Προς το περιεχόμενο

Firefox 3 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή Τέτοιο.

Κάνε και ένα καθαρισμό..cache, cookies..

Μήπως οι ρυθμίσεις του firefox στη καρτέλα privacy είναι πειραγμένες;

• Απαντ. 368
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δηλαδή Τέτοιο.

Κάνε και ένα καθαρισμό..cache, cookies..

Μήπως οι ρυθμίσεις του firefox στη καρτέλα privacy είναι πειραγμένες;

αυτο το προγραμμα που μου λες δεν ξερω αν το εχω παντως δεν θυμαμαι να ειχα εγκαταστησει κατι τετοιο,οταν λες να κανω καθαρισμο cache,cookies δλδ πως το κανω?:rolleyes:εγω δεν πειραξα τπτ εκτος αν κολησα τπτ (εχω κανει πολλα scan)

και αλλαξε τπτ μονο του?????δεν ξερω ρε γαμωτο!μπορεις να μου πεις τι πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο κ τι οχι???

Δημοσ.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις και ξε-τσεκάρισε κατ' αρχάς την επιλογή που λέει στη καρτέλα privacy ''always clear my private data when I close firefox''.Αυτό ΔΕ πρέπει να είναι επιλεγμένο.

Μετά στις ρυθμίσεις κάπου λέει ''clear private data''.Αυτό εννοώ καθαρισμό.Στη καρτέλα privacy έχει άλλα settings που ρυθμίζεις εσύ τι θα σβήνεται κάθε φορά σε κάθε διαγραφή.Επέλεξε τα όλα και σβήστα όλα.

Δημοσ.
Πήγαινε στις ρυθμίσεις και ξε-τσεκάρισε κατ' αρχάς την επιλογή που λέει στη καρτέλα privacy ''always clear my private data when I close firefox''.Αυτό ΔΕ πρέπει να είναι επιλεγμένο.

Μετά στις ρυθμίσεις κάπου λέει ''clear private data''.Αυτό εννοώ καθαρισμό.Στη καρτέλα privacy έχει άλλα settings που ρυθμίζεις εσύ τι θα σβήνεται κάθε φορά σε κάθε διαγραφή.Επέλεξε τα όλα και σβήστα όλα.

Ναι δεν ειναι τσεκαρισμενο "always clear my private data when I close firefox"

οκ τον εκανα τον καθαρισμο αλλα παλι το ιδιο ειναι...σκεφτομαι να κανω ενα uninstall και να το ξαναβαλω μετα μια χαρα δεν θα ειναι μετα??:rolleyes:

Δημοσ.

32882221.jpg

Έχεις αυτές τις ρυθμίσεις υποθέτω ε;Δεν έχεις πειράξει τις default;Σβήστο και ξανα βάλτο τι να σου πω.Αν έχεις τυχόν bookmarks κράτα back up.

Δημοσ.

Το πρώτο πράγμα που θα προσπαθούσα θα ήταν Εργαλεία>επιλογές>ασφάλεια>κωδικοί>απομνημόνευση κωδικών για σελίδες. Αν δεν δούλευε, θα πήγαινα στη σελίδα βοήθειας του firefox. Καλή τύχη! :o

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω διχαστει , δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι καλυτερο: το adblock(σκετο) ή το adblock plus?

Γιατι εχω σε ενα μηχανημα το plus και υπαρχουν flash που δεν μπορω να τα μπλοκαρω(δεν εχει επιλογη), ενω το απλο, τα μπλοκαρει ολα.

Δημοσ.

Είναι δύο διαφορετικά projects. Το απλό Adblock όντως κόβει και Flash content αλλά νομίζω πως δεν αναπτύσσεται πλέον ενεργά. Έχει αφαιρεθεί και από το addons.mozilla.org. Αντίθετα, το Adblock Plus συνεχίζει να αναπτύσσεται και μπορείς να το συνδυάσεις με το Flashblock για πιο ολοκληρωμένο φιλτράρισμα.

Δημοσ.

Το προβλημα που εχω ειναι οτι πατωντας το βελακι της μπαρας διευθηνσεων μου βγαζει sites απο τα αγαπημενα.Πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτο ετσι ωστε η μπαρα να μην βγαζει τπτ?

Δημοσ.

Θέλεις να πατάς το βελάκι της address bar και να μη σου βγάζει τίποτα; Δε μπορείς απλά να μην πατάς καθόλου το βελάκι; Το ίδιο πράγμα είναι, πάλι τίποτα δε θα σου βγάζει! Ουπς, double negative...

Δημοσ.

καλησπέρα,

κάποιο καλό radio addon με ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς;

απο τα υπόλοιπα με σταθμούς απο όλο το κόσμο ποιό είναι το καλυτερο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...