nikos21aek Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Και το tabmix plus έχω και ξέρω ότι με το διπλό κλίκ ανοίγει tab,απλά βολεύει ακόμη περισσότερο να είναι δίπλα από την τελευταία tab..Μικρότρη κίνηση με το ποντίκι,λιγότερα κλίκ.. Aν ξέρει κάποιος κανένα ας πεί..
markelos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Υπάρχει κανένα κόλπο ώστε σε links που πατάω προς αποθήκευση να μου βγάζει παράθυρο και να μπορώ να επιλέξω τοποθεσία αποθήκευσης; Όπως στον ΙΕ δηλαδή. Βρήκα ένα addon (Save File to) αλλά πρέπει να κάνω δεξί κλικ και να επιλέγω την τοποθεσία. Θα προτιμούσα να γίνεται κατ' ευθείαν.
nikos21aek Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Εργαλεία.Επιλογές.Βασικές.Κλίκ στο Πάντα ερώτηση για την τοποθεσία αποθήκευσης. και Εργαλεία.Επιλογές.Εφαρμογές.ψάχνεις το "ΤΟRRENT αρχείο" και επιλέγεις πάντα ερώτηση δεξιά του.
markelos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Και τις 2 αυτές επιλογές τις έχω ήδη κάνει. Edit: Μαλακία μου τελικά, έμενα στο παράθυρο που σε ρωτάει άνοιγμα με ή αποθήκευση. Αν πατήσω αποθήκευση μου βγάζει επιλογή...
markelos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Ξέρει κανείς κανένα addon για new tab button δίπλα από την τελευταία ανοιχτή καρτέλα; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο θέμα, όπως αυτό πχ.
Ozone Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 γεια σας μηπως γνωριζεται αν υπαρχει καποιος τροπος να βαζουμε speed limit στο downthemall διοτι οποτε κατεβαζω δεν μπορω να κανω browse !
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Κάτι που έψαχνα εδώ και καιρό!!!! https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/7672 Αντικαθιστά στη γραμμή διεύθυνσης το ςςς.ινσομνια.γρ με το http://www.insomnia.gr Στα settings βάλτε πάνω: αβγδεζηθικλμνξοπρστυφχψωΑΒΓΔΕΖΗΘΙΚΛΜΝΞΟΠΡΣΤΥΦΧΨΩς και κάτω: abgdezhuiklmnjoprstyfxcvABGDEZHUIKLMNJOPRSTYFXCVw
Members gsarig Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Members Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Κάτι που έψαχνα εδώ και καιρό!!!! https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/7672 Αντικαθιστά στη γραμμή διεύθυνσης το ςςς.ινσομνια.γρ με το www.insomnia.gr Στα settings βάλτε πάνω: αβγδεζηθικλμνξοπρστυφχψωΑΒΓΔΕΖΗΘΙΚΛΜΝΞΟΠΡΣΤΥΦΧΨΩς και κάτω: abgdezhuiklmnjoprstyfxcvABGDEZHUIKLMNJOPRSTYFXCVw Πολύ καλό! Εγώ αντικατέστησα πλήρως όλα τα ελληνικά πλήκτρα, βάζοντας τα εξής: πάνω: αβψδεφγηιξκλμνοπ;ρστθωςχυζΑΒΨΔΕΦΓΗΙΞΚΛΜΝΟΠ;ΡΣΤΘΩςΧΥΖ κάτω: abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ Νομίζω πως έτσι είναι πιο πλήρες, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, αν η διεύθυνση έχει π.χ. το γράμμα "q" μέσα, θα έχεις πρόβλημα
alexzzz Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Χα! Καλό... όχι ότι μου χρειάζεται αλλά όταν γράφω κατα λάθος στο google search "ςςς" γελάω με αυτά που βγάζει.
nikos21aek Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Το έβαλα αλλά δεν δουλεύει... Τι κάνω λάθος;
Members gsarig Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Members Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Αν έκανες την αντικατάσταση που προτείνουμε πιο πάνω, είτε αυτή του physics_rules είτε τη δική μου, κάνε επανεκκίνηση τον firefox. Εγώ αυτό έκανα και δούλεψε κανονικά.
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Πήγαινε στις επιλογές του URLcorrector και βάλε στα πεδία πάνω και κάτω τις ακολουθίες του gsarig. Είναι πιο σωστές απ τις δικιές μου! και φυσικά επανεκκίνηση του firefox. Ίσως φταίει το spoiler της υπογραφής σου πλάκα κάνω
nikos21aek Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Πήγαινε στις επιλογές του URLcorrector και βάλε στα πεδία πάνω και κάτω τις ακολουθίες του gsarig. Είναι πιο σωστές απ τις δικιές μου!και φυσικά επανεκκίνηση του firefox. Ίσως φταίει το spoiler της υπογραφής σου πλάκα κάνω Το έκανα αυτό φίλε από την πρώτη στιγμή..no kuku Α νταξ...επανεκκίνηση ήθελε και αφού άλλαξα τα πεδία.. Είχα κάνει μια με το που έβαλα το πρόσθετο και μετά αλλαξα τα πεδία.. Η υπογραφή φταίει μάλλον!
Members gsarig Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Members Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ας κάνω κι εγώ το πρώτο μου spam Λοιπόν, ο Firefox πρόσφατα διοργάνωσε έναν διαγωνισμό με θέμα "Reinventing tab browsing" ("επαναπροσδιορισμός της καρτελωτής πλοήγησης", σε ελεύθερη μετάφραση ). Στόχος είναι να προταθούν λύσεις ώστε να αντιμετωπιστεί η διαχείριση των πολλών ανοιχτών tabs, που αυτή τη στιγμή είναι λίγο προβληματική. Επιθυμητό ήταν επίσης να αντιμετωπιστεί ο Firefox ως κάτι παραπάνω από ένας απλός browser αλλά περισσότερο ως προέκταση του ίδιου του desktop. Όλες οι συμμετοχές έχουν συγκεντρωθεί εδώ και έχουν τη μορφή βίντεο-παρουσίασης και mockup που μπορεί να είναι οτιδήποτε (εικόνα, pdf κλπ). Η δική μας συμμετοχή έχει τον τίτλο "Tabclouds" και αν θέλετε να της ρίξετε μια ματιά, δείτε το σχετικό mockup (σε pdf). Επίσης, στη σελίδα με τις συμμετοχές μπορείτε να βρείτε link και στο βίντεο της παρουσίασης, ενώ την έχουμε ανεβάσει και ως slideshow (νομίζω πως είναι πιο βολικό από το βίντεο στο να καταλάβει κανείς την ιδέα). Όποιος έχει όρεξη λοιπόν μπορεί να τους ρίξει μια ματιά και αν νομίζει ότι η συγκεκριμένη λύση θα μπορούσε να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τα tabs του, μπορεί να ρίξει μια ψήφο στα Tabclouds (ξέρετε τώρα, για την Ελλάδα ρε γαμώτο, γιατί είναι εθνική υπόθεση που αφορά κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα κλπ κλπ :p)
kazantzidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 ftp://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/3.5/win32/el/Firefox%20Setup%203.5.exe Final Release firefox 3.5 ELL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.