GiOrGoSk21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 wgibson ρίξε μια ματιά σ'αυτό,μήπως η συγκεκριμένη επιλογή στα options του Firefox είναι ξετικαρισμένη.
wgibson Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 το κοιταξα αλλα ειναι οκ εχω παιξει με ολες τις επιλογες του firefox και τιποτα... σε ευχαριστω παντως
parsifal Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δοκίμασε προσωρινά με ένα νέο Firefox profile. Δες εδώ...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Έχω το εξής θέμα: σε μια σελίδα η οποία χρειάζεται password, όταν έδωσα το σωστό, ο firefox πρότεινε να το "θυμάται". Είχα την εντύπωση ότι απάντησα όχι, αλλά στη συνέχεια και αφού άνοιξα ξανά το browser έμπαινα στη σελίδα χωρίς password. Για λόγους ασφάλειας άλλαξα, αλλά πλέον για κάποιο λόγο δεν το δέχεται. Υπάρχει κάποιο σημείο όπου μπορώ να δω τα password που "θυμάται" ο browser ώστε να εντοπίσω το συγκεκριμένο; Ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Tools > Options... > καρτέλα Security > Saved Passwords...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντηση.
wgibson Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 parsifal εκανα νεο προφιλ και τα ξανακανα απ την αρχη οκ ολα σε ευχαριστω πολυ
patrickdrd Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 παίδες μιας και θίξατε το θέμα με τα password, τι θα γίνει με δαύτους του firefox, θα βρεθεί κανας τρόπος να κάνουμε edit τα passwords; τόσο δύσκολο είναι δηλαδή δίπλα στα remove/remove all/show passwords να βάλουν ένα κουμπί να τα κάνει και edit; έχει βγει κανα add-in για αυτή την δουλειά; μπα ε;
pusher Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Τώρα τελευταία ο Firefox μου επιστρέφει "αρκετά" συχνά "Σφάλμα εύρεσης διεύθυνσης" όταν πάω να ανοίξω μία σελίδα. Έχω την τελευταία έκδοση του Firefox 3.0.10 και σύνδεση μέσω Διόδου. Παίζει κάτι με τον Firefox ή με τους DNS τις Διόδου;
Members gsarig Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Members Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Επίσης, για να δείτε εύκολα το password που υπάρχει σε μια φόρμα, μπορείτε να προσθέσετε ένα νέο bookmark που στο Location θα έχει το: >javascript:(function(){var%20s,F,j,f,i;%20s%20=%20"";%20F%20=%20document.forms;%20for(j=0;%20j%3CF.length;%20++j)%20{%20f%20=%20F[j];%20for%20(i=0;%20i%3Cf.length;%20++i)%20{%20if%20(f[i].type.toLowerCase()%20==%20"password")%20s%20+=%20f[i].value%20+%20"/n";%20}%20}%20if%20(s)%20alert("Passwords%20in%20forms%20on%20this%20page:/n/n"%20+%20s);%20else%20alert("There%20are%20no%20passwords%20in%20forms%20on%20this%20page.");})(); Με το που το πατάς, εμφανίζει τον κωδικό που κρύβεται πίσω από τα αστεράκια... (θα έβαζα το απευθείας link, αλλά ο editor το "φιλτράρει" και το βγάζει λάθος) Περισσότερα χρήσιμα bookmarklets εδώ: http://lifehacker.com/395697/top-10-useful-bookmarklets
mynam3 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Καλημερα, με τα νεα banners τι θα κανουμε? Υπαρχουν 2(αυτα εχω εντοπισει εγω τουλαχιστον προσωπικα), ενα στο f/b και ενα σε ενα αλλo site τα οποια παιζουν διαφορους εκνευριστικους ηχους(ενα μακροπνοο...χαχανητο και χτυπους καρδιας). Μπορουμε να τα απενεργοποιησουμε τα συγκεκριμενα χωρις να χασουμε ηχο απο videos στο youtube π.χ?
patrickdrd Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 προσωπικά ψηφίζω Adblock Plus, μπλοκάρει διαφημίσεις και φωτογραφίες αυτόματα με χρήση δικών του φίλτρων, ενώ μπορείτε φυσικά να προσθέσετε και δικά σας, ενώ υπάρχει και το σούπερ Adblock Plus: Element Hiding Helper με το οποίο πατώντας Ctrl+Shift+K επιλέγεις όποιο τμήμα της οθόνης θες να μπλοκάρεις σε οποιαδήποτε σελίδα επισκεφτείς
edesp Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα, παιδιά! Εδώ και λίγο καιρό, έχω κάποια προβλήματα με τον mozilla που δεν μπορώ να βρω τη λύση, οπότε είπα να ζητήσω βοήθεια και από εσάς! Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Σε κάποιες σελίδες (π.χ villagecinemas.gr), ο Mozilla κολλάει, αρχίζει να αναβοσβήνει η οθόνη και δεν ανταποκρίνεται. Μερικές φορές πετάει μια μπλε οθόνη και κάνει επανεκκίνηση και άλλες πρέπει εγώ να πατήσω το κουμπί. Οι πρόσφατες σημαντικές αλλαγές που έκανα στον Η/Υ μου πριν το πρόβλημα, ήταν η αλλαγή κάρτας γραφικών (η καινούργια είναι η GeForce 9400) και η εγκατάσταση του Service pack 3. Οι ενέργειες που έκανα και δεν απέδωσαν: - Καθαρή απεγκατάσταση Mozilla (με registry cleaner) και εγκατάσταση παλαιότερης έκδοσης. Μετά έκανα εγκατάσταση έκδοσης 3.5beta. Το πρόβλημα παραμένει. - Καινούργια έκδοση flash & java. Τίποτα. - Έβαλα στον Mozilla το add-on flashblock. Τίποτα. - Απεγκατάσταση Service pack 3. Τίποτα. Έφτασα πια στο σημείο που δεν άντεχα να κάνω άλλα restart, πήρα back-up τα αρχεία μου και έκανα φορμάτ στον υπολογιστή. Το πρόβλημα παραμένει. Να σας πω επίσης ότι δοκίμασα να βάλω τον Opera, σαν εναλλακτικό browser, μα μια από τα ίδια. Το πιο κουφό απ' όλα, είναι ότι ο Internet Explorer δουλεύει κανονικά. Έχεις κανείς καμιά ιδέα;;; :cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.