Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 κοιτάξτε εδώ τι γίνετε http://downloadcounter.sj.mozilla.com/
Solmyr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 @nick_geek: γραφεις about:config στην explorer bar και μετα κανεις τις ρυθμισεις σου. Παντως εαν καποιος βρει καποια λυση για το προβλημα με τα αποτελεσματα καλο θα ηταν να το ποσταρει σε αυτο το thread.
kahibilli Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Εγώ παιδιά κατέβασα τον 3 τον έβαλα μου έσπασε τα νεύρα στα κολλήματα όταν τον άνοιγα (άνοιγε την σελίδα μέχρι κάποιο σημείο και πριν ολοκληρώσει το άνοιγμα κόλλαγε και έμενε έτσι για αρκετή ώρα) και ξαναέβαλα τον 2. Δεν ξέρω που οφείλονται αυτά τα κολλήματα εγω έχω τα XP στον υπολογιστή μου και το ίδιο πρόβλημα είχα και με τις beta που είχα δοκιμάσει.
shamanpk Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 εμενα παντος μου τα εκανε σκατ@ με την εγκατασταση χαθηκαν 2 φακελοι απο τα αγαπημενα και δευτερον του εχω βαλει με πια σελιδα να ανοιγει και αυτο ανοιγει με την σελιδα που το ειχα κλησει την τελευτεα φορα.
parsifal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 CTRL+SHIFT+B και από το παράθυρο που ανοίγει (Library), ανοίγεις το μενού Import and Backup...
corsakias Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 τα σωσει όμως σε διαφορετικο φορμα σε σχέση με το παλιοτερο (2)
panosvlass Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 edit : αργησα και απαντηθηκε. Προσωπικα τα κανω σε html ωστε να μπορω να τα ανοιγω και σαν σελιδα browser. Δεν σε νοιαζει το φορματ αρκει να γινεται η δουλεια σου.
corsakias Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ανα μπράβο!!! Και γω html το έκανα απλά τώρα με τις ανακαινήσεις, μπερδεύτικα και ψαχνόμουν!!
xolloth Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Χρησιμοποιούσα το εξαιρετικό RedShift V2, αλλά δεν είναι συμβατό με τη νέα έκδοση. Έχετε κάποιο άλλο υπόψιν; Έχω το NASA Night Launch, αλλά μου τη σπάνε οι φωτο που βγάζει που και που στα μενού και στο background. Πάντως, ελπίζω να βγει νέα έκδοση του RedShift, καθώς ο συνδυασμός του με το Chroma Tabs ήταν αισθητικά υπέροχος στον Firefox 2. ακριβωs και εγω το ιδιο θεμα χρησιμοποιουσα. μπορειs να το κανειs συμβατο με το nightly αλλα θα σου κολλαει ο browser. αs ελπισουμε να το κανει συντομα ο developer του συμβατο γιατι ειναι απο τα ωραιοτερα themes.
bobosss Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 οντως kahibilli και γώ τα ίδια κολληματα τρώω με fx3 στα ubuntu.Δεν φτένε τα win σου είναι αρκετά bugy
kahibilli Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 οντως kahibilli και γώ τα ίδια κολληματα τρώω με fx3 στα ubuntu.Δεν φτένε τα win σου είναι αρκετά bugy Κρίμα γιατί εδώ και πολλά χρόνια μόνο την αλεπού χρησιμοποιώ και η έκδοση 3 με απογοήτευσε
random Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Το πρώτο κενό ασφαλείας του Fx 3.0 έκανε την εμφάνισή του την ίδια μέρα που βγήκε η επίσημη έκδοση. http://mozillalinks.org/wp/2008/06/mozilla-already-working-on-a-firefox-3-security-fix/ http://www.downloadsquad.com/2008/06/20/firefox-3-vulnerability-8-million-people-affected/ Η λύση έρχεται με την έκδοση 3.0.1 που ετοιμάζεται, και ισως βγει νωρίτερα αν θεωρηθεί οτι η τρύπα ειναι σοβαρή.
manosone Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Χαιρετω.΅Εγω ειμαι σχεδον ετοιμος να ξαναβαλω τον 2 αλλα προσπαθω να το αποφυγω.Εχω 3 προβληματα... 1)Κλασικο προβλημα με την address bar.Το ιδιο που εχετε αναφερει πιο πανω. 2)Με εγκατεστημενο το flashblock,οταν ανοιφω ενα site για stream/broadcast, αν αργησω να πατησω πανω στο βιντεο για να παιξει πανω απο 5-10 secs τοτε δεν παιζει καν.Απλα εξαφανιζεται ολο το frame. 3)Oταν σε ενα forum ή tracker γραφω ενα σχολιο και παταω "Υποβολη" ή κατι τετοιο,αρκετες φορες,με βγαζει στη σελιδα που πρεπει να με βγαλει(στην ιδια δλδ,απλα κανει refresh)κενη ομως,και κατω αριστερα λεει οτι "ολοκληρωθηκε". Το τελευταιο μου τη δινει πιο πολυ απο ολα...
manosone Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Βασικα για να φενεται η address bar σαν του 2 χρησημοιησα Αυτο το εxtension.Απλα ελεγα μηπως γινεται χωρις να βαλουμε προσθετο.. Τα αλλα 2 προβληματα παραμενουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.