Προς το περιεχόμενο

Firefox 3 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ελυσα και το πρβλημα 3#

Εργαλεια->Επιλογες->Για προχωρημενους->Γενικα->Προειδοποιηση οταν οι ιστοσελιδες προσπαθουν να ανακατευθυνουν ή να αναφορτωσουν τη σελιδα.Το ξε-τσεκαρουμε.

Αυτα.Μπορει να τυχει και σε κανεναν αλλο.

• Απαντ. 368
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εμενα μου την εμφανιζει κανονικα χωρις κανενα κολιμα.Γενικα δεν εχω κανενα προβλημα.

βεβαια εκανα clean install απο την αρχη και σε συνδιασμο με το Link.png Site: FEBE

ολα ειναι οπως πρεπει.

και κατι ακομα για οσους εχουν προβλημα ασυμβατοτητας με τα extensions του 2.0,

καντε μια επισκεψη στο site του δημιουργου,στα περισσοτερα εχουν γινει αναβαθμισεις(περισοτερο με beta εκδοσεις) που λειτουργουν κανονικα ομως.

Δημοσ.

Εμενα,οποιο extension και να προσπαθω να βαλω μου γραφει για ενα error 203 και κατι τετοια...τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

ρε παιδια πως σβηνω ΚΑΙ τα τελευταια 10 αποτελεσματα ωστε οταν καθαριζω τη μπαρα

να μη δειχνει ΚΑΜΙΑ σελιδα? πολυ σπαστικο...

Πολυ καλος γενικα,πολυ γρηγορος αλλα θελει

βελτιωσεις σε καποιεσ σελιδες γιατι δεν τις δειχνει

σωστα,και σε καποιες με βιντεο

Δημοσ.

Και μενα στο meteo μου βγαζει: Η σελίδα έχει αναφερθεί ως κακόβουλη!

χαχαχαχαχα καλο και αυτο....

Εγω εχω αλλο προβλημα.Για τα Downloads μου χρησιμοποιω τον IDM και στο παλιο το FF οτι τσεκερνα με δεξι κλικ μου εβγαζε και μια εντολη ¨Dowload with IDM¨ πραγμα που δεν γινεται τωρα.Υποψιν οτι εκανα απο την αρχη εγκατασταση τον IDM μηπως και γινει τιποτα αλλα ματαια.

Pls οποιος ξερει ας μου απαντησει γιατι μου ειναι μεγαλη ευκολια το κατεβασμα με δεξι κλικ και IDM

Δημοσ.

καλό και αυτό άκου εκεί το meteo όταν το λέγατε δεν το πίστευα. Μέχρι που μπήκα και το είδα. Απίστευτο ! ! !

Δημοσ.

παίδες εγώ χρησιμοποιώ fx 3 από τα πρώτα betas,

είχα κάτι ψιλο-προβληματάκια στην αρχή,

αλλά στην πορεία το σέταρα και πλέον είναι ο καλύτερος browser που είχα ποτέ,

είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...