Προς το περιεχόμενο

Need For Speed Undercover

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για μενα το καλυτερο nfs ever....και το λεω εχοντας παιξει απο το 1 μεχρι το τελευταιο...το nfs 1,oxi το underground 1!

τα καινουρια ειναι της πλακας,ηθελα να ξερα αυτα ειναι τα νεα επαναστατικα γραφικα???ειλικρινα αμα παιζω πανω απο ενα τεταρτο ζαλιζομαι...

Δημοσ.

Εμενα απο την αλλη παιδια ως πρωτη εντυπωση μου αφησε αρκετα καλη. Παιζει καλα και με το συστημα μου σε 1920χ1200 αναλυση χωρις ΑΑ και αμα βγαλω και το HDR ειναι comple. Μαλλον ειμαι ενθουσιασμενος που δεν ειναι τοσο πατατα οπως την περσυνη αποτυχια της σειρας..

• Moderators
Δημοσ.

Καλα στο περσυνο ουτε καν ειχα δοκιμασει να καταλαβω τι γινεται.

Ακου κει NFS μεσα σε πιστεςςς!!

Παντως ειναι λιγο τραγικη η ΕΑ... Δεν ειναι δυνατον να παρουσιαζει τετοιο παιχνιδι..

Δημοσ.

Παντως ειναι λιγο τραγικη η ΕΑ... Δεν ειναι δυνατον να παρουσιαζει τετοιο παιχνιδι..

μα "γιαυτο" λέγεται undercover. τα φαινόμενα απατούν! :-D

Δημοσ.

Το καλύτερο NFS ήταν το Most Wanted, τώρα να δούμε πως είναι αυτο...

Ελπίζω να είναι σαν τα παλιά και οχι σε πίστες. Για αγώνες σε πίστες υπάρχουν άλλα παιχνίδια

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έπαιξα πάρα πολύ όλα τα NFS μέχρι το 4, το 5 μου ξέφυγε, το Underground με είχε πορώσει λόγω The Fast and The Furious εποχής και από εκεί και πέρα μόνο το Most Wanted έλεγε.

Δημοσ.
Ωραιος galis, εβαλα το world effect στο off και δεν εχει καθολου hdr, μια χαρα! Αλλα το κολλημα, κολλημα, ουτε και ολα off να τα βαλεις.

Μηπως παιζει καποιο ρολο το dos παραθυρο που ανοιγει πριν μπεις στο παιχνιδι? Και γενικως τι ρολο βαραει αυτο το παραθυρο?

Αυτή φίλε μου η έκδοση που είχα και εγώ την ατυχία να βρώ να δοκιμάσω πρέπει να είναι προβληματική . Νομίζω κάπου πήρε το μάτι μου ότι βγήκε νεα έκδοση .

Να και κατι που βρηκα στα forums της ΕΑ.

our very own SpectatorX found a way to improve the graphics a bit by increasing the Car Level of detail Level. All you have to do is to run the registry editor, navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Need for Speed Undercover and modify g_CarLodLevel DWORD to 2. You can also play around with some of the entries there, but watch out! The game is automatically resetting some of settings on launch.

In addition, to enable antialiasing you need to disable it from the game, rename the nfs.exe executable file and force it on driver-side by using Catalyst/ForceWare. We haven't tried it yet, but it should do the trick.

(http://www.ngohq.com/news/14967-need-speed-undercover-quality-tweak.html)

Και αυτο σχετικα με την γενικη αποδοση:

> well the next method works everytime i do it...

> u must do this crap everytime u wanna play...

>

> so start the game and play, then alt-tab or ctrl-esc u get off to the desktop.

>

> --press ctrl-alt-del and u get that specific window

>

> --go to processes and right click nfs.exe

>

> --u have an option there something with the afinity (i have my xp in my own

> language so i guess afinity is the english word Very Happy)

>

> --deselect 1 of your cores from the cpu and press ok

>

> --right click again nfs.exe and again click the afinity stuff and reselect back

> that core that u deselected before and click ok

>

> --then you play

Let's wait for proper patch now.

http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?threadID=463302

Θα τα δοκιμασω να δουμε.

-----Προστέθηκε 19/11/2008 στις 09 : 35 : 24-----

Λοιπον δοκιμασα αυτο με τον 1 πύρηνα και οντως λειτουργει! Αρχικα τις περισσοτερες φορες οταν εκανα load ειχε ενα γενικο κολλημα, με το που απενεργοποιησα τον ενα πυρηνα αμεσως εξαφανιστικε το προβλημα.

Ωραιο παιχνιδι που εκμεταλευεται και πολυ-πυρηνους...

Παντως βαζοντας το world effect στο low το παιχνιδι αλλαζει εμφανιση προς το καλυτερο! Εν τελη τα καινουργια ¨καλα¨ γραφικα ειναι αυτη η θολουρα?

θα το δοκιμάσω και εγώ αυτό ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στη βελτίωση των γραφικών.

Και αυτή η θολούρα αν ισχύει και μετά είναι όντως ενοχλητικ'η

Δημοσ.

Επανέρχομαι σχετικά με το θέμα των κολλημάτων.Σε κάποιο thread (έχω χάσει την μπάλα και δέν το βρίσκω τώρα),κάποιο παιδί πρότεινε σάν λύση ctrl+alt+del και απο την Διαχείριση>Διεργασίες>Ορισμός προτεραιότητας>Πραγματικός χρόνος.Δέν ξέρω άν έχει αναφερθεί κάπου στις τελευταίες σελίδες.

Το δοκίμασα στο NFSU να δώ τι πουλιά θα πιάσω και παραδόξως εδώ και κανα δίωρο το παιχνίδι δέν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα.

• Moderators
Δημοσ.
Δέν ξέρω άν έχει αναφερθεί κάπου στις τελευταίες σελίδες.

Το δοκίμασα στο NFSU να δώ τι πουλιά θα πιάσω και παραδόξως εδώ και κανα δίωρο το παιχνίδι δέν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα.

Ναι, το ανέφερα σε κάποια φάση, αφού το ίδιο stuttering πρόβλημα έχει και το Spider-Man: Web of Shadows.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2417876&postcount=149

Πως ακριβώς γίνεται αυτό όμως, δεν γνωρίζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...