Προς το περιεχόμενο

Firefox 3 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 368
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.

Άντε nikos21aek, βλέπω ότι αυτή η έκδοση έχει και αυτό που ζητούσες, την επιλογή ανοίγματος νέου tab δίπλα από το τελευταίο ανοιχτό :P

Δημοσ.

Το foxlingo σας δουλεύει στον Firefox 3.5 γιατί εμένα ούτε στα xp ούτε στα vista δουλεύει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:54 ----------

Το foxlingo σας δουλεύει στον Firefox 3.5 γιατί εμένα ούτε στα xp ούτε στα vista δουλεύει.

Λύθηκε το πρόβλημα

Δημοσ.

εγω μαγκες εχω ενα προβλημα. παλια σε ολα τα ταμπς μου εμφανιζοταν ενα χ και το παταγα για να κλεισω το εκαστοτε ταμπ. πλεον αυτο εχει εξαφανιστει και εχω μονο ενα χ τερμα δεξια για να κλεινω τα ταμπς ενω θελω να υπαρχει σε καθε ταμπ. γινεται αυτο με καποιο τροπο?

επισης με κοντρολ σιφτ και ταφ πλεον δεν ανοιγει το τελευταιο ταμπ που εκλεισα. γιατι? ευχαριστω

Δημοσ.
παιδια μια βοηθεια πως εγκαθηστω add-ons

στον

firefox

πας στα bookmarks - get bookmarks add-ons - γραφεις στο search αυτο που θελεις και ακριβως διπλα επιλεγεις add-ons all, και μετα αυτο που θελεις πατας προσθηκη στον fireefox, restart firefox, ετοιμος.

εναλλακτικα πας tools - add-ons - get add-ons, get browse add-ons, και απο κει και περα οπως παραπανω.

Δημοσ.

Γεια χαρά παιδία, μου κάνει το εξής πρόβλημα δεν κάνει τπτ όταν πατάω δεξί κλικ μέσα στην σελίδα που έχει ανοίξει δλδ θέλω να επιλέξω την επιλογή νέα καρτέλα και δεν μου βγάζει την λίστα με τις επιλογέ, υπάρχει κάποια ρύθμιση?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Με το add on του ορθογραφικού ελέγχου θα πρέπει εγώ χειροκίνητα να διορθώνω μια μια τις λέξεις η γίνεται να το κάνει και αυτόματα???

• Members
Δημοσ.
Με το add on του ορθογραφικού ελέγχου θα πρέπει εγώ χειροκίνητα να διορθώνω μια μια τις λέξεις η γίνεται να το κάνει και αυτόματα???

Κάνε δεξί κλικ στο κείμενο που θες να διορθωθεί και τίκαρε το Check spelling. Φρόντισε επίσης στο Languages (στο δεξί κλικ πάντα) να είναι τικαρισμένο το λεξικό που θες. Αν το κάνεις μια φορά, μετά το κάνει αυτόματα.

Δημοσ.

1. Τι ρυθμιση θελω σε 3.0.11 για να ανοιγει τα λινκς σε νεο ταμπ?Τωρα κανει redirect το λινκ που ειμαι

2. 0 3.5 ειχα ακουσει οτι ειχε προβληματακια και δεν τον εβαλα. Εφτιαξε?

Δημοσ.
Κάνε δεξί κλικ στο κείμενο που θες να διορθωθεί και τίκαρε το Check spelling. Φρόντισε επίσης στο Languages (στο δεξί κλικ πάντα) να είναι τικαρισμένο το λεξικό που θες. Αν το κάνεις μια φορά, μετά το κάνει αυτόματα.

Τι εννοεις??Ετσι το εχω και δεν το κανει.Πρεπει να πατάω σε καθε μια λεξη(που την εχει υπογραμμισμενη με κοκκινη γραμμη) δεξι κλικ για να την διορθωνει,ολοκληρο κειμενο δεν το κανει.Εχω τικαρισμενες και τις 2 επιλογες που λες.

• Members
Δημοσ.
Τι εννοεις??Ετσι το εχω και δεν το κανει.Πρεπει να πατάω σε καθε μια λεξη(που την εχει υπογραμμισμενη με κοκκινη γραμμη) δεξι κλικ για να την διορθωνει,ολοκληρο κειμενο δεν το κανει.Εχω τικαρισμενες και τις 2 επιλογες που λες.

Κατάλαβα λάθος τότε - νόμιζα πως δεν σου εμφάνιζε την υπογράμμιση. Δε γίνεται να διορθώσει όλες τις λέξεις μαζί (φαντάζομαι εννοείς κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνει το word)

Δημοσ.

Λοιπον εχω το εξης προβλημα με τους σελιδοδεικτες.

Αναγκαστηκα και εβαλα ghost των windows και ειχα κρατησει μπακαπ των σελιδοδεικτων. Πηγα να τους βαλω αλλά ο firefox παρολο που "δειχνει" οτι τους βαζει στην ουσια δεν κανει τιποτα.

Εψαξα στο νετ και βρηκα αυτες τις οδηγιες

http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=38&t=1054655

ωστοσο κολλαω στο σημειο που κανω save as και δεν μου βγαζει επιλογη html αλλά παραμονο *txt.

Τι κανουμε?

Ευχαριστω πολυ...

• Members
Δημοσ.
Λοιπον εχω το εξης προβλημα με τους σελιδοδεικτες.

Αναγκαστηκα και εβαλα ghost των windows και ειχα κρατησει μπακαπ των σελιδοδεικτων. Πηγα να τους βαλω αλλά ο firefox παρολο που "δειχνει" οτι τους βαζει στην ουσια δεν κανει τιποτα.

Εψαξα στο νετ και βρηκα αυτες τις οδηγιες

http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=38&t=1054655

ωστοσο κολλαω στο σημειο που κανω save as και δεν μου βγαζει επιλογη html αλλά παραμονο *txt.

Τι κανουμε?

Ευχαριστω πολυ...

Μήπως προσπαθείς να κάνεις το save as html από λάθος σημείο; Από ότι καταλαβαίνω από το link που έστειλες, η επιλογή θα πρέπει να βρίσκεται στο Organize Bookmarks (Ctrl+Shift+B) και λέγεται export html - Δες και τη συνημμένη εικόνα:

post-20957-129063014665_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...