Προς το περιεχόμενο

Firefox 3 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάλες τους τελευταίους drivers σε κάρτα γραφικών και αν δεν δεις προκοπή δοκίμασε και μια άλλη κάρτα γραφικών.Μπορεί να φταίει η κάρτα σου.

• Απαντ. 368
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βάλες τους τελευταίους drivers σε κάρτα γραφικών και αν δεν δεις προκοπή δοκίμασε και μια άλλη κάρτα γραφικών.Μπορεί να φταίει η κάρτα σου.

Αυτό ξέχασα να το αναφέρω. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα...

Την ίδια κάρτα γραφικών βάλαμε και στον δεύτερο Η/Υ που έχουμε στο σπίτι, αλλά δεν παρουσίασε προβλήματα...

Και αν είναι η κάρτα, γιατί να μην έχει το ίδιο πρόβλημα και ο IE?

Δημοσ.
προσωπικά ψηφίζω Adblock Plus,

μπλοκάρει διαφημίσεις και φωτογραφίες αυτόματα με χρήση δικών του φίλτρων, ενώ μπορείτε φυσικά να προσθέσετε και δικά σας,

ενώ υπάρχει και το σούπερ Adblock Plus: Element Hiding Helper

με το οποίο πατώντας Ctrl+Shift+K επιλέγεις όποιο τμήμα της οθόνης θες να μπλοκάρεις σε οποιαδήποτε σελίδα επισκεφτείς

Ρε παιδιά γιατί εμένα το Adblock δεν σβήνει τις διαφημίσεις??ΠΧ από εδώ μέσα του ινσομνιια δεν τις σβήνει αλλά και σε όλες τις ιστοσελίδες που έχουν διαφημίσεις!!

Να κοιτάξτε στις παρακάτω foto..........!!

Μήπως φταίει επειδή δεν έχω κανένα φίλτρο??Δεν ξέρω καθόλου γιατί μου το κάνει αυτό ενώ παλιά δούλευε κανονικά!!

Edit: Ναι τελικά φταίει επειδή δεν έχω φίλτρο αλλά πώς θα τα βάζω σε όλες τις σελίδες που μπαίνω???Κανονικά δεν πρέπει να μπαίνει αυτόματα??

post-110356-12906300891_thumb.jpg

post-110356-129063008916_thumb.jpg

post-110356-129063008922_thumb.jpg

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να ανοίξει αυτόματα σε διαφορετικά tabs ο firefox μια λίστα από URL?

Έχω μια σειρά από url σε ένα txt & είναι ταλαιπωρία να κάνεις κλικ στο καθένα, και ψάχνω τρόπο να μου τα ανοίξει σε διαφορετικά ταμπς με ένα paste..

Δημοσ.

δοκίμασε φίλε να φτιάξεις ένα φάκελο στα αγαπημένα σου,

μετά με ένα paste (επικόλληση) τα κάνεις paste εκεί μέσα όλα και

μετά επιλέγεις με δεξί κλικ το "open all in tabs" και θα σου ανοίξουνε όλα σε χωριστές καρτέλες το καθένα ;-)

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum. Εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου προσπαθώ να δω βιντεάκια στο youtube χρησιμοποιώντας τον firefox αλλά μετά το πρώτο βίντεο που βλέπω και πάω να δω ένα άλλο καθυστερεί υπερβολικά να ανοίξει το επόμενο, σχεδόν δύο λεπτά οπότε αναγκάζομαι να κλείνω την σελίδα και να την ξανανοίγω. Τι μπορεί να συμβαίνει; Με explorer δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω καθαρίσει την cache αλλά το πρόβλημα παραμένει. Παρακαλώ για κάποια απάντηση. Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

παιδιά και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα όπως επίσης ότι δεν κάνει copy paste όταν πατάω δεξί κλικ στο κείμενο η λέξη που υπογράμμισα για να την κάνω copy μου βγάζει τις επιλογές που βγάζει όταν πατάω δεξί κλικ σε οποιοδήποτε σημείο της σελίδας δηλαδή λέει back κλπ δεν έχει πουθενά copy :(

Δημοσ.
Ρε παιδιά γιατί εμένα το Adblock δεν σβήνει τις διαφημίσεις??ΠΧ από εδώ μέσα του ινσομνιια δεν τις σβήνει αλλά και σε όλες τις ιστοσελίδες που έχουν διαφημίσεις!!

Να κοιτάξτε στις παρακάτω foto..........!!

Μήπως φταίει επειδή δεν έχω κανένα φίλτρο??Δεν ξέρω καθόλου γιατί μου το κάνει αυτό ενώ παλιά δούλευε κανονικά!!

Edit: Ναι τελικά φταίει επειδή δεν έχω φίλτρο αλλά πώς θα τα βάζω σε όλες τις σελίδες που μπαίνω???Κανονικά δεν πρέπει να μπαίνει αυτόματα??

Τίποτα ρε παιδιά???????????

Δημοσ.

Μήπως παλιά (που λες ότι δούλευε κανονικά χωρίς να κάνεις εσύ κάτι επιπλέον) είχες εγκαταστήσει το Adblock Plus αντί του Adblock; Το πρώτο έχει ορισμένες blocklists που σε βάζει να κάνεις subscribe αμέσως μετά την εγκατάσταση και μπλοκάρουν εξ ορισμού πολλούς ad servers/URLs...

• Members
Δημοσ.

Το θες οπωσδήποτε ακριβώς δίπλα από το τελευταίο tab ή σε βολεύει και στο δεξί άκρο της tabbar; Αν σε βολεύει και στην άκρη, δοκίμασε το tabmix plus (πολύ καλό addon γενικά, σου δίνει πολλές επιλογές για τη διαχείριση των tabs).

Επίσης, δεν ξέρω αν το έχεις υπόψη σου αλλά κάνοντας διπλό κλικ πάνω στην tabbar, σε κάποιο κενό της σημείο και όχι πάνω σε tab, ο Firefox σου ανοίγει και τότε νέο tab.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...