patrickdrd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 το version checking το χω απενεργοποιήσει από το about:config με χρήση του: extensions.checkCompatibility=false αλλά και πάλι.. γιοκ, ξεκινάει δηλαδή το extension, αλλά δεν φαίνονται πουθενά οι επιλογές στο δεξί κλικ του tab, μήπως φταίει το tab mix plus; μπορεί να δοκιμάσει κανας άλλος (σε version 3 πάντα); Υ.Γ.: επειδή χρησιμοποιώ update channel = beta, σήμερα πήγα 3.0.2
Vash Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μου κίνησες την περιέργια. Με ένα απλό search στο google βρήκα αυτό User may experience problems with other Firefox® extensions (e.g.: Tab Mix Plus). στο σαιτ της εταιρίας που έκανε το cookiepie. Οπότε ξαναδοκίμασε με απενεργοποιημένο το tab mix plus και πες μας. Edit: Το δοκίμασα στο minefield και λειτουργούσε κανονικά.
patrickdrd Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 σ'ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε για την απάντησή σου η οποία με έκανε να... ψαχτώ και το βρήκα τελικά είχες δίκιο, παίζει conflict με το tab mix plus, αν έχεις και τα 2 αυτά, δεν φαίνεται στο δεξί κλικ του tab η επιλογή του cookiepie, αλλά με την νεότερη έκδοση του tab mix plus φαίνεται κανονικότατα περισσότερες πληροφορίες εδώ για όποιον ενδιαφέρεται, μιας και ΚΑΙ τα 2 extensions είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ! http://tmp.garyr.net/forum/viewtopic.php?p=29084
mitsosbmx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 παιδεια εκανα update στον firefox απο 2 σε 3.02.ολα ωραια και καλα μεχρι που εκανα download και μου πεταει οτι το download απαγορευεται λογω my security policy.τι ειναι αυτο και πως θα το διορθωσω.ευχαριστω
jason88 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 και παλι προβλημα με τον firefox 3! δεν μπορω να δω βιντεακια στο youtube, κολλαει μονο το βιντεο στο 2-3ο δευτερολεπτο η απο την αρχη και δεν μπορω να το δω... Εβαλα απο πανω τον flash player τπτ... καμια ιδεα? edit προβλημα ελυθη. απλα ηθελε πληρη απεγκατασταση του flash plug in και επανεγκατασταση του. οχι μονο περασμα απο πανω. απλα το αναφερω για καποιον που ισως αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα...
panosno1com Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Στην address bar γράψε about:config και πάτα enter. Θα σου βγάλει μια προειδοποίηση - πες "ΟΚ, θα προσέχω".Εκεί, βρες το string που λέει: browser.urlbar.maxRichResults(κάνε το copy-paste από δω στο πεδίο Filter για να στο βρει αμέσως) κάνε διπλό κλικ πάνω του και αντί για 12 βάλε 0. Σε εμένα που το δοκίμασα από περιέργεια δούλεψε κανονικά (να σημειώσω πως μετά την αλλαγή έκανα επαννεκίνηση τον Firefox). επιτελους..οταν παω να γράψω μια διεύθυνση δε μου πεταει απο κατω τα favorites!!!γενικα δε μου βγαζει τπτ...θα προτιμουσα πχ να γραφα inso και να συμπληρωνε απο κατω μονο του εφοσον εχω επισκεφθει το site,αλλα απ το να βγαζει τα favorites καλο και το τιποτα να σαι καλα!
kwwgaa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά έχω το εξης πρόβλημα απο χτές και μου έχει σπασει τα νεύρα.Ενώ στις επιλογές του έχω πει να αποθηκευει τα cookies και να τα κραταει μεχρι να ληξουν , και του έχω πει να μην κανει clear private data οταν κλεινω τον firefox , οταν τον κλεινω κ τον ξανανοιγω βλεπω οτι τα εχει διαγραψει!! εχω εγκαταστησει τον 3.0.3 και εχω κανει και disable το μονο εχτενσιον που είχα (stumbleupon) μηπως μπορει κανεις να βοηθησει? εψαξα κ σε καποια ξενα forum αλλα δεν κατεληξα πουθενα.
kwwgaa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ξεχαστε το.Εκανα απεγκατασταση κ επανεγκατασταση της ιδιας εκδοσης κ το προβλημα λυθηκε.
mynam3 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Στην εκδοση 3,0,3 ενω εχωαποθηκευσει κωδικους π.χ για το insomnia καθε φορα πρεπει να πατησω το login. Γινεται να το αποφυγω?
pixies451 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 ενω ειχα εγκαταστησει κανονικα το firefox σε **VISTA** και λειτουργουσε ηδη καποιες ωρες στο καινουριο λαπτοπ μου εμφανισε αυτο το προβλημα. scroll down και πριν απαυτα βγαζει αυτο το μηνυμα ολα αυτα ενω εχω τελειωσει την εγκατασταση και εχω πατησει launch firefox now, ενα βημα πριν το τελος δλδ.. απο εκεινη την ωρα το εχω απεγκαταστησει και ξαναεγκαταστησει 309842094 φορες αλλα παλι το ιδιο. εχω το avg και το zonealarm,τα εκλεισα >ρισταρτ και παλι το ιδιο καμια ιδεα?
dim_tsa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 καλησπέρα παιδιά. έχω εγκατεστημένα τα Mozilla Firefox 3.0.3, Acrobat Reader 9, Acrobat Professional 8 (όχι ιδιαίτερα νόμιμο το τελευταίο!). Πατώντας σε link που μέχρι πριν λίγο καιρό άνοιγε τα .pdf αρχεία εντός του Firefox, παίρνω μήνυμα που στην ουσία μου λέει πως δε λειτουργεί το Acrobat plug-in. Τι μπορώ να κάνω?
pusher Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 καλησπέρα παιδιά. έχω εγκατεστημένα τα Mozilla Firefox 3.0.3, Acrobat Reader 9, Acrobat Professional 8 (όχι ιδιαίτερα νόμιμο το τελευταίο!). Πατώντας σε link που μέχρι πριν λίγο καιρό άνοιγε τα .pdf αρχεία εντός του Firefox, παίρνω μήνυμα που στην ουσία μου λέει πως δε λειτουργεί το Acrobat plug-in. Τι μπορώ να κάνω? Βάλε ένα Acrobat. Γιατί έχει και τα 2;
Luxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Αυτο το εχετε διαβασει; Μηπως να αρχισουμε να χρησιμοποιουμε τον Opera; Αυτο με τα extensions με προβληματισε. Ειναι δυνατον να ελεγχουν καθετι που κανουμε μεσω αυτων; http://home.comcast.net/~SupportCD/FirefoxMyths.html
johnyboy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Πως μπορώ να αποθηκεύσω τα bookmarks του firefox όπου θέλω εγώ? Τώρα τα βάζει application data αλλά αυτό δεν με βολεύει καθόλου και θέλω να τα πάω αλλού.Γίνεται αυτό?
mynam3 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Στο firefox, γιατι ανοιγει μερικα sites και αλλα οχι? Π.χ το ametro.gr με ie ανοιγει κανονικα με mozilla οχι, καθαρισα cookies και cache.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.