john2gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Slap in the face από το IGN. 5/10 στην X360 έκδοση http://xbox360.ign.com/articles/931/931143p3.html
S2Katana Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Κάπου διάβασα πως μέσω συσχέτισης του ενός cpu από τους 2πύρηνους με την εφαρμογή nfs.exe, βελτιώνει το πράγμα. Γενικώς συμφωνώ με τον Bigi.Και σε εμένα όχι μόνο κολλάει, αλλά τα γραφικά είναι...παράξενα.Γυαλίζουν σε άκυρα σημεία, τα λάστιχα άλλοτε καπνίζουν και άλλοτε όχι, και θεωρώ ότι συνολικά είναι άσχημο!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 μάλλον πρέπει να δοκιμάσετε άλλη έκδοση
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Εγκαθιστω κι εγω και δοκιμαζω... (ΣΗΜ: Θεωρω τα Underground 1,2 κορυφαια (με καλυτερο το 1), οπως επισης και το Carbon -> Most Wanted και ειδικα το Pro Street με αφηνουν παγερα αδιαφορο).
EddieObscurant Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 συμφωνώ με τον exarxeia_city δοκιμασμένο και επειδή χρονια έχω να παιξω nfs που να μου αρέσει, μερικές ώρες ασχολούμαι με το καθένα και το παρατάω, εβγαλα απο τα συρτάρια μου το porsche unleashed... Παιδιά παίζει μια χαρά σε vista 64 με 4850 παρόλο που βγηκε το 2000. Τα γραφικά δεν ενοχλούν καθόλου, και ο χειρισμός πολύ καλύτερος. Με βλέπω να το ξανατερματίζω edit: georgeman θεωρώ κορυφαίο το 3 hot pursuit και μετά το 5 Porche unleashed και μετά το 2. Απο το underground και μετά άρχισε να χαλάει η σειρά και δεν μου άρεσαν.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ναι και το Hot Pursuit ηταν ωραιο! (μα παλιο). Το εβαλα, παιδια τι ειν' τουτ' ??? Τα αυτοκινητα ειδικα σε υψηλες ταχυτητες δεν οδηγιουνται ετσι σα βαρκουλες στο γυαλο που πανε... Να μη μιλησω για τα γραφικα, που με 1280 αναλυση και 6x Antialiasing (δε μου δινει δυνατοτητα για παραπανω) ειναι ΑΘΛΙΑ! (τετραγωνακια στο αυτοκινητο, και ειδικα σε ολες τις σκιές που φαινονται). Το συστημα μου ειναι Core2 E8400 3 @4Ghz, Ati HD3870 775/2250 @ 850/2600 και 2GB DDR2 1150MHz Ram. Με ολες τις επιλογες στο τερμα παιζει με 35fps, αλλα συχνα πυκνα κατεβαινουν μεχρι και 25 με αποτελεσμα ναι μεν να μη κολλαει, αλλα να φαινεται καθε 3 και λιγο οτι βραδυπορει το παιχνιδι... Δε τρεχει ΟΜΑΛΑ Και το HDR...τι ωραια χρωματα που προσδιδει Χειροτερο κι απο το v1.0 του Dirt το εχουν κανει!! Αμ ολη η περιφερεια του οπτικου πεδίου ακομα και με 70 (mph) να πηγαινεις ειναι τιγκα στο motion blur? Αλλο ωραιο κι αυτο... Θα παιξω καμια ωρα κι αν δεν εχει στρωσει θα το στειλω απο κει που ρθε Μα καλα ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο να βγαλουν ενα καλο Arcade Racing για PC? Και προφανως και ειναι port, φαινεται απο τη ποιοτητα των βιντεο και απο το φακελο ''MEMCARDS'' εκει που εγκαθισταται το παιχνιδι. (και με κανει και εκνευριζομαι περισσοτερο)...
Erwdios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Αυτή η EA έχει ξεκωλωθεί στα ports. Δεν αποσύρεται σιγά, σιγά, και από την κατηγορία arcade racing games, να αφήσει και κανέναν άλλον να δοκιμάσει τη τύχη του, όπως έγινε με το NBA Live και τελικά βρήκε χώρο η 2k να μεγαλουργήσει με το NBA2K9? Τα ίδια σκ@τά και στο NBA Live, τα ίδια και στο FIFA, τα ίδια πλέον και στο NFS. Μόνο το Dead Space επέπλευσε...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Χμμμ με λιγο tweaking (World Details LOW και World Effects OFF) σταματησε το υπερblur και ανεβηκαν τα FPS σε ~55. Αλλα και παλι συχνα πυκνα πεφτουν για ελαχιστο διαστημα σε ~30 με αποτελεσμα και παλι να μη τρεχει ομαλα. Ας ελπισουμε να βγει κανα patch να φυγει το HDR και να γινει λιγο πιο ομαλο το gameplay. Και για να λεμε και τα καλα: Τουλαχιστον ο ηχος ειναι καλυτερος απο τα προηγουμενα (προσπερνας λεωφορειο, το οποιο κανει ηχο λεωφορειου ρε παιδι μου ). Γουσταρα τη φαση να κανω σφηνες στην ''εθνικη'' του παιχνιδιου In real life τις αποφευγω οπως και απεχθανομαι να μου κανουν.
xvagos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Το παιχνίδι έχει μεγάλο πρόβλημα optimization. Είναι καθαρά port από ΧΒΟΧ360. Νομίζω πως το Motion Blur κάνει όλη την δουλεία. Υπάρχει τρόπος να το βγάλουμε τελείως; Επίσης πρώτη φορά βλέπω τον CPU να δουλεύει και τους δύο πυρήνες στο 100%, συνέχεια, ακόμα και στο pause screen. Α-πίστευτο! Ούτε στο Crysis δεν είδα κάτι τέτοιο......... Άντε γα- ΕΑ!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μμμ εμενα μονο τον δευτερο πυρηνα δουλευει 100%... ο πρωτος καθεται. Το Motion Blur ειπα στο ακριβως απο πανω ποστ πως βγαινει.
blackstar Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Εγκαθιστω κι εγω και δοκιμαζω... (ΣΗΜ: Θεωρω τα Underground 1,2 κορυφαια (με καλυτερο το 1), οπως επισης και το Carbon -> Most Wanted και ειδικα το Pro Street με αφηνουν παγερα αδιαφορο). Συμφωνώ μαζί σου.
linkin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 καλη πατατα.παω να βαλω nfs 5 porsche unleashed να γουσταρω.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Νομίζω απο τα logo που δείχνει στην αρχή και φαίνονται πιξελιασμενα καταλαβαίνεις για τι πρόκειται. έχω άδικο ;
Sadman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 και έλεγα να ζητήσω από τον θείο να μου το στείλει...αλλά με αυτά που διάβασα....δεν πειράζει πάμε για το επόμενο
xvagos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Φαντάσου, το game δεν αξίζει ούτε να το κατεβάσεις, πόσο μάλλον να το αγοράσεις. Είδε κανείς κανένα demo πριν την κυκλοφορία; Αρπαχτή της ΕΑ! Και ύστερα σου λένε το PC gaming πέθανε και τα σχετικά. Ας είναι καλά η ΕΑ. Και έλεγα πως αρχίζει και φτιάχνει με το Dead Space, αλλά τελικά ήταν η εξαίρεση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.