PCharon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Κάτι μου λέει πως πολλοί από αυτούς που κατηγορούν θα κάτσουν να τερματίσουν το πειρατικό τους copy (μεταξύ μας, αμφιβάλλω πόσοι θα το αγόραζαν ακόμα κι αν τους άρεσε κάπως). Το NFS έχει αποκτήσει οπαδούς με τα χρόνια. Σε αυτούς τους πιστούς που θα πάνε να το αγοράσουν όπως και να έχει, σε αυτούς ακριβώς απευθύνεται η ΕΑ. Γιατί να σπαταλάει χρήμα και χρόνο να φτιάξει κάτι ιδιαίτερο? Τώρα το αν είναι μάπα ή όχι είναι άλλο θέμα. Είναι όπως οι ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορεί να έχουν τα κακά τους τα χάλια τα τελευταία χρόνια, να απογοητεύουν και να προκαλούν αρνητικά σχόλια, αλλά οι πιστοί ακολουθούν. Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Bigi444444 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Uninstall και delete από μένα.Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ άλλο με το συγκεκριμένο.Το μισάωρο του ήταν αρκετό! Έχετε δοκιμάσει στην κορυφή μιας στροφής να κατεβάσετε ταχύτητα;Δεν είναι τραγική η συμπεριφορά του αυτοκινήτου;
sarakinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Πάντως παιδιά το προτιμώ από το pro street...είναι και αυτό μάπα αλλά σαν το προηγούμενο...δεν εχει!
activex Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Νομίζω είναι η τελευταία φορά που βλέπω review στο gamespot... φιλος απλα ειναι τα πραγματα. όταν στο most wanted δίνεις πριν κάποια χρόνια ένα 8.5 πάνω κάτω (οι περισσότεροι του χώρου) και μετά από μερικά χρόνια παίρνεις ένα παιχνίδι λίγο καλύτερο η λίγο χειρότερο ανάλογα τι βλέπει θετικό και τι αρνητικό ο κάθε ένας (γιατί κακά τα ψέματα αυτό είναι το undercover) τότε πάνω κάτω θα κινηθείς στην ίδια βαθμολογία για να μην αυτοαναιρεθείς από την βαθμολογία του προηγούμενου τίτλου και να είσαι αντικειμενικός! εσύ βλέπεις δηλαδή λογικό να δίνει πχ το ign στο most wanted 8.5 Και σε σχεδόν ίδιο τίτλο 5? κακά τα ψέματα το undercover είναι +- most wanted με βελτιώσεις αλλά και ελαττώματα που δεν δικαιολογούν τη διαφορά στις κριτικές. (πάντα συγκριτικά μιλάμε!) μήπως μερικοί έχετε ξεχάσει πως ήταν το most wanted? γιατί εγώ που το έβαλα πριν μια εβδομάδα το βρήκα πολύ μέτριο σε αρκετους τομείς που στο undercover έχουν στρώσει... Άρα κάτι δεν κολλά εδω... αν ισχυριστούμε ότι το 7ρακι μπήκε με πολύ επιείκεια τότε πρέπει να παραδεχτούμε ότι και το 5αρακι μπήκε πολύ εκδικητικά!
GoDoDin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 To παιχνιδι ειναι απαραδεκτο! το 7 ειναι μεγαλος βαθμος 5αρακι και με ζορι θα εβαζα εγω....Το most wanted ειναι παιχνιδαρα μπροστα του...
activex Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 To παιχνιδι ειναι απαραδεκτο! το 7 ειναι μεγαλος βαθμος 5αρακι και με ζορι θα εβαζα εγω....Το most wanted ειναι παιχνιδαρα μπροστα του... μήπως μερικοί έχετε ξεχάσει πως ήταν το most wanted? γιατί εγώ που το έβαλα πριν μια εβδομάδα το βρήκα πολύ μέτριο σε αρκετους τομείςπου στο undercover έχουν στρώσει... για ξανα βαλτο τωρα μετα απο καιροοοοο και κανε την αλλαγη στα καπακια...
Bigi444444 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Τι να σου πω, ο ένας το βλέπει μισοάδειο το ποτήρι, ο άλλος μισογεμάτο και ο παράλλος δε βλέπει καν ποτήρι.Προσωπικά η μόνη ομοιότητα που μπορώ να βρω μεταξύ mw και undercover είναι η του γενικότερου πνεύματος της ιστορίας.Α και ότι είναι και τα 2 racing.To mw προσωπικά το έχω ακόμα στον υπολογιστή μου εγκατεστημένο μετά από τόσα χρόνια.Δε θυμάμαι άλλο παιχνίδι να το έχω για τόσο πολύ καιρό μέσα.Και παίζω μερικές φορές, αλλιώς δε θα το είχα. Κοντολογίς για μένα το 8,5 του ενός και το 5 του άλλου είναι σωστά,λογικά,αναμενόμενα,αντικειμενικά, όπως αλλιώς θες το λες.Γενικά δε βγάζεις πολύ άκρη με τα γούστα του καθενός, γι αυτό κι εγώ συνήθως δε δίνω βάση σε βαθμούς ούτε και σε reviews μεγάλων site.Γιατί για να βαθμολογίσεις δε λαμβάνεις υπόψη σου το πόσο σου άρεσε σαν παιχνίδι;Εμένα πχ τα star wars με αφήνουν παγερά αδιάφορο.Αυτό δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα άσχημα παιχνίδια.Αλλά ετούτο εδώ δεν είναι καν οπτικοακουστικά κάτι το ιδιαίτερο.Τεχνικά δηλαδή για μένα δε στέκει τη σημερον ημέρα, τα παλαιότερα στέκονταν και στέκουν ακόμα.Κάτι είναι κι αυτό.Από εκεί και πέρα είναι τι αρέσει στον καθένα και τι περίμενε να βρει.
AccountSaver Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Μου άρεσε το παιχνίδι αλλά όχι σαν τα αρχικά.Απλά το τερμάτισα και τώρα απλά "τρέχω"
activex Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Bigi444444 θα σου δώσω και άλλες ομοιότητες τότε. 1) ίδιο gameplay παρόμοιες αποστολές (με βελτιώσεις) 2) ίδια αίσθηση ταχύτητας (απλά το undercover έχει πιο αργή ανάπτυξη μέχρι να το διαπιστώσεις) βελτιομενη συμπεριφορά τιμονιού στο undercover ,έχω το momo racing και το δοκίμασα και στα δύο. ίδιος arcade χειρισμός με τα +- του. 3) η κυκλοφορία μέσα στην πόλη απαιτεί την ίδια προσοχή και την ίδια προσήλωση «Για να τα καταφέρεις» αφηνοντας τελικα ιδια εσθηση 4) ήχος βελτιωμένος , γραφικά ...(μεγάλο θέμα) αλλά βλέπονται και δεν έχουν χαοτικές διαφορές μεταξύ τους (αλλά αν θες βάλτο στα αρνητικά!) κοντολογίς το κάθε ένα δεν απέχει τόσο από την εποχή του ακόμα και αν χανει εδω το undercover περισσότερο. ε δε νομίζω ότι θέλει να το αναλύσουμε και πολύ για να δεις τις ομοιότητες κατά τα άλλα θα συμφωνήσω πως είναι και λίγο προσωπική η υπόθεση. άλλα εγώ νομίζω ότι αυτό που τελικά το θάβει το game ΤΟΣΟ είναι οι προσδοκίες που είχαμε και όχι ότι το αποτέλεσμα είναι τελικά αντικειμενικά και συγκρητικα τόσο άθλιο...
vaiaserres Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 το τερμάτισα ολα στο 100 τις εκατο και το carrer και το game μου πηρε 17 ωρες δηλαδη ετσι γραφει εκει......μου ψιλοαρεσε αλλα δεν ειναι και σαν τα αλλα...... αλλα ομως ειναι 1000000000000000 φορες καλιτερο απο το Pro Street
S2Katana Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 @activex, έχεις σωστά επιχειρηματα, αλλά λάθως βάση. Το ΜW βγήκε πριν 100 χρόνια, και τότε ήταν μπροστά για την εποχή του, ακόμη και σε σχέση με όλα τα NFS.Είχε καλά γραφικά, ωραία αμάξια, open world κίνηση, ψιλοκαλά physics, υποθετικό σενάριο κτλ.Ολα αυτά όμως δεν είχαν βγει ποτέ μέχρι τότε. Το Underground τι είναι από αυτά?
activex Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 @activex, έχεις σωστά επιχειρηματα, αλλά λάθως βάση. Το ΜW βγήκε πριν 100 χρόνια, και τότε ήταν μπροστά για την εποχή του, ακόμη και σε σχέση με όλα τα NFS.Είχε καλά γραφικά, ωραία αμάξια, open world κίνηση, ψιλοκαλά physics, υποθετικό σενάριο κτλ.Ολα αυτά όμως δεν είχαν βγει ποτέ μέχρι τότε. Το Underground τι είναι από αυτά? Κοίτα τώρα που διαφωνώ και πια είναι η βάση μου...καλά έκανες και ρώτησες για το underground και μου δίνεις πάτημα να σε ρωτήσω : το underground 2 τι ήταν σε σχέση με το underground 1? μήπως κάτι παρόμοιο με τη σχέση που έχει το undercover με το most wanted? αυτό λέω..και όμως το underground 2 δεν θαυτικε παρά τις ομοιότητες και την χρονική διαφορά ανάμεσα στον Προκάτοχο του. δεν είναι ο πρώτος τίτλος που δεν εξέλιξε τον προκάτοχο του και να φανταστείς δεν θεωρώ καν προκάτοχο το "λάθος" που ονομάζεται pro street διότι αν το πάρουμε και έτσι μια χαρά παιχνιδάκι βγαίνει το undercover σε σχέση με την προηγούμενη μουφα! κοντεύουμε να το κάνουμε φιλοσοφικό ζήτημα αλλά ειλικρινά ακόμα δεν μου κάθετε καλά το τόσο θάψιμο. Ακριβός για τους λόγους που προανέφερα μπαίνω για μια γύρα μπας και καταλάβω τι παίζει
S2Katana Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ναι σύμφωνοι, απλώς το MW ήταν τελείως ανοιχτό σε ότι αφορά τους δρόμους.
John-lamia Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Τα γραφικα ειναι τελειος μαπα! σκετη αγκαρια κανουν!!! δεν μπορουν να δοσουν βαση σε αλιθοφανη γραφικα κ να πεταξουν τελειος αυτην την κιτρινιλα που βαζουν σε καθε nfs!! ΝΑ ΔΩ NFS ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ Κ ΑΣ ΨΟΦΙΣΩ
Typhoon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Η αλήθεια είναι ότι εγώ το βρίσκω διασκεδαστικό το παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ και εγώ να βρω τις καινοτομίες του σε σχέση με το MW. Αλλά εντάξει για να παίζουμε κάτι να γουστάρουμε απλώς καλό είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.