wgibson Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 περιεργη συμπεριφορα firefox εντελως ξαφνικα δεν μου κραταει τους κωδικους στις σελιδες πχ φορουμ κλπ , ενω φαινονται αποθηκευμενοι, δεν φορτωνουν αυτοματα. ξερει κανεις τιποτα??? σας ευχαριστω πολυ!
dpdj Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Έχω κάποιο περίεργο πρόβλημα με τον Firefox μου. (έχω την τελευταία έκδοση) Στη σελίδα του Hi5 από τις 20 Φεβρουαρίου άρχισε να λειτουργεί το Instant Messenger που τρέχει κάτω από Java. Ανοίγει δηλαδή μία μπάρα στο κάτω μέρος της σελίδας και σου επιτρέπει να βλέπεις ποιος από τους φίλους σου είναι on-line και να συνομιλείς μαζί του. Ενώ έχω πάρει όλες τις καινούριες αναβαθμίσεις και για τον firefox και για την Java, στον δικό μου υπολογιστή δεν εμφανίζει αυτή την εφαρμογή με τίποτα. Τα test της Java τα περνάει όλα κανονικότατα. Δοκίμασα να απεγκαταστήσω την Java αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα απολύτως. Στην κονσόλα σφαλμάτων πάντως μου βγάζει πάρα πολλές εγγραφές προβλημάτων της Java. (όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του τις στείλω σε text μορφή) Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη. Θα ήθελα πολύ να χρησιμοποιώ αυτή την εφαρμογή στο Hi5. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. υ.γ. κάποιο pm θα ήταν πολύ καλό αν βολέυει
dpdj Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Έχεις εγκατεστημένο το NoScript; Όχι !!! Τι ακριβώς κάνει αυτο? (και αν το έχω που θα το βρώ?)
slygeo87 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 ''Koβει'' java, flash κλπ σε διάφορες σελίδες που επισκέπτεσαι.Εσύ ορίζεις σε ποιά σελίδα θα του επιτρέπεται να τα εμφανίζει. Αναφέρομαι σε αυτό: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/722 ..και είναι add on του Browser.Δες αν το έχεις εγκατεστημένο σε Tools - Add ons. Moυ κόβει συνέχεια ''τζαβιές'' και του κάνω χειροκίνητα allow access.Απλά υπέθεσα ο,τι επειδή ίσως να το έχεις εγκατεστημένο δεν σου επιτρέπει να εμφανίσεις και το αντίστοιχο java στο hi5.
mynam3 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Σε έκδοση 3.0.8, εχω το εξης προβλημα : Ανα διαστηματα, σταματαει να παιζει βιντεο του youtube. Τα φορτωνει κανονικα, δειχνει κανονικα το περιοχομενο τους .. Αλλα δεν εχω ηχο !
dpdj Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 ''Koβει'' java, flash κλπ σε διάφορες σελίδες που επισκέπτεσαι.Εσύ ορίζεις σε ποιά σελίδα θα του επιτρέπεται να τα εμφανίζει. Αναφέρομαι σε αυτό: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/722 ..και είναι add on του Browser.Δες αν το έχεις εγκατεστημένο σε Tools - Add ons. Moυ κόβει συνέχεια ''τζαβιές'' και του κάνω χειροκίνητα allow access.Απλά υπέθεσα ο,τι επειδή ίσως να το έχεις εγκατεστημένο δεν σου επιτρέπει να εμφανίσεις και το αντίστοιχο java στο hi5. Το εγκατέστησα αυτό φίλε μου αλλά δεν κάνει απολύτως τίποτα. Και μάλλον θα το βγάλω από τα add on. Πάντως το πρόβλημα είναι μόνο στο δικό μου pc τελικά, επειδή και με τον Internet Explorer επίσης δεν μου βγάζει αυτή την μπάρα στο Hi5 και με το Google Chrome το ίδιο. Η κονσόλα σφαλμάτων της Java μου γράφει πολλές αναφορές σε λάθη.
slygeo87 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δε σου είπα να το εγκαταστήσεις εφ' όσον δε το έχεις.Απλά σε περίπτωση που το είχες να κάνεις allow access στη συγκεκριμένη σελίδα.Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ είναι πολύ χρήσιμο + το adblck plus.
mynam3 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Σε έκδοση 3.0.8, εχω το εξης προβλημα : Ανα διαστηματα, σταματαει να παιζει βιντεο του youtube. Τα φορτωνει κανονικα, δειχνει κανονικα το περιοχομενο τους .. Αλλα δεν εχω ηχο ! Σορρυ για το 2πλο ποστ, ξερει κανεις κατι?
slygeo87 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Αυτή τη μ@λ@κί@ τη παθαίνω και 'γω που και που.Κλείσε firefox και ξανά άνοιξε τον.Αν δε τα καταφέρεις κάνε reboot.Έχω την εντύπωση πως είναι καμώματα των vista αυτό.Μερικές φορές χάνω εντελώς τον ήχο και σε winamp και σε KMplayer.Εκτός και αν μου διαφεύγει τίποτα αλλά πραγματικά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι.
Βασίλειος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Πολλά-πάρα πολλά- videos στο Youtube, παίζουν πλέον χωρίς ήχο, λόγω της παρέμβασης της μουσικής βιομηχανίας και της παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Ακόμη και σε παλαιότερα videos που τα βλέπαμε και τα ακούγαμε κανονικά, μπορούμε πλέον μόνο να τα βλέπουμε. Έχουν αφαιρέσει τη μουσική από παντού, σχεδόν. Τώρα, αν είσαι γνώστης των παραπάνω, και με το "δεν έχω ήχο" εννοείς ότι δεν ακούς ούτε τα σχόλια που περιέχονται στα videos, τότε κοίτα μήπως χρειάζεται αναβάθμιση ο flash player. Βέβαια, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, το πρόβλημα θα το είχες σε οποιοδήποτε site περιείχε flv και όχι μόνο στο Youtube. Τέλος, αν τίποτα δεν δουλέψει, μια επανεγκατάσταση του Firefox, ίσως θεραπεύσει το πρόβλημα. Βασίλειος
takisx Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 περιεργη συμπεριφορα firefox εντελως ξαφνικα δεν μου κραταει τους κωδικους στις σελιδες πχ φορουμ κλπ , ενω φαινονται αποθηκευμενοι, δεν φορτωνουν αυτοματα. ξερει κανεις τιποτα??? σας ευχαριστω πολυ! Και σε μένα το ίδιο πρόβλημα. Αν έχει υπόψη του κανείς ας την αναφέρει Στα εργαλεία ---> επιλογές ---> τα cookies είναι στην επιλογή μέχρι να λήξουν Ευχαριστώ
dpdj Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Έχω κάποιο περίεργο πρόβλημα με τον Firefox μου. (έχω την τελευταία έκδοση) Στη σελίδα του Hi5 από τις 20 Φεβρουαρίου άρχισε να λειτουργεί το Instant Messenger που τρέχει κάτω από Java. Ανοίγει δηλαδή μία μπάρα στο κάτω μέρος της σελίδας και σου επιτρέπει να βλέπεις ποιος από τους φίλους σου είναι on-line και να συνομιλείς μαζί του. Ενώ έχω πάρει όλες τις καινούριες αναβαθμίσεις και για τον firefox και για την Java, στον δικό μου υπολογιστή δεν εμφανίζει αυτή την εφαρμογή με τίποτα. Τα test της Java τα περνάει όλα κανονικότατα. Δοκίμασα να απεγκαταστήσω την Java αλλά και πάλι δεν έγινε τίποτα απολύτως. Στην κονσόλα σφαλμάτων πάντως μου βγάζει πάρα πολλές εγγραφές προβλημάτων της Java. (όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του τις στείλω σε text μορφή) Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη. Θα ήθελα πολύ να χρησιμοποιώ αυτή την εφαρμογή στο Hi5. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. υ.γ. κάποιο pm θα ήταν πολύ καλό αν βολέυει Λοιπόν... Ανέβασα κάποιες φωτογραφίες από τα σφάλματα που μου γράφει στην κονσόλα σφαλμάτων του firefox. Άν κάποιος μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει και να μου βρεί λύση θα ήμουν υπόχρεος. foto 1 foto 2 foto 3 foto 4 foto 5 foto 6
slygeo87 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Έχω την εντύπωση ο,τι κάτι σου κόβει τη java και μάλλον είναι το zoneAlarm που χρησιμοποείς για firewall.Έλεγξε τις ρυθμίσεις του αν και θα σου συνιστούσα να βάλεις το comodo firewall.
dpdj Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Έχω την εντύπωση ο,τι κάτι σου κόβει τη java και μάλλον είναι το zoneAlarm που χρησιμοποείς για firewall.Έλεγξε τις ρυθμίσεις του αν και θα σου συνιστούσα να βάλεις το comodo firewall. Το δοκίμασα και με απενεργοποιημένο το ZoneAlarm αλλά και πάλι τίποτα Κάπου αλλού πρέπει να είναι το πρόβλημα προφανώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.