mynam3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Πολλά-πάρα πολλά- videos στο Youtube, παίζουν πλέον χωρίς ήχο, λόγω της παρέμβασης της μουσικής βιομηχανίας και της παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Ακόμη και σε παλαιότερα videos που τα βλέπαμε και τα ακούγαμε κανονικά, μπορούμε πλέον μόνο να τα βλέπουμε. Έχουν αφαιρέσει τη μουσική από παντού, σχεδόν. Τώρα, αν είσαι γνώστης των παραπάνω, και με το "δεν έχω ήχο" εννοείς ότι δεν ακούς ούτε τα σχόλια που περιέχονται στα videos, τότε κοίτα μήπως χρειάζεται αναβάθμιση ο flash player. Βέβαια, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, το πρόβλημα θα το είχες σε οποιοδήποτε site περιείχε flv και όχι μόνο στο Youtube. Τέλος, αν τίποτα δεν δουλέψει, μια επανεγκατάσταση του Firefox, ίσως θεραπεύσει το πρόβλημα. Βασίλειος Δεν δουλεψε με επανεγκαταση ουτε δυστυχως. Βιντεο που σε υπολογιστες αλλους παιζουν, στον Η/Υ στο σπιτι δεν παιζουν δυστυχως.
vitalpoint Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Παιδιά καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα με τον mozilla,όταν ενεργοποιω τον υπολογιστή και είναι έτοιμα τα πτρογράμματα που ανοίγουν στην έναρξη,μπαίνω στον mozilla κανονικά. Αν βγώ και προσπαθησω να ξαναμπώ ομως δεν τον φορτώνει.Πατώντας Ctrl+Alt+Del βλεπω οτι ο mozilla εκτελείται κανονικα αλλά παρόλαυτα δεν τον φορτώνει.Αν πατήσω Τέλος διεργασίας και προσπαθησω να ξαναμπώ τοτε παλι μπαινει κανονικά. Ξέρει κανείς γιατι γίνεται αυτο και πως μπορώ να το διορθώσω?
parsifal Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δηλαδή δεν τερματίζει κανονικά η διεργασία του Firefox. Τα κλασσικά τα δοκίμασες; (απενεργοποίηση add-ons ένα-ένα μέχρι να εντοπιστεί το ένοχο, δοκιμή με φρέσκο profile αν δε βρεθεί λύση με τον προηγούμενο τρόπο)
vitalpoint Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 ΟΚ,αυτό ηταν,απεγκατέστησα 2 add-ons,τωρα δουλεύει κανονικά.Ευχαριστώ πολύ.
miltos135 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 o firefox κολλαει σε ασχετα σημεια και αν δεν κανεις restart δεν δουλευει.επισης εχω διαπιστωσει οτι κολλαει και κολαει μαζι και το mtorrent οταν το εχω ανοιχτο απο κατω. Εχεις κανεις παρομοιο προβλημα?τοσα χρονια δεν ειχα ποτε προβλημα με το firefox.Εχω κανει και format αλλα τα ιδια παλι.... παιζει καποιο conflict με mtorrrent?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 o firefox κολλαει σε ασχετα σημεια και αν δεν κανεις restart δεν δουλευει.επισης εχω διαπιστωσει οτι κολλαει και κολαει μαζι και το mtorrent οταν το εχω ανοιχτο απο κατω.Εχεις κανεις παρομοιο προβλημα?τοσα χρονια δεν ειχα ποτε προβλημα με το firefox.Εχω κανει και format αλλα τα ιδια παλι.... παιζει καποιο conflict με mtorrrent? Αν έχεις Vista κατέβασε και εγκατέστησε αυτό: http://rapidshare.com/files/226017797/TCP-IP_Optimizer.rar.html ____________________________________________________ Παιδιά και εγώ έχω προβληματάκια με τον FF3.. WTH.. Τον καλύτερο τον ανέβαζα, τον καλύτερο τον κατέβαζα και συνέχεια μου Crushάρει! Έχω μια σελίδα με 13 καρτέλες ΠΑΝΤΟΤΕ ανοιχτή και δίπλα surfάρω όπου θέλω, μήπως φταίει αυτό? Το θέμα είναι ότι 6/7 φορές τη μέρα μου ΚΛΕΙΝΟΥΝ τα ΠΑΝΤΑ! Και λέει We are very sorry και τις φλωριές του, και τις ξαναξεκινάει αφού πατήσω OK.. Μήπως είναι κάτι γνωστό or am I doomed for sure? /Koritsi_Gia_PC
kousman Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 εχω προβλημα με το mozilla.μολις τον ανοιγω μου βγαζει μια προειδοποιηση οτι ο firefox δεν μπορει να εγκατασταθει λογω σφαλματοσ στο chrome registration.απεγκατεστησα το προγραμμα το ξαναεγκατεστησα και παλι το ιδιο προβλημα...τι εχει γινει?ξερει καποιος?
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Οι τελευταίες εκδόσεις firefox crushάρουν και σε σας συχνά;
patrickdrd Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 το 3.5b4 έχω εγώ (beta version) και κρασάρει 1 φορά την μέρα ίσως, όχι ιδιαίτερα συχνά, αλλά σίγουρα πιο συχνά από το προηγούμενο
parsifal Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δεν έχω παρατηρήσει καμμία διαφορά προς το χειρότερο σε σχέση με παλαιότερες, όσον αφορά τη σταθερότητα...
localy Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ξερει κανεις κανενα τροπο να μπορω να σωσω ενα flash αρχειο μεσα απο τον firefox??? υπαρχει κανενα plugin?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Παιδιά και εγώ έχω προβληματάκια με τον FF3.. WTH.. Τον καλύτερο τον ανέβαζα, τον καλύτερο τον κατέβαζα και συνέχεια μου Crashάρει! Τελικά ήταν αυτό που περίμενα.. Έπαιζα ένα BB-MMOG (Browser Based Massivle Multiplayer Online Game), και είχα ανάγκη να ανοίξω 13 Slots σε ένα FF και να τα αλλάζω ώστε να παίζω.. και σε ΑΛΛΑ παράθυρα να ανοίγω άλλες σελίδες για άλλα θέματα.. Αυτό μάλλον υπερφόρτωνε τον FF και προκαλούσε τα Crashes. Την παράτησα τη μπούρδα, και αφού δεν τα είχα όλα αυτά ανοιχτά δεν μου το ξανάκανε ούτε μια φορά.. Άραγε ο IE και το Opera, που τα σκυλοβρίζω, θα crashαραν? /Koritsi_Gia_PC
parsifal Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Αυτά τα παιχνίδια είναι τίγκα στη (συχνά κακογραμμένη) Javascript. Λογικό να ζορίστηκε ο browser. Τα ίδια χάλια θα είχες και με τους άλλους δύο. Κάνε μία δοκιμή και με Google Chrome που έχει γρήγορη μηχανή εκτέλεσης Javascript. Το αυτό και με κάποια 3.5.x beta του Firefox (ενσωματώνουν τη νέα μηχανή Javascript υψηλών επιδόσεων που φτιάχνουν οι μοζιλλάδες, την TraceMonkey).
polonos1313 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 πως θα εχω την παλια address bar. οταν γραφω μια σελιδα θελω να μου δειχνει αυτες που αρχιζουν απο την λεξη που γραφω οπως στον 2 και οχι με τον νεο τροπο. Χθες εγκατέστησα τον firefox 3x και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον Toufa.Επειδή είναι πολλές οι σελίδες μπορεί να μου πει κανείς αν έχει λυθεί αυτό το πρόβλημα και αν ναι πως γίνεται να το διορθώσω ???? Ευχαριστώ !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.