Προς το περιεχόμενο

Need For Speed Undercover

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
....ελπιζω να μην ακουστικα εξυπνακιας..!

όχι φίλε απλά φαίνεσαι λίγο εκτός πραγματικότητας. Σορυ κιολας αλλά είσαι υπερβολικά συγχωρετικός. Τα λάθη και οι κατοτοποιές του παιχνιδιού είναι ασηχώριτα για μια εταιρία κατασκευής παιχνιδών τέτοιου βεληνεκούς.

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
όχι φίλε απλά φαίνεσαι λίγο εκτός πραγματικότητας. Σορυ κιολας αλλά είσαι υπερβολικά συγχωρετικός. Τα λάθη και οι κατοτοποιές του παιχνιδιού είναι ασηχώριτα για μια εταιρία κατασκευής παιχνιδών τέτοιου βεληνεκούς.

Μα ποια είναι εν τέλει αυτά τα φοβερά λάθη? Το παιχνίδι είναι το ίδιο με το MW και αυτό είναι το μόνο μεγάλο λάθος. Κατά τα άλλα ΟΚ είναι, τπτ φοβερό αλλά παίζεται ευχάριστα!

Δημοσ.

Μπράβο φίλε Typhoon, συμφωνώ απολύτως με την τελευταία σου απάντηση, το παιχνίδι ειναι εκνευριστικά ίδιο με το MW αλλα μιάς και το MW άφησε εποχή, συγχωρείτε.

Δημοσ.

ε όχι ρε παιδιά μην τρελαθούμε τώρα. Είναι δυνατόν να θεωριθεί το παιχνίδι καλά στημενό? Το ανύπαρκτο σενάριο και τα άσχετα videakia, τα γραφικά τα οποία είναι έτη φωτός πίσω (βλέπε grid) αλλά χρειάζονται state of the arc pc? Το απόλυτα ασταθές framerate? Γενικά σου δίνει την εντύπωση ότι το παιχνίδι φτιάχτικε απο εντελώς ανεξάρτητες ομάδες εργασίας, και στο τέλος ένας σκηνοθέτης προσπάθησε να τις κολήσει μεταξύ τους.

Όταν με ένα TT κερδίζεις σε αγώνα μια lamborgini τοτε καταλαβαίνεις ότι η λογική έχει κάνει τόπο στην προχειρότητα....

Δημοσ.

Δεν εννοούσα πως είναι "αστέρι" παιχνίδι ούτε το καλύτερο του είδους του. Το σενάριο και τα βιντεάκια (τα οποία τα βρήκα μια χαρά) προσωπικά μου είναι αδιάφορα σε ένα arcade παιχνίδι μ αυτοκίνητα και δεν μου προσφέρουν κάτι. Τα γραφικά είναι άνετα ανεκτά και δεν παρατήρησα πτώση στα fps (στο δικό μου pc φυσικά).

Όσο για το TT vs lamborghini, φαντάζομαι αν οδηγήσουν και τα δύο άτομα με τις ίδιες ικανότητες, είναι και τα δύο με τις εργοστασιακές τους προδιαγραφές, το Audi δε θα χει τύχη ακόμα και στο παιχνίδι.

Ξαναλέω, δεν είναι ούτε καινοτόμο ούτε πιθανότατα θα γίνει σημείο αναφοράς. Είναι απλώς ένα ευχάριστο arcade ραλάκι.

Δημοσ.

Εγώ που θαρρώ έχω ασχοληθεί αρκετά με το mw γιατί δε βρίσκω καμία ομοιότητα στο χειρισμό;Και τα γραφικά του mw στα μάτια μου επίσης φαίνονται καλύτερα...:rolleyes:

Μόνο που το ένα είναι του 2005 και το άλλο του 2008...

Δημοσ.

Παιδιά να πω κι εγώ την γνώμη μου. Το παιχνίδι το θεωρώ υπέροχο γιατί -όπως λέτε όλοι- μοιάζει με το most wanted και αυτό μου αρέσει γιατί το θεωρώ ως το καλύτερο NFS που έχει βγει. Αναβαθμισμένα γραφικά και ΥΠΕΡΟΧΗ οδική συμπεριφορά!

Αυτό που θέλω να σχολιάσω είναι το θέμα με τα αυτοκίνητα… ανέκαθεν σε όλα τα NFS και ειδικά στα πάρα πολύ καλά underground που άρεσαν σε όλους ένα 206 ή ένα golf μπορούσε μετά από κατάλληλο πείραγμα να πατήσει μια lamporgini… τότε δεν πείραζε κανέναν, είναι στην φύση του παιχνιδιού. Εδώ στον πραγματικό κόσμο το μαμίσιο evo πάει μαζί με μια lamporgini –αλλά top gear-, στο NFS θα μας πειράξει;

Δημοσ.

βασικα εγω θα ελεγα τελειως υποβαθμιζμενα και οχι αναβαθμισμενα.οι σκιες ειναι σα σπασμενες το περιβαλλον αρκετα περιεργο και γενικα για μενα ΔΕΝ ειναι παιχνιδι για 2008 και ειδικα με τις απαιτησεις που ανακοινωνουν.απο οδικη συμπεριφορα ειναι απλα συμπαθητηκο.οχι κατι ιδιαιτερο και τρελο.

Δημοσ.

Απο οδικη συμπεριφορα παιδια γαμαει...ειμαι σε φαση να ρχεται περιπολικο για μετωπικη συγκρουση,κανω 180 μοιρες στροφη,το αποφυεγω και συνεχιζω ακαθεκτος(καλα οταν το κανα αυτο,τον επαιξα κανονικα)...σινεμα τελειως...!

Δημοσ.

α ρε gran turismo, ποτε θα βγεις για pc!!!??

καλο το nfs αλλα δεν ειναι παιχνιδι αυτοκινητων, απλα ACTION ADVENTURE θα το ελεγα.....

δεν εχει καμια σχεση με SIMULATION DRIVE.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...