Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εξωτερικο δισκο Lacie

dennis87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν εξωτερικο δισκο Lacie 500GB. Εχθες ενω καποια στιγμη ηθελα να δω ορισμενες φωτογραφιες που ειχα αποθηκευμενες στο συγκεκριμενο σκληρο, δε μπορουσα. Τα αρχεια ηταν εκει και ανοιγαν αλλα δε δημιουργοταν η προεπισκοπηση της εικονας, ουτε φυσικα γινοταν η σχεδιαση. Μαλιστα μετα απο καθε τετοια προσπαθεια ο δισκος "κολλουσε" και δεν αποκρινοταν. Αποφασισα να τον κλεισω και να προσπαθησω παλι την επομενη μερα.

Σημερα οταν προσπαθησα να ανοιξω τον δισκο,ειδα πως δεν διαβαζεται απο το συστημα και δεν δημιουργειται κανενα εικονιδιο. Το μονο στοιχειο που παιρνω ειναι μεσω της ασφαλης καταργησης συσκευων υλικου, οπου φαινεται μια καινουρια συσκευη αποθηκευσης οσες φορες ανοιγω τον δισκο(χωρις να υπαρχει ομως σε μοναδα δισκου). Καμια ιδεα? Ακομα και αν δεν μπορεσω να τον εκκινησω υπαρχει τροπος να ανακτησω τα δεδομενα? Ο δισκος ηταν σχεδον γεματος, κυριως με μουσικη.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Η απλούστερη λυση φιλε μου ειναι να τον βγαλεις απο την θηκη του οσο πιο προσεκτικα γινεται και να τον συνδεσεις στον επιτραπεζιο. Ποιο μοντελο Λασι είναι;;

Εγω που ειχα τον πορσε εντισιον τον εχω βγαλει και ειναι ενας ωραιοτατος Σιγκειτ ΣΑΤΑ2.

Δημοσ.

Και εμενα ειναι ο Porsche edition. Γενικα ειμαι λιγο ασχετος με σκληρους και ψιλοφοβαμαι να τον βγαλω μονος μου. Αυτο σημαινει οτι θα χασω και την εγγυηση.

Δημοσ.

Με ένα τέτοιο δίσκο συνέβη σε ένα φίλο μου το εξής:

τον τράβηξε ο γιος του από την πρίζα και από τότε δεν τον έβλεπε.

Το ledακι που έχει ήταν μονίμως κόκκινο.

Με πήρε πανικόβλητος τηλέφωνο και τον έφερε σπίτι μου να τον δω.

Τον βάλαμε σε μια θύρα usb στο pc μου και ενώ το led παρέμενε κόκκινο και συζητούσαμε

τι μπορεί να γίνει μετά από λίγο (φαίνεται γινόταν εγκατάσταση) τον αναγνώρισε κανονικά

και κανένα πρόβλημα έκτοτε .

Μάλλον κάτι είχε κάτσει στραβά και επανήλθε με την νέα εγκατάσταση . Τι να πω...

μυστήρια πράγματα .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ιδιο ακριβως προβλημα εχω και γω..Ιδιος σκληρος ιδιο προβλημα...Το φωτακι μονιμως κοκκινο αλλα δεν τον αναγνωριζει..Δεν ξερω και απο δισκους να τον ανοιξω... :(:(:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...