Προς το περιεχόμενο

Firefox 3 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τελευταίο καιρό ο firefox δεν κρατάει καθόλου cookies, κάθε φορά που απλά κλείνω ένα tab, από site όπως το facebook, insomnia κ.α. Σβήνει το cookie, και πρέπει να κάνω συνεχώς login. Έκανα μια απόπειρα να αλλάξω το επίπεδο ασφαλείας από το menu - εργαλεία - επιλογές, αλλά εκεί ενώ υπάρχει ανάλογο tab, δεν μου βγάζει επιλογές! Αυτό νομίζω ότι παρουσιάστηκε μετά από μία αναβάθμιση που έκανε μόνος του ο firefox...

• Απαντ. 368
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο Tools-->Options-->Privacy υπάρχει μια επιλογή "Always clear my data when I close Firefox"

(Sorry,δεν ξέρω πως τα έχει στο ελληνικό Firefox,έχω την αγγλική έκδοση).

Εννοείς δηλαδή ότι δεν σου εμφανίζει τις ρυθμίσεις στο tab Privacy;

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι κάτι δεν δουλεύει σώστα. Π.χ. εδώ στο insomnia, όταν μπαίνω στην πρώτη σελίδα με δείχνει κανονικά συνδεδεμένο, όταν πατάω να μπώ στο forum, μου ζητάει τα στοιχεία! Λίγο σπαστικό γενικότερα.

Αυτό συμβαίνει σε όλα τα site που απαιτείται login, βλέπε facebook, και άλλα forum, ακόμα να όταν πατάω την επιλογή να κρατήσει τα στοιχεία μου. Από την στιγμή που κλείσει ο firefox απλά χάνονται όλα τα δεδομένα.

Τελικά η λύση βρέθηκε ορίστε και το link που με οδήγησε στην επίλυση του προβλήματος.

http://capetownnews.co.za/2008/07/22/losing-firefox-3-web-browser-cookies/

Δημοσ.

Εχω εγκαταστησει το add on "new tab button position", ξερετε αυτο που βγαζει ενα κουμπακι διπλα απο τα ταμπς για να ανοιγεις ευκολα καινουργιο ταμπ. Πριν απο 2 μερες εκανε ενα απντειτ και ξαφνικα εξαφανιστηκε το κουμπακι.

Στις επιλογες, ειναι ενεργοποιημενο το αντ ον και το εκανα uninstall και install ξανα.

Καμια ιδεα?

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα,σε μερικα site με forum δεν λειτουργουν τα bold,italic κλπ...δηλαδη δεν μ αφηνει να τα πατησω καθολου.σε αλλα sites δουλευει κανονικα..τι γινεται αραγε??

Δημοσ.
Εχω εγκαταστησει το add on "new tab button position", ξερετε αυτο που βγαζει ενα κουμπακι διπλα απο τα ταμπς για να ανοιγεις ευκολα καινουργιο ταμπ. Πριν απο 2 μερες εκανε ενα απντειτ και ξαφνικα εξαφανιστηκε το κουμπακι.

Στις επιλογες, ειναι ενεργοποιημενο το αντ ον και το εκανα uninstall και install ξανα.

Καμια ιδεα?

Σε περίπτωση που δεν το έχεις δει,υπάρχει στον Firefox(χωρίς την προσθήκη addon) η δυνατότητα να ανοίγεις γρήγορα καινούριο tab με το εικονίδιο που λες,απλά δεν μπορεί να τοποθετηθεί στη μπάρα των tabs.Πας View-->Toolbars-->Customize... παίρνεις το εικονίδιο New Window και το τοποθετείς στο σημείο που θες πάνω στη μπάρα που περιέχει την address bar.Πάνω στην μπάρα των tabs όμως δεν μπορεί να τοποθετηθεί(όπως είναι δηλαδή στον IE7),μόνο με addon όπως αυτό που χρησιμοποιείς γίνεται.

Κι εγώ θα το προτιμούσα στην μπάρα των tabs,αλλά λόγω του ότι δε θέλω να επιβαρύνω πολύ τον Firefox με addons,βολεύομαι μια χαρά έχοντας το εικονίδιο δίπλα στη μπάρα του (Google)Search.

Δημοσ.
παιδια εχω ενα προβλημα,σε μερικα site με forum δεν λειτουργουν τα bold,italic κλπ...δηλαδη δεν μ αφηνει να τα πατησω καθολου.σε αλλα sites δουλευει κανονικα..τι γινεται αραγε??

Ή το forum τους έχει πρόβλημα ή έχεις κανένα add-on που το εμποδίζει!!:-D:-)

Δημοσ.

Έχω και εγώ ένα πρόβλημα.σε σελίδες όπως το myspace (δεν θυμαμαι που αλλο το αντιμετώπησα) εκεί που εμφανιζόταν ο player με τα τραγούδια ενος συγκροτηματος τώρα μ λεει οτι πρέπει να εγακαταστήσω τον flash player τον τελευταίο ενώ τη έχω εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση.uninstall και install δεν βοηθησαν.καμιά ιδέα?δεν εχω την τελευταία εκδοση του firefox.μηπως φταίει αυτό??

2η ερώτηση.σε μια φίλη με firefox όταν μπαίνει στο hotmail δεν της ανοίγει τα email.λεει loading αναφέρει κάτι κάτω αριστερά για to javascript (εκει εστιαζεται το πρόβλημα) και τελικά δεν της ανοίγει τα email.επίσης παρόμοιο πρόβλημα εμφανίζεται sto facebook.συνδέεται κανονικά στο home μπαίνει μια χαρά.μετά όμως όταν πατάει σε καποια φωτογραφία πατώντας next η previous για να δει καποια αλλη φοτο κάνει απεριόριστο loading..any ideas?

Δημοσ.

ακουστε το κουφο που επαθα εγω χθες βραδυ

ενω ηταν κανονικα συνδεδεμενο το pc ξαφνικα ο firefox μου εβγαζε το

load page error μηνυμα οπου κ αν προσπαθουσα να μπω

προσπαθησα κ με τον explorer κ τιποτα παλι

σημερα δουλευουν ολα κανονικα...ξερει κανεις τι επαιξε κ

τι να κανω αν το ξαναπαθω:

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι δεν είχες αποσυνδέσεις;Κοίταξες καθόλου τις ενδείξεις του router(αν έχεις) εκείνη τη στιγμή;

Αν τελικά ήταν αποσυνδέσεις,πράγμα πολύ πιθανό,ήταν θέμα γραμμής κι όχι Firefox ή IE.Οπότε μην αγχώνεσαι...

Δημοσ.

Λοιπόν, εγώ προσπαθώ να βρω πως γίνεται στον firefox κάθε φορά που επιλέγω ένα link να το κατεβάζει χωρίς να με ρωτάει αν θέλω να τ'αποθηκεύσει ή να το ανοίξει. (Η επιλογή "Do this automatically for files like this from now on" είναι γκρι και δεν μπορεί να επιλεγεί!!)

Υπάρχει τρόπος???

Δημοσ.

Χαιρεται ειμαι κανουργιος στο site. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον firefox οταν "πηγαίνω" Εργαλεία-->Επιλογές-->Εφαρμογες, δεν αναφέρει καμια εφαρμογή στο πεδίο μήπως ξέρει κανεις τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ.

post-128856-12906298847_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω ένα πρόβλημα με το μοζιλα μου καταναλώνει 900μβ ραμ και 100% από τον επεξεργαστή την στιγμή που εχω μονο μια καρτέλα ανοικτή δοκίμασα κάποιες λύσης που βρήκα λ.χ. να μην ανοίγει τα java και δεν βλεπω αποτέλεσμα το εχει αντιμετωπίσει κάποιος ? και πως?

edit: εχω το Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; el; rv:1.9.0.6) Gecko/2009011913 Firefox/3.0.6 (.NET CLR 3.5.30729)

σε ενα laptop amd sempron 2000mhz 3gb ram atiHD3200

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...