IDM μηπως και γινει τιποτα αλλα ματαια. Pls οποιος ξερει ας μου απαντησει γιατι μου ειναι μεγαλη ευκολια το κατεβασμα με δεξι κλικ και IDM
nibakou Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 καλό και αυτό άκου εκεί το meteo όταν το λέγατε δεν το πίστευα. Μέχρι που μπήκα και το είδα. Απίστευτο ! ! !
patrickdrd Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 παίδες εγώ χρησιμοποιώ fx 3 από τα πρώτα betas, είχα κάτι ψιλο-προβληματάκια στην αρχή, αλλά στην πορεία το σέταρα και πλέον είναι ο καλύτερος browser που είχα ποτέ, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!
danaos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Flashgblock extension για απαλλαγή από τις απαίσιες διαφημίσεις flash...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.