Προς το περιεχόμενο

Need For Speed Undercover

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
στο Product id μεσα σε ενα ini γραφει most wanted 2!

αρα καταλαβενεις...

σημερα θα το δω και εγω παντος απογευματακι ;)

Οχι ρε γμτ most wanted 2:shock:, πάλι test driver unlimited θα παίζουμε.

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ενταξει ωραιο το παιχνιδακι.η συμπεριφορα των αυτοκινητων και ο ηχος εχει βελτιωθει απιστευτα.το μονο που με χαλαει εμενα ειναι οτι πηγαινεις με 210 χιλιομετρα και ειναι λες και πας με 80.καμοια σχεση σε αυτο

Δημοσ.
ενταξει ωραιο το παιχνιδακι.η συμπεριφορα των αυτοκινητων και ο ηχος εχει βελτιωθει απιστευτα.το μονο που με χαλαει εμενα ειναι οτι πηγαινεις με 210 χιλιομετρα και ειναι λες και πας με 80.καμοια σχεση σε αυτο

εγω παλι γιατι στα video Που ειδα ingame τρεχει σαν τρελο?

τυχαιο παραδειγμα : http://www.youtube.com/watch?v=69VIfPg9Wdw

αυτο ενωης "αργα"? :s

Δημοσ.

Εγω το δοκιμασα, μεσα στην πολη πιανω μεσο ορο 30fps με μια 4850 και εναν Ε6600 και vsync off ολα high! Καλα απο optimization αλλο τπτ.. Επισης το HDR θυμιζει dirt, αντε να βρεθει τροπος να το βγαλουμε.

Κατα τα αλλα ο ηχος οντως πολυ βελτιωμενος, γενικα το παιχνιδι ειναι αυτο ακριβως, most wanted 2.

Δημοσ.
Εγω το δοκιμασα, μεσα στην πολη πιανω μεσο ορο 30fps με μια 4850 και εναν Ε6600 και vsync off ολα high! Καλα απο optimization αλλο τπτ.. Επισης το HDR θυμιζει dirt, αντε να βρεθει τροπος να το βγαλουμε.

Κατα τα αλλα ο ηχος οντως πολυ βελτιωμενος, γενικα το παιχνιδι ειναι αυτο ακριβως, most wanted 2.

ετσι ειναι.

και μια βελτιωσει εχει γινει επισεις για οσους εχουν τιμονιερα σε σχεση με το πρωτο most wanted Που ηταν απλα αθλιο!

αλλα απεχει πολυ ακομα απο αυτο που θα λεγαμε "πολυ καλο" ιδικα στο feed back χανει σε ενταση.

Δημοσ.

Παντως διαβαζω οτι και ατομα με 4870 η gtx260 κινουνται στα ιδια fps και μαλιστα εχουν και drops εως τα 15fps!!

Χαλια τελειως στο θεμα αυτο, καθαρο port φαινετε οτι ειναι τελικα..

Δημοσ.
Παντως διαβαζω οτι και ατομα με 4870 η gtx260 κινουνται στα ιδια fps και μαλιστα εχουν και drops εως τα 15fps!!

Χαλια τελειως στο θεμα αυτο, καθαρο port φαινετε οτι ειναι τελικα..

σε εμενα με 4870 και Ε8500@3600mhz - 3gb ram Κατω απο 30 δεν ειδα σε 1280χ1024 με 6χ ΑΑ + 16ΑF γενικα γυρο στα 45 βγαζει μεσω ορο.

Δημοσ.

Δοκιμασα να ανεβασω στα 3ghz τον 6600 και ειχα σημαντικοτατο κερδος σε fps, δηλ ελαχιστες φορες επεφτε κατω απο 35-40. Οποτε ειναι πολυ cpu intensive το παιχνιδι.

Και μια αχετη ερωτηση, ανεβαζωντας το fsb αλλα διατηρωντας ιδια τα ρευματα, αλλαζει η καταναλωση η οχι?

Δημοσ.

όσοι έχετε για κάρτα ήχου αυτή της motherboard δοκιμάστε να αλλάξετε το audio quality σε Low. Μικρό το όφελος αλλά απο το τίποτα...

Πάντως απαράδεκτο το game. Είτε έχεις όλες τις ρυθμίσεις σε Low είτε σε full μικρή η διαφορά. Πάντα τα fps είναι ανάμεσα σε 15-35. Διάβασα σε κάποια forum οτι ακόμα και SLI (2 260) δεν πιάνουν πάνω απο 40 fps και συχνά ανεβοκατεβαίνουν ακόμα και στα 10.

Κατα τα άλλα είναι δική μου ιδέα ή το αυτοκίνητο συμπεριφέρεται σαν βάρκα??

Δημοσ.

Το παιχνίδι θέλει γερό επεξεργαστή. Σε quad στα 3,6 χρησιμοποιεί γύρω στο 60-70%. Σε vista 64, 8gb ram, 4850 o/ced 800/1150, όλα τέρμα με 4aa σε 1680*1050 με σταματάει το vsync στα 60fps. Οπότε δεν νομίζω ότι 2χ260 δεν φτάνουν. Μάλλον σας κόβει ο επεξεργαστής.

Δημοσ.

Ετσι διαπιστωσα και γω, θελει γερο επεξεργαστη.

Παντως σχετικα με το vsync, μεσα στην πολη ο "κοφτης" φαινετε να ειναι το 30 ενω εκτος ανεβαινει στο 60. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο?

Δημοσ.

Ρε παιδιά είναι υπερβολικό επεξεργαστής core 2 duo e6750, 4 gb ram, ati 4850 να μην μπορεί να παίξει όπως πρέπει το nfs... Ελεος με τις απαιτήσεις πλέον. To grid με καλύτερα γραφικά παίζει πολύ άνετα ενώ ακόμα και το crysis είναι μια χαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...