censOred Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μηπως έχεις το noscript? Γιατι στις τελευταιες εκδοσεις εχει κατι μικροπροβληματα με τα cookies. Στην τελευταια ομως (σημερινη) το εχουν φτιαξει αρκετα και πλεον το default ειναι να ειναι απενεργοποιημενο. Αλλιως κοιταξε τα cookies γενικοτερα, γιατι μονο αυτα μου ερχονται στο μυαλο σαν αιτιο. τσου.δεν έχω το noscript (ουτε καν το ξερα αυτό το addon/
jason88 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 εσβησα τα cookies και ως δια μαγειας το gmail φορτωσε κανονικα και ολα τα υπολοιπα το ιδιο! ευχαρτιστω πολυ το παιδι που ανεφερε τα cookies!
patrickdrd Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 μιας και είπες για cookies, εγώ ψάχνω το άλλο: τρόπο να έχω ανοιχτά 2 tabs με διαφορετικά logins/cookies, π.χ. να έχω 2 login σε 2 διαφορετικούς λογαριασμούς yahoo σε 2 διαφορετικά tabs, μου πρότειναν κάποια extensions όπως το cookiepie, αλλά δεν δουλεύουν με fx 3, έχει κανείς να προτείνει κάτι;
Vash Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Για έλεγχο cookies δες CSLite https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5207 Τωρα για αυτο που λες, αν καταλαβα καλα εννοεις να εισαι ταυτοχρονα logged in σε 1 υπηρεσια με 2 διαφορετικους λογαριασμους. Δεν το εχω ακουσει και δεν ξερω αν γινεται, αν και εχω την εντυπωση οτι κατι παιζει με τις IP σε τετοια περιπτωση. jason88 κανενα προβλημα ελπιζω να βοηθησα και τον censOred Οσο για το noscript. Ακρως απαραιτητο. Βαλτε το asap. Και για ασυμβατοτητα μεταξυ addons και εκδοσεων firefox δειτε το θεμα για το "ποιον web browser χρησιμοποιειτε περισσοτερο". Στις τελευταιες 1-2 σελιδες εχουν αναφερθει 2 τροποι παρακαμψης.
parsifal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ένα ψιλοάσχετο ερώτημα, αλλά ίσως κάποιος γνωρίζει: Υπάρχει τρόπος να τεστάρουμε με ασφάλεια ένα Minefield nightly build, χωρίς να απεγκαταστήσουμε τον stable FF3 και χωρίς κίνδυνο να πειραχτεί το profile μας... ;
Vash Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Ένα ψιλοάσχετο ερώτημα, αλλά ίσως κάποιος γνωρίζει: Υπάρχει τρόπος να τεστάρουμε με ασφάλεια ένα Minefield nightly build, χωρίς να απεγκαταστήσουμε τον stable FF3 και χωρίς κίνδυνο να πειραχτεί το profile μας... ; Δεν γνωρίζω τι είναι το Minefield nightly build. Για το profile όμως μπορώ να σου πω. Το addon με το όνομα Febe έχει τη δυνατότητα να κάνει backup στο προφίλ σου ολόκληρο ή σε μέρη του (πχ μόνο bookmarks) καθώς και να ξαναφτιάχνει τα .xpi από τα άλλα addons που έχεις εγκαταστήσει. Απλά κάνεις ένα backup, πειράζεις ότι θέλεις και μετά κάνεις ένα restore.
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι οι πιο πρόσφατες alpha versions των επόμενων εκδόσεων του Firefox, που ακόμη βρίσκονται σε τεστάρισμα. Ήθελα να δοκιμάσω μία, μόνο και μόνο για να δω πώς πάει το TraceMonkey (η νέα μηχανή Javascript). Κάτι είχε πάρει το μάτι μου για ένα add-on που το κάνει, το Slythfox, αλλά έπεσα σε non-working links. Τέλος πάντων, αν κάποιος το έχει κάνει και μπορεί να χρησιμοποιεί παράλληλα και stable και Minefield χωρίς πρόβλημα, ας αφήσει ένα μήνυμα για το πώς. Ευχαριστώ...
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Είπαμε, το link για το Slythfox είναι dead. Προς το παρόν, δοκιμάζω την άλλη μέθοδο που έχουν με το FirefoxPortableUpdater κλπ. Είναι και πολύ παλιά τα guides (2007) και φοβάμαι ότι δε θα γίνει δουλειά...
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Και τελικά...δε δουλεύει. Φταίω κι εγώ που το γκαντέμιασα...
Vash Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 http://cybernetnews.com/2007/02/14/cybernotes-using-firefox-portable-to-test-nightly-releases/ Δουλευει μια χαρα. Αυτη τη στιγμη το τρεχω απο τον εξωτερικο σκληρο και ποσταρω απο το κανονικο firefox. Αν θες ανεβαζω και screenshot. Edit: Ναι έχεις δίκιο ο updater είναι μια @@ και μισή. Γιαυτό πόσταρα και την άλλη μέθοδο. Για να μην μπερδευτεί κανείς άλλος θα σβήσω τα πρώτα links και θα αφήσω μόνο το σωστό.
parsifal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν, η μέθοδος που περιγράφεται εδώ: >http://cybernetnews.com/2007/07/31/updating-portable-firefox-with-a-script ...δε δουλεύει. Το εκτελέσιμο Updater.exe που υποτίθεται κατεβάζει το τελευταίο nightly build στην πραγματικότητα δεν κατεβάζει τίποτα και αναφέρει στο τέλος και ένα Okay! Η 2η μέθοδος με το link που δίνει ακριβώς από πάνω ο Vash παίζει κανονικά.
patrickdrd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Για έλεγχο cookies δες CSLite https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5207Τωρα για αυτο που λες, αν καταλαβα καλα εννοεις να εισαι ταυτοχρονα logged in σε 1 υπηρεσια με 2 διαφορετικους λογαριασμους. Δεν το εχω ακουσει και δεν ξερω αν γινεται, αν και εχω την εντυπωση οτι κατι παιζει με τις IP σε τετοια περιπτωση. δεν ζήτησα αυτό, έχω κάτι τέτοιο με το extension web developer, γίνεται αυτό που λεω με 2 browsers π.χ. αν ανοίξεις internet explorer και firefox μπορείς να είσαι μέσα στο yahoo (ας πούμε) με δυο διαφορετικά accounts, ψάξε π.χ να δεις τι κάνει το cookiepie και θα καταλάβεις, απλα δεν δουλεύει με fx 3, για αυτό και ρώτησα αν ξέρει κανείς καναν άλλο τρόπο
parsifal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Το CookiePie δεν παίζει καθόλου, αν απενεργοποιήσεις το version checking με το Nightly Tester Tools ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.