Προς το περιεχόμενο

Need For Speed Undercover

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω πολυ χαρι στα 2 κολπα (αυτο με τον επεξεργαστη και αυτο με τον μηδενισμο τον εφε στο world detail) το παινχιδι εγινε παρα πού καλο και τα κολληματα εξαφανηστηκαν εντελως

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε πώς να ενεργοποιήσω τα subtitles στο παιχνίδι γιατί δεν βρίσκω πουθενά επιλογή. Και δεν νομίζω να μην έχει γιατί αν μπείτε στον φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού θα δείτε φάκελο με όνομα Subtitles.

Δημοσ.

Εψαξα αλλα δεν βρηκα τροπο να τους ενεργοποιησω και γω.

Τωρα τι το ψαχνεις, εδω αλλα και αλλα δεν εφτιαξαν, αυτο θα κοιτουσαν?

Δημοσ.

Εντάξει δεν τα φτιάξανε αλλά ας καταλάβουμε και λίγο πιο καλά το story του παιχνιδιού. Κάτι καταλαβαίνω από τα αγγλικά που τα ακούω αλλά δεν τα προλαβαίνω και όλα για αυτό το ψάχνω όχι για τίποτα άλλο.

Δημοσ.

ενα έχω να πώ, μεγάλη μούφα το παιχνίδι.

Τα bugs τερράστια, το gameplay αθλιο. Ακόμα και τα menu είναι για τον πεο...

Πολύ κακοφτιαγμένη αρπαχτή. Ευτυχώς λίγοι βρέθηκαν μαλ@κες και το αγοράσαν πριν καν το δοκιμάσουν...

Δημοσ.

Παντος αν του δωσεις λιγο χρονο και με ελαφρο tweaking δεν ειναι και ΤΟΣΟ ασχημο (ειδικα οταν αρχησουν τα τρελα γκαζια)....πιστευω πως το Αντικειμενικότερο review/βαθμολογια ειναι αυτο :

http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedundercover/review.html

Δημοσ.

καλα η ΕΑ μου φενεται εχει μπερδεψει τις επιλογες με την ποιοτιτα των γραφικων και τις εβαλε αναποδα! :P

αμα πατε τις σκιες ενα κλικ κατω απο το high τοτε ελατονεται κατα πολυ το προβλημα μετα υπερβολικα "σκαλοπατακια" στις σκιες και εχουν καλυτερη εξωμαλυνση!

και αμα τις κλεισεις εντελος περνεις και ταχυτιτα και καλυτερο οπτικο αποτελεσμα διοτι εμφανιζοντε μονο στα shader χωρης αυτη τη μαυριλα που μονο σκια δεν το λες...

μμμ τι αλλο λετε να κλεισουμε για να βελτιωσουμε τα γραφικα? :o

Δημοσ.

Το παιχνίδι που τερματίζει;ξερει κανεις?

Έπιασα τη γκομενίτσα.Μετά αμα κάτσω να βγάλω και όλες τις δοκιμασίες που μου έχουν μείνει θα έχει και τίποτε άλλο;

Δημοσ.
Παντος αν του δωσεις λιγο χρονο και με ελαφρο tweaking δεν ειναι και ΤΟΣΟ ασχημο (ειδικα οταν αρχησουν τα τρελα γκαζια)....πιστευω πως το Αντικειμενικότερο review/βαθμολογια ειναι αυτο :

http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedundercover/review.html

Νομίζω είναι η τελευταία φορά που βλέπω review στο gamespot...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...