Προς το περιεχόμενο

Firefox 3 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο firefox, γιατι ανοιγει μερικα sites και αλλα οχι?

Π.χ το ametro.gr με ie ανοιγει κανονικα με mozilla οχι, καθαρισα cookies και cache.

σπάνιο αυτο το προβλημα πλεον κ οπου συνανταται οφειλεται στους σχεδιαστες της σελιδας.

η σελιδα του μετρο παντως σε μενα παιζει μια χαρα

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 368
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Το προβλημα που εχω με το Firefox 3 ειναι οτι ενω του κανω customize και του βαζω κουμπια την επιλογης μου μετα απο καποιο χρονικο διαστημα (μια εβδομαδα στο περιπου) με το που το ανοιγο δεν μου εμφανιζει τιποτα στη μπαρα ουτε το adress bar.Γνωριζετε γιατι συμβαινει?

Ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ξέρει κανείς αν υπάρχει plug in στον firefox ώστε μόλις πάω το ποντίκι πάνω σε κάποιο tab να μου εμφανίζει τη σελίδα σε thumbnail όπως γίνεται στον opera;

• Members
Δημοσ.
ξέρει κανείς αν υπάρχει plug in στον firefox ώστε μόλις πάω το ποντίκι πάνω σε κάποιο tab να μου εμφανίζει τη σελίδα σε thumbnail όπως γίνεται στον opera;

Κάτι τέτοιο εννοείς; https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4882

Και σε κάτι πιο απλό, υπάρχει και αυτό: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6132

Δημοσ.

Εμένα τις τελευταίες μέρες ο firefox σέρνεται, ανοίγει μισές τις σελίδες δεν ανοίγει εικόνες, δεν σταματάει το loading... Λέω να δοκιμάσω Chrome... Έχει κανείς άλλος τέτοια προβλήματα με τον firefox?

Δημοσ.
Εμένα τις τελευταίες μέρες ο firefox σέρνεται, ανοίγει μισές τις σελίδες δεν ανοίγει εικόνες, δεν σταματάει το loading... Λέω να δοκιμάσω Chrome... Έχει κανείς άλλος τέτοια προβλήματα με τον firefox?

Μηπως να εκανες ενα scan με το antivirus η να αλλαζες antispyware και να προσθετες ενα adblock plus στον firefox?Δεν νομιζω οτι τα προβληματα σου εχουν να κανουν με τον browser σου.:-)

Δημοσ.

Αυτά τα συμπτώματα φωνάζουν από τα 1000μ "packet loss" => πρόβλημα γραμμής και/ή παρόχου Internet. Για τσέκαρέ το...

Δημοσ.
Αυτά τα συμπτώματα φωνάζουν από τα 1000μ "packet loss" => πρόβλημα γραμμής και/ή παρόχου Internet. Για τσέκαρέ το...
Μηπως να εκανες ενα scan με το antivirus η να αλλαζες antispyware και να προσθετες ενα adblock plus στον firefox?Δεν νομιζω οτι τα προβληματα σου εχουν να κανουν με τον browser σου.:-)

Παιδιά το Adblock το έχω ένα χρόνο τώρα αλλά τώρα έχει προβλήματα ο firefox. Τώρα δεν ξέρω αν φταίει η γραμμή! (έχω forthnet) Αλλά με IE7 μπαίνουν όλα και εμφανίζονται όλα (περιέργως) κανονικά! Έχω καταντήσει να μπαίνω με IE7 (και δεν θέλω γιατί όλα τα bookmarks είναι στον firefox!). Θα κάνω και ένα scan... Έχω Spybot S&D και KAV 2009... Καμία άλλη πρόταση?

Δημοσ.
Τώρα δεν ξέρω αν φταίει η γραμμή! (έχω forthnet) Αλλά με IE7 μπαίνουν όλα και εμφανίζονται όλα (περιέργως) κανονικά!

Αφού ο IE δεν έχει πρόβλημα, προφανώς αγνοείς αυτά που έγραψα περί γραμμής.

Σειρά στο troubleshooting έχει η δημιουργία 2ου φρέσκου Firefox profile και η εκτέλεση του FF με αυτό. Κάνε μία σχετική αναζήτηση στο φόρουμ, υπάρχουν αρκετά posts που αναφέρονται στα profiles...

Δημοσ.
Αφού ο IE δεν έχει πρόβλημα, προφανώς αγνοείς αυτά που έγραψα περί γραμμής.

Σειρά στο troubleshooting έχει η δημιουργία 2ου φρέσκου Firefox profile και η εκτέλεση του FF με αυτό. Κάνε μία σχετική αναζήτηση στο φόρουμ, υπάρχουν αρκετά posts που αναφέρονται στα profiles...

Έχεις δίκιο με καινούργιο profile πάει καλά... Λες να σβήσω το profile που έχω τώρα και να δουλεύω με το καινούργιο? Πρέπει να βάλω όλα τα bookmarks χειροκίνητα ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? ;) Επίσης πως μπορώ να τεστάρω αν έχει κάτι η γραμμή? Ευχαριστώ!

EDIT: Για απάντηση γιατί όντως το ξεσκίσαμε στο offtopic. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια (δεν ήξερα για το backup+restore bookmarks). Ζητώ συγνώμη γιατί εγώ το άρχισα και παρακαλώ κάποιον mod να τα κάνει split. Ευχαριστώ και συγνώμη ξανά! *Ευχαριστώ paredwse*

Δημοσ.

Χειροκίνητα σε καμμία περίπτωση! Εκκινείς τον FF με το παλιό profile, Bookmarks > Organize Bookmarks... > Import and Backup > και τα παίρνεις backup σε JSON αρχείο. Κλείνεις, εκκινείς με το νέο profile και αντίστοιχα τα κάνεις restore.

Για να κάνεις ένα χονδρικό τσεκάρισμα για packet loss, σε ένα τερματικό δώσε την παρακάτω εντολή:

>ping -n 10 <URL>

...όπου <URL> η διεύθυνση μερικών sites στα οποία παρατήρησες πρόβλημα. Στην έξοδο της εντολής, αναφέρεται το ποσοστό % packet loss για την κάθε εκτέλεση.

Και να ζητήσω μία συγγνώμη από τα υπόλοιπα μέλη που παρασύρθηκα, το ξεσκίσαμε στο offtopic. Κάνω αμέσως ένα report για να γίνει split των μηνυμάτων από τον αρμόδιο mod.

Δημοσ.

ξέρει κανείς πως μπορώ να απαλλαγώ από δεκάδες διαφημιστικά παράθυρα που πετάγονται ημερησίως στο mozilla;

έχω ενεργοποιημένη τη φραγή από τις ρυθμίσεις του

Δημοσ.

Καλημέρα. Υπάρχει addon που με δεξί κλικ να αφαιρεί κατά βούληση στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως DIV containers και (βασικά αυτό που με ενδιαφέρει) εικόνες; Το θέλω για μερικές εκτυπώσεις. Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι παλιότερα είχα τέτοια λειτουργικότητα με κάποιον τρόπο, αλλά δε θυμάμαι το πώς. Ευχαριστώ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ψαχνω αν υπαρχει κανενα addon που να μου δειχνει το συνολικο μεγεθος της σελιδας σε kb, συμπεριλαμβανοντας και εικονες και ότι άλλο φορτώνει μια σελιδα.

total page weight δηλαδη.

Υπαρχει κατι τετοιο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...