tonis5 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 παιδια ευχαριστω πολυ χαρι στα 2 κολπα (αυτο με τον επεξεργαστη και αυτο με τον μηδενισμο τον εφε στο world detail) το παινχιδι εγινε παρα πού καλο και τα κολληματα εξαφανηστηκαν εντελως
greekforce Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά ξέρετε πώς να ενεργοποιήσω τα subtitles στο παιχνίδι γιατί δεν βρίσκω πουθενά επιλογή. Και δεν νομίζω να μην έχει γιατί αν μπείτε στον φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού θα δείτε φάκελο με όνομα Subtitles.
drillgr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Εψαξα αλλα δεν βρηκα τροπο να τους ενεργοποιησω και γω. Τωρα τι το ψαχνεις, εδω αλλα και αλλα δεν εφτιαξαν, αυτο θα κοιτουσαν?
greekforce Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Εντάξει δεν τα φτιάξανε αλλά ας καταλάβουμε και λίγο πιο καλά το story του παιχνιδιού. Κάτι καταλαβαίνω από τα αγγλικά που τα ακούω αλλά δεν τα προλαβαίνω και όλα για αυτό το ψάχνω όχι για τίποτα άλλο.
MixalisX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 ενα έχω να πώ, μεγάλη μούφα το παιχνίδι. Τα bugs τερράστια, το gameplay αθλιο. Ακόμα και τα menu είναι για τον πεο... Πολύ κακοφτιαγμένη αρπαχτή. Ευτυχώς λίγοι βρέθηκαν μαλ@κες και το αγοράσαν πριν καν το δοκιμάσουν...
MixalisX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 παρεπιπτώντος ριξτε μια ματιά στα ξένα reviews.... θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι
S2Katana Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 παρεπιπτώντος ριξτε μια ματιά στα ξένα reviews.... θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι Εχει πέσει τρελό θάψιμο!
activex Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Παντος αν του δωσεις λιγο χρονο και με ελαφρο tweaking δεν ειναι και ΤΟΣΟ ασχημο (ειδικα οταν αρχησουν τα τρελα γκαζια)....πιστευω πως το Αντικειμενικότερο review/βαθμολογια ειναι αυτο : http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedundercover/review.html
XtremeGamer-Pc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Απο οτι ειδα εμενα μου αρεσε αρκετα γουστα ειναι αυτα βεβαια !!
activex Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 καλα η ΕΑ μου φενεται εχει μπερδεψει τις επιλογες με την ποιοτιτα των γραφικων και τις εβαλε αναποδα! αμα πατε τις σκιες ενα κλικ κατω απο το high τοτε ελατονεται κατα πολυ το προβλημα μετα υπερβολικα "σκαλοπατακια" στις σκιες και εχουν καλυτερη εξωμαλυνση! και αμα τις κλεισεις εντελος περνεις και ταχυτιτα και καλυτερο οπτικο αποτελεσμα διοτι εμφανιζοντε μονο στα shader χωρης αυτη τη μαυριλα που μονο σκια δεν το λες... μμμ τι αλλο λετε να κλεισουμε για να βελτιωσουμε τα γραφικα?
nikos21aek Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Το παιχνίδι που τερματίζει;ξερει κανεις? Έπιασα τη γκομενίτσα.Μετά αμα κάτσω να βγάλω και όλες τις δοκιμασίες που μου έχουν μείνει θα έχει και τίποτε άλλο;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Παντος αν του δωσεις λιγο χρονο και με ελαφρο tweaking δεν ειναι και ΤΟΣΟ ασχημο (ειδικα οταν αρχησουν τα τρελα γκαζια)....πιστευω πως το Αντικειμενικότερο review/βαθμολογια ειναι αυτο : http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedundercover/review.html Νομίζω είναι η τελευταία φορά που βλέπω review στο gamespot...
S2Katana Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Πάντως θα έπρεπε ήδη να έχει βγάλει patch η ΕΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.