Προς το περιεχόμενο

Need For Speed Undercover

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ειναι σαν το most wanted αλλα γιατι δεν κανανε το αμαξι που οδηγαμε να χαλαει και να βγαινουν προφηλακτηρες κλπ οπως στο prostreet ?

Φίλε μου και σε αυτό βγαίνουν αλλά εσυ μάλλον θα τα έχεις απενεργοποιήσει. Για να τα ενεργοποιήσεις πήγαινε options->grafic preferences->cars->car damage και βαλτο στο high και θα δεις ολο το αυτοκίνητο να διαλύεται.

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι φίλε μου έτσι είναι. Προσπάθησε να φτιάξεις το αυτοκίνητο σου η να πάρεις ενα καλύτερο. Ή όπως είπες πρέπει να οδηγήσεις καλύτερα.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οχι ετσι είναι το παιχνίδι, δεν είναι bug και αν σε πιάσουν 3 φορές με το ίδιο αυτοκίνητο στο παίρνουν. Μιά λύση για να μην αναιβένει το heat level ειναι να το ξαναβάφεις, έστω και το ίδιο χρώμα δεν έχει σημασία κα πάλι θα πέφτει.

μα αυτο λεω!! ηταν η ΠΡΩΤΗ φορα που με επιασαν οι μπατσοι με το ιδιο αμαξι και οχι η τριτη!

Δημοσ.

Γεια σας και απο μενα!

Μιας και βλεπω οτι εισαστε γνωστες, ηθελα να κανω κι εγω μια ερωτηση.

Το παιχνιδι παιζει μια χαρα, ολα καλα αλλα δε μπορω να το χαρω προς το παρον.

Εχω προβλημα στο button configuration.

Εχω ενα χειριστηριο και δε μπορω να αλλαξω τον πινακα να παει απο την επιλογη keyboard στην επιλογη του χειριστηριου ωστε να βαλω τα κουμπια οπως θελω.

Εχει ενα συν και ενα πλην στις δυο πλευρες τα οποια δε ξερω πως να πατησω.

Help...

Δημοσ.
καλα ρε μαγκα δν χρειαζεται να γινεσαι ηρωνικος..

δεν ειμαι καθολου ειρωνικος φιλε μου,δεν μου αρεσει να ειρωνευομαι απλα το περιστατικο που ανεφερες δεν ειναι οδηγικη συμπεριφορα-simulation η κατι παραπλησιο,ειναι 3 λαλουν και 2 χορευουν....

Δημοσ.

Φίλε G4747 είσαι τυχερός, το ίδιο 'πρόβλημα' ταλαιπώρησε και 'μένα που δέν μπορούσα να χρησιμοποιήσω την SideWinder τιμονιέρα μου.

Η λύση είναι απλή, το '+' & '-' που βλέπεις στις ρυθμίσεις, είναι τα + - του πληκτρολογίου.

Μόλις το κατάλαβα ένιωσα λίγο .αλάκας, κάτι τόσο αυτονόητο που δέν μου πήγε στο μυαλό

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση, αλλα το κοιταξα και αυτο.

Να υποθεσω εννοεις αυτα διπλα στο 0 σωστα?

Τα πατησα αλλα δεν αλλαζει. :mad:

ΥΓ. Κι εγω sidewinder χειριστηριο εχω.

Δημοσ.

Ααααα. γιαυτο δεν αλλαζει....

Και τωρα το προβλημα...

Δεν εχω αριθμητικο πληκτρολογιο γιατι ειμαι σε λαπτοπ με το κλασσικο, χωρις το αριθμητικο.

Να συνδεσω ενα πληκτρολογιο στο λαπτοπ και να το παω στις επιλογες που θελω?

Βλακεια τους δεν ειναι που δε προεβλεψαν κατι τετοιο?

Καμια ιδεα?? :cry:

Δημοσ.

1.Άν ενεργοποιήσεις το Num Lock και ψάξεις καλύτερα την διάταξη του πληκτρολογίου του laptop σου, σίγουρα θα δείς και το αριθμητικό πληκτρολόγιο

embed.jpg

αυτές ίσως σε βοηθήσουν περισσότερο http://www.musitech.co.nz/images/NumericKeypad.JPG , http://ask-leo.com/images/keypad.jpg

αλλιώς αν δέν το βρείς

2.Πιστέυω με Shift & + ή - πρέπει να γίνεται, γιά δοκίμασέτο

Δημοσ.

παιζει ρε αλλα τα γραφικα δεν με ικανοποιοΥΝ.Οχι απο την καρτα μοθ αλλα απο το παιχνιδι..Κολλανε κ λιγο..

Δημοσ.
παιζει ρε αλλα τα γραφικα δεν με ικανοποιοΥΝ.Οχι απο την καρτα μοθ αλλα απο το παιχνιδι..Κολλανε κ λιγο..

κατεβαζεις το world effect στο low η στο medium

κλεινεις και τις σκιες τελιος η στο low

και βλεπεις τι διαφορα και στα γραφικα και στην ταχυτιτα

αν παλι δεν σε ικανοποιει τοτε περιμενεις το επομενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...