imr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Τέτοια κόλπα μου έκανε ο Firefox όταν έπαιζα με τα timings της RAM μου. Μήπως το έχεις κάνει κι εσύ το κλοκάκι σου... ; Οχι δεν εχω πειραξει τπτ, ειναι λιγο μπρικι το pc δεν κανει για τετοια πραγματα Τελικα εβαλα οπερα και ολα καλα, πολυ πιο γρηγορη απο τον firefox και φαινεται πολυ πιο ελαφρυ! Παντως αγνωστο τι γινεται με τον φιρεφοξ,δεν ειναι οτι πειραξα κατι, ετσι στο ασχετο εγινε, ουτε καν ειχα εφαρμογη στο backround μονο antivirus kai firewall Ωχ τωρα με αγχωσες μηπως εχει τπτ η ram και αναβαθμιση αργει κανα 2μηνο
parsifal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Σε οποιαδήποτε περίπτωση, όταν πιστεύεις πως φταίνε οι ρυθμίσεις του Firefox για διάφορα προβλήματα, το uninstall-reinstall δεν είναι λύση γιατί εντοπίζει το προηγούμενο profile σου και το χρησιμοποιεί. Το σωστό είναι να ξεκινήσεις τον Profile Manager και να δημιουργήσεις ένα νέο profile. Χρησιμοποιώντας αυτό, είναι σαν να έχεις έναν φρέσκο Firefox, όπως την πρώτη φορά που τον εγκατέστησες...
imr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Αν κανω uninstall και πατησω να σβησει και τις προσωπικες ρυθμισεις θα γινει τπτ? Και πως κανω backup τα bookmarks?Αν κανω copy paste τον φακελο bookmarks στην νεα εγκατασταση θα δουλευουν? Παντως εχω την εντυπωση οτι η οπερα ειναι μια κλαση παραπανω, ειχα χρονια να την δοκιμασω (απο εκδοση 4.0 αν θυμαμαι καλα ) και εμεινα με το στομα ανοικτο οταν εκανα install σημερα
geo1st487 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω τον Firefox 3.01 και δεν μπόρεσα να βρω που αποθηκεύονται τα Temporary Internet Files. Στον Internet explorer 6 που είχα πριν και τον έχω κρατήσει απλώς εχω κανει default τον firefox αποθηκευονταν στον C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temporary Internet Files. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\[ΤΟ_ΟΝΟΜΑ_ΤΟΥ_ΠΡΟΦΙΛ]\Cache
geo1st487 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\[ΤΟ_ΟΝΟΜΑ_ΤΟΥ_ΠΡΟΦΙΛ]\Cache Thanks parsifal. Τα βρηκα αλλα δεν εχει πολλα οπως τον internet explorer. Μήπως τα περισσότερα σβήνονται οταν κλεινω τον firefox;
parsifal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ο κατάλογος δεν έχει πολλά αρχεία, γιατί ο Firefox χρησιμοποιεί ένα δικό του, compacted format, για λόγους ασφαλείας, επιδόσεων και μειωμένου disk space usage. Δώσε σε ένα tab του Firefox το παρακάτω: >about:cache?device=disk ...και θα δεις τί περιέχει η cache.
jason88 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια ο firefox παρουσιαζει και σε μενα προβλημα. δεν μπορει να μπει στο gmail, το my ebay δεν το δειχνει καλα το ιδιο και την wikipedia... του εκανα επανεγκατασταση αλλα τπτ, μηπως να του πεταξω τα extensions?
jason88 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Σε οποιαδήποτε περίπτωση, όταν πιστεύεις πως φταίνε οι ρυθμίσεις του Firefox για διάφορα προβλήματα, το uninstall-reinstall δεν είναι λύση γιατί εντοπίζει το προηγούμενο profile σου και το χρησιμοποιεί. Το σωστό είναι να ξεκινήσεις τον Profile Manager και να δημιουργήσεις ένα νέο profile. Χρησιμοποιώντας αυτό, είναι σαν να έχεις έναν φρέσκο Firefox, όπως την πρώτη φορά που τον εγκατέστησες... αυτο πως γινεται?
jason88 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 ολα καλα προβλημα ελυθη με την δημιουργια φρεσκου προφιλ! **edit: υπαρχει τροπος να κανω extract ολα τα username//passwords για ιστιοσελιδες απο τον firefox σε ξεχωριστο αρχειο? .txt πχ
censOred Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω προβλημα με το myspace.ενώ με τον internet explorer κάνω Login kανονικά, με τον firefox μένει στο waiting.. (for secrure myspace) χωρίς να φορτώνει τελικά.καθαρισμός cookies και χρήση του addon user agent switcher δεν βοήθησαν.στον γούγλη δεν βρήκα καμια λύση απο ομοιοπαθόντες.έχετε τίποτα να προτείνετε?γιατί δεν με βολέυει να ανοίγω τον internet explorer για το myspace και μόνο/
Vash Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω προβλημα με το myspace.ενώ με τον internet explorer κάνω Login kανονικά, με τον firefox μένει στο waiting.. (for secrure myspace) χωρίς να φορτώνει τελικά.καθαρισμός cookies και χρήση του addon user agent switcher δεν βοήθησαν.στον γούγλη δεν βρήκα καμια λύση απο ομοιοπαθόντες.έχετε τίποτα να προτείνετε?γιατί δεν με βολέυει να ανοίγω τον internet explorer για το myspace και μόνο/ Μηπως έχεις το noscript? Γιατι στις τελευταιες εκδοσεις εχει κατι μικροπροβληματα με τα cookies. Στην τελευταια ομως (σημερινη) το εχουν φτιαξει αρκετα και πλεον το default ειναι να ειναι απενεργοποιημενο. Αλλιως κοιταξε τα cookies γενικοτερα, γιατι μονο αυτα μου ερχονται στο μυαλο σαν αιτιο.
pusher Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Για να το πετύχουμε:πληκτρολογούμε στην address bar: about:config Ψάχνουμε την εγγραφή browser.search.openintab και την κάνουμε από false true. Αυτό ήταν... (Αλλά, τι περίεργο... Αυτό επιτυγχάνεται μόνο αν πατήσουμε enter μετά από αυτό που γράψαμε στο search box. Αν πατήσουμε το εικονίδιο στην άκρη, η αναζήτηση εμφανίζεται στο τρέχον παράθυρο...) Όταν πάταγα enter με έβγαζε στην ίδια σελίδα. Ομοίως και όταν έκανα αριστερο κλικ στο εικονίδιο του serach box. Αυτό και με το Tab Mix Plus εγκατεστημένο χωρίς κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση. Με middle click στο κουμπί του search box τα αποτελέσματα της αναζήτησης εμφανίζονταν σε νέα καρτέλα. Λόγω κάποιων προβλημάτων όμως ανγκάστηκα να απεγκαταστήσω και να περάσω ξανά τον Firefox και τα add-ons του. Όμως τώρα δεν ανοίγουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης σε νέα καρτέλα με το middle click. Τι φταίει;
jason88 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 παλι τα ιδια ο firefox! μου χει σπασει τα νευρα. δεν εμφανιζε σωστα το Facebook, δεν μπορει να μπει στο Gmail, το my ebay το βγαζει σκατα, το ιδιο και την wikipedia... αλλαξα προφιλ πριν 3μερες περασα κωδικους bookmarks και settings και ολα φαινοντουσαν ok μεχρι σημερα που ξαναρχισε τα ιδια. Τι να κανω ρε παιδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.