liberostelios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά είναι υπερβολικό επεξεργαστής core 2 duo e6750, 4 gb ram, ati 4850 να μην μπορεί να παίξει όπως πρέπει το nfs... Ελεος με τις απαιτήσεις πλέον. To grid με καλύτερα γραφικά παίζει πολύ άνετα ενώ ακόμα και το crysis είναι μια χαρά. +1 Κι εγώ με αυτά τα χαρακτηριστικά (C2D@2,66GHz / 2GB Ram / 8800GT) και έχει σπασίματα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα γραφικά του δεν είναι καν εντυπωσιακά! Τα shaders κλπ. πάνω στο αμάξι είναι τελείως ψέφτικα! Το GRiD έχει πολύ καλύτερα γραφικά... Έλεος!
john2gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Είναι αστείο αλλά το "low-budget" Alarm Cobra11: Burning Wheels φαίνεται ΠΟΛΥ καλύτερο από το Undercover. Ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια αλλά θαυμάστε εδώ το το Burning Wheels:
drillgr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Πολυ καλυτερα τα γραφικα!! Ελεος πια με την αηδια το HDR, το εχουν ξεφτιλισει το παιχνιδι, σε μια φαση μεταβαλλοταν τοσο πολυ το χρωμα του ουρανου που νομιζα οτι νυχτωνε..
S2Katana Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Πωπω, τελείως pwnage από τον john!Δίκιο έχεις. Κατά τα άλλα, τρελό bottleneck ο cpu μου.Δοκίμασα να ρίξω τα γραφικά, αλλά δεν βελτιώνονται τα fps, οπότε προφανώς φταίει το παραπάνω. Κατά τα άλλα μέτριο το game.Σαν mod του Most Wanted είναι, παρά καινούριο game.Καλά, περιμένει να πουλήσει με τέτοια παιχνίδια η ΕΑ?
Bigi444444 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Γιατί όταν μπαίνω για πρώτη φορά στο παιχνίδι δε μπορώ να μπω στα options ενώ τα εμφανίζει σαν επιλογή;Εκεί που λέει press enter εννοώ.Μόνο να αρχίσω παιχνίδι με αφήνει.Δηλαδή πρέπει να ξεκινήσω να δω το βίντεο στα 800χ600 και αφού τελειώσει να αλλάξω τις ρυθμίσεις; Ή μήπως ξεκούτιανα και δεν βλέπω κάτι το προφανές. Πάντως για εμένα μακάρι να καταφέρει να είναι σαν το mw.Μου άρεσε αρκετά εκείνο γαρ. edit: ακόμα δεν το έχω ξεκινήσει, αλλά γενικώς δεν βλέπω και πολύ ενθουσιασμό για το παίγνιον.Υποτίθεται ότι βάλανε μυαλό κατά τα λεγόμενά τους κιόλας μετά το pro street...
drillgr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ετσι ειναι, εκεινα δεν επιλεγονται. Δεν εχει μενου αρχικο....
activex Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 john2gr το παιχνιδακι που μας διχνεις βγηκε?
activex Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Kατεβάζω το demo του. Και εγω! να το δωσουμε λες και στην ΕΑ? lol!
Bigi444444 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 @ drillgr, έλεος όμως.Δεν τα παλεύω καθόλου τα κοσνολομενού. Αυτό είναι συνέχεια του alarm cobra11;Γιατί θυμάμαι νομίζω πιο παλιά το είχα δοκιμάσει το πρώτο και με άφησε αδιάφορο.Για να δούμε όμως... Στείλτε κανένας με πμ το link για το demo γιατί δε βρίσκω κάτι.Tnx.
S2Katana Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Και εγω! να το δωσουμε λες και στην ΕΑ? lol! Μάλλον ναι, έτσι όπως έχει κάνει τα NFS...
john2gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Σε 1600χ1200 + 16χCSAA + 16xAF + Max settings το Cobra11: Burning Wheels τρέχει με 40-50fps. Από το πουθενά έσκασε σαν βόμβα και μου φαίνεται ότι θα το τιμήσω περισσότερο από το Undercover. Δείτε το οπωσδήποτε !
drillgr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 @ drillgr, έλεος όμως.Δεν τα παλεύω καθόλου τα κοσνολομενού. Ουτε γω τα παλευω με καμια δυναμη, επαθα πλακα οταν ειδα οτι πρωτα επρεπε να παιξω και μετα να μπω στο μενου και να κανω τις απαραιτητες ρυθμισεις. Το HD τους μαρανε... Θα το δοκιμασω και γω το παιχνιδακι, αν ειναι δυνατον να υπερχρονισω τον υπολογιστη για να παιξω το nfs λες και εχει και γω δε ξερω τι ωστε να απαιτει τοσο cpu. Οπως ειπε και ενας αλλος, ενα mod για το most wanted ειναι με ΠΟΛΥ HDR και τπτ περισσοτερο.
Bigi444444 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Το πόρισμα που έβγαλα από το ένα τέταρτο που έπαιξα είναι πως έχουμε ένα ωραιότατο πισωγύρισμα πολλών ετών.Ποιό most wanted mod βρε παιδιά;Αυτό δεν είναι καν οπτικοακουστικά καλύτερο από το mw.Δείχνει και ακούγεται σαν παιχνίδι για ps 2.5! Πού τη βρήκατε τη βελτίωση στον ήχο;Σα μοσχάρι κάνει το sx.Ειδικά όταν στρίβεις.Εντελώς εμετικός ο ήχος της μηχανής και πολύ εκνευριστικά τα κομπιάσματα όταν στρίβεις. Από γραφικής απόψεως πάλι...Πολύ jagging για 1680 και 2aa, άθλιες σκιές, και αδικαιολόγητο framedrop όταν υπάρχουν και άλλοι στην οθόνη.Ακόμα όμως και όταν τρέχει με 50 πχ καρέ κάνει αρκετά στιγμιαία σπασίματα.Λες και έχει stuttering. Παλεύεται η λεπτομέρεια στα κτίρια και το αυτοκίνητό μας, όχι όμως και σε αυτά των υπολοίπων.Σε αρκετά σημεία κάποιες πινακίδες χάνονται ξαφνικά και επανεμφανίζονται αμέσως (σα να αναβοσβήνουν κάπως), κάτι που είναι αρκετά κουραστικό.Ας μην το μετρήσω όμως γιατί μπορεί να είναι και θέμα οδηγών.Το hdr και αυτό με τη σειρά του, αν και γενικά γουστέρνω hdr αβέρτα, είναι κουραστικό και μαζί με το θόλωμα της κίνησης σε κάνουν να νομίζεις πως παίζεις πιωμένος.Ειδικά όταν έχει ανηφοροκατηφόρες νομίζεις επίσης πως αναβοσβήνει ο ουρνός λόγω της συνεχούς μεταβολής στη φωτεινότητά του. Γενικώς μου θυμίζει ένα midtown madness στο σχεδιασμό των πόλεων και την παλέτα και ένα gta3 στο χειρισμό.Μου φαίνεται πως μπορώ να το πω ως το πιο άσχημο nfs που έχω παίξει.Νομίζω πως δε θα αλλάξει εύκολα η κρίση μου αυτή ακόμα και αν του δώσω λίγο χρόνο ακόμα.Κοντολογίς μάλλον ούτε για κατέβασμα και μάλλον ούτε για κοσνόλα... Κρίμα γιατί τα nfs τα απολάμβανα ακόμα και αυτά που οι περισσότεροι τα κράζανε. Ps. εντάξει το βρήκα το demo τou cobra.
drillgr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Το παιχνιδι αξιοποιει 2πηρυνους κλπ? Γιατι με alt-tab βλεπω οτι η εφαρμογη δουλευει στο 50% max δηλ με τον 1 πυρηνα. ΙΣως και απο εκει δεν φαινετε σωστα αλλα μου κανει εντυπωση.. Εχει πολλα αρνητικα, ακομα και αυτη η ελειψη κυριου μενου ειναι τραγικη. Πρωτη φορα μου τυχαινει τετιο πραμα. Επισης κολλαει και οταν πλοηγείσαι στα μενου μεσω esc τι να λεμε τωρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.