Προς το περιεχόμενο

Είστε έμπειροι είμαι άπειρος! Με αυτήν την κάρτα γραφικών μέχρι που πάω?

Blue4u

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Intel Graphics Media Accelerator 950

Θα πάρω ένα lap top το HP 530

πολύ φτηνό, θα το πάρω 450 ευρώ καινούργιο.

Επειδή δεν βγαίνω οικονομικά για παραπάνω, αυτή η κάρτα γραφικών με πάει μέχρι το warcraft frozen throne? θα το έχω το lap top όλη μέρα ανοιχτο.

Δημοσ.

Πιστεύω πως θα είσαι οκ μιας και πρόκειται για παλιό παιχνίδι. Πιθανόν να παίζει και με τα γραφικά ελαφρώς άνω του μετρίου.

Δημοσ.

ευ χαριστώ φιλέ. μέχρι πού με πάει αυτη η κάρτα γραφικών, απο ταινίες πώς θα τα πηγαίνει???

Δημοσ.

Αν δε μιλάς για HD ταινίες, δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Αν μιλάς για HD, σημαντικότερο ρόλο παίζει ο επεξεργαστής :)

Δημοσ.

HD = High Definition (υψηλής ανάλυσης) => 1080 ή 720i/p

Αν οι ταινίες που βλέπεις είναι divx/avi/mpeg δε θα χεις κανένα πρόβλημα.

Η κάρτα γραφικών δεν είναι για νέα παιχνίδια (δηλ. τελευταίων 2-3 ετών). Κάποια ίσως παίζουν με χαμηλής ποιότητας γραφικά και μειωμένη ανάλυση.

Δημοσ.

η οθόνη είναι καλή????

HD τανίες κυκλοφορούνε ευρέως και σε dvd club ή μόνο από internet δεν νομίζω να έχω δεί καμία τέτοια ταινία, δηλαδή στο hp 530 δεν θα παίζουν καθόλου?

Δημοσ.

Οπως αγαπας :-D

Αλλα επειδη εχω τσεκαρει και τις 2 -προτου καταληξω σε X3100, υλοποιηση LG- το μονο που μπορω να σου πω ειναι:

ΑΠΕΦΥΓΕ οπως ο διαολος το λιβανι, το GMA 950, διαφορετικα θα με θυμηθεις -οταν θα παιζεις μονο ναρκαλιευτη :shock:

Δημοσ.
Οπως αγαπας :-D

Αλλα επειδη εχω τσεκαρει και τις 2 -προτου καταληξω σε X3100, υλοποιηση LG- το μονο που μπορω να σου πω ειναι:

ΑΠΕΦΥΓΕ οπως ο διαολος το λιβανι, το GMA 950, διαφορετικα θα με θυμηθεις -οταν θα παιζεις μονο ναρκαλιευτη :shock:

πιστεύω ότι είσαι προκατειλλημένος, εγώ με gma 950 παίζω όλα τα καινούρια παιχνίδια...

pacman , arkanoid , space invaders και πολλά άλλα...

Δημοσ.

arkanoid και space invaders πάνω απο 50fps χαλαρα, στο pacman όμως αμα βάλω aa και af πάει γύρω στα 25fps και έχω λίγα σπασίματα αλλά γενικότερα είναι αρκετά playable ... lol

Δημοσ.

Συνοψίζοντας φίλε Blue4u, με αυτή την κάρτα πας το πολύ μέχρι το περίπτερο με κίνδυνο να μη γυρίσεις ΟΤΕ!!!! εεεεε ΠΟΤΕ εννοούσα!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...