Προς το περιεχόμενο

Synch festival & Camel

dimogrec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες sorry για το off topic

Την Κυριακη (15-6-08) στο Tεχνοπολις στο synch festival (καλο αν κα περιμενα κατι καλυτερο...) υπηρχε ενα περιπτερο της Camel oπου σε βγαζαν φωτογραφια με καποιο φοντο της Camel και υποτιθεται θα σου την εστελαν την επομενη μερα με mail.

Ακομα δε μου εχει ερθει τιποτα....

Μηπως εβγαλε κανεις απο εσας φωτο εκεινη τη μερα? Ελαβε τη φωτογραφια? Αν ναι μπορειτε να μου στειλετε σε πμ καποιο mail να επικοινωνησω μαζι τους?

Ευχαριστω

Δημοσ.
Παιδες sorry για το off topic

Την Κυριακη (15-6-08) στο Tεχνοπολις στο synch festival (καλο αν κα περιμενα κατι καλυτερο...) υπηρχε ενα περιπτερο της Camel oπου σε βγαζαν φωτογραφια με καποιο φοντο της Camel και υποτιθεται θα σου την εστελαν την επομενη μερα με mail.

Ακομα δε μου εχει ερθει τιποτα....

Μηπως εβγαλε κανεις απο εσας φωτο εκεινη τη μερα? Ελαβε τη φωτογραφια? Αν ναι μπορειτε να μου στειλετε σε πμ καποιο mail να επικοινωνησω μαζι τους?

Ευχαριστω

Καλημέρα! Όντως offtopic αλλά να βοηθήσουμε. Έψαξα στο site του Synch Festival και πήγα στους χορηγούς. Δεν υπήρχε η Camel ως χορηγός ή κάτι άλλο. Φαντάζομαι ότι θα στο στείλουν στο inbox σου εφόσον έχεις δώσει σωστό mail. Άλλωστε σήμερα πέρασαν μόλις 4 μέρες από τότε που βγήκε η φωτό.

Δημοσ.
Καλημέρα! Όντως offtopic αλλά να βοηθήσουμε. Έψαξα στο site του Synch Festival και πήγα στους χορηγούς. Δεν υπήρχε η Camel ως χορηγός ή κάτι άλλο. Φαντάζομαι ότι θα στο στείλουν στο inbox σου εφόσον έχεις δώσει σωστό mail. Άλλωστε σήμερα πέρασαν μόλις 4 μέρες από τότε που βγήκε η φωτό.

Thanx DJ_XLR8

ειχα ψαξει κ εγω στο site του synch κ δεν βρηκα την camel σαν χορηγο... μαλλον περισσοτερο promotion εκανε η camel

Επ'ευκαιριας προσπαθησα να επικοινωνησω με το synch τηλεφωνικος κ με mail αλλα τζιφος... (το τηλ μιλαει συνεχως κ το mail μαλλον δεν υπαρχει)

Τι κολλημα εχω φαει τωρα με τη φωτο θα μου πειτε... Οχι δεν τρελλενομαι για την καμηλα (της Camel) που εχει σαν φοντο :) αλλα για την κοπελα με την οποια ειμαι στη φωτο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...