Προς το περιεχόμενο

Need For Speed Undercover

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η EA είναι σαν το πετρέλαιο,μια "ανεβαίνει" και την άλλη "κατεβαίνει"..χάλια κατάσταση και το περίμενα πως και πως...

• Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδιά μονο 16.5 μήνες του δώσανε. το επόμενο game θα βγει μετά από 2 χρονια development και θα κάνει παπάδες. :-)

Need for Speed development team is now split up into two teams, both of which will work on a two-year development cycle with future titles, alternating releases between them
Δημοσ.

ρε παιδια αυτο δεν ειναι παιχνιδι με HDR αλλα HDR με παιχνιδι,ελεος.Αν βαλετε το world effects στο low απενεργοποιειται το HDR και γινεται λιγο πιο ανθρωπος το game.Τωρα με το clipping δεν ξερω τι να κανω.Υπαρχει ακομα και σε 640χ480! Το porsche unleashed μου παιζει μια χαρα εμενα...

Δημοσ.

Ωραιος galis, εβαλα το world effect στο off και δεν εχει καθολου hdr, μια χαρα! Αλλα το κολλημα, κολλημα, ουτε και ολα off να τα βαλεις.

Μηπως παιζει καποιο ρολο το dos παραθυρο που ανοιγει πριν μπεις στο παιχνιδι? Και γενικως τι ρολο βαραει αυτο το παραθυρο?

Δημοσ.

αμα το βαλεις στο low εχει μονο το θαμπωμα απο τον ηλιο που δεν ειναι ασχημο.Απο το medium αρχιζει να γινεται ελεινο

Δημοσ.
Θα παιξω καμια ωρα κι αν δεν εχει στρωσει θα το στειλω απο κει που ρθε

Χμμμ, άσχετα από το αν το παιχνίδι είναι όντως για τα μπάζα, θεωρώ πως από τη στιγμή που δεν το έχει πληρώσει κάποιος δεν υπάρχει και λόγος να ανησυχεί ή να οδύρεται. Για τσάμπα... καλό είναι, μην πω άριστο!

:P

Δημοσ.

Δοκιμή και απεγκατάσταση...κρίμα το bandwidth δηλαδή.Το dos παράθυρο που ρώτησε ένα παιδί πιο πίσω μάλλον έχει να κάνει κάτι με το punkbuster.Απο εκεί και πέρα έχω framedrop σε ανύποπτο χρόνο (απο τα 40+ πέφτει στα 3-4) και ή μόνη λύση ήταν η αλλαγή της ανάλυσης ή η αλλαγή του antialiasing.Στην αρχή νόμιζα οτι έχει αν κάνει κάτι με συγκεκριμένα special effects (την πρώτη φορά τρακάρησα με όχημα και βγήκαν κάτι καπνοί),μετα νόμιζα οτι ήταν οι σκιές γενικότερα αφού το παιχνίδι κόλλαγε με το που πέρναγα κάτω απ μια γέφυρα.

Τελικά δέν ήταν τίποτα απο τα δύο,απλά η EA έκανε ακόμα ένα Epic fail.

SuperEpicFail.jpg

Δημοσ.

@PCharon: Εχεις δικιο σε αυτο με την αγορα αλλα προσωπικα προτιμώ να παιζω ενα παιχνιδι με τον γνωστο τροπο και αν μου αρεσει εν τελη το αγοραζω μετα κανα χρονο που η τιμη του ειναι λογικη. Οποτε το σιγουρο ειναι οτι με τετοια χαλια δεν προκυται να το παρω ουτε τοτε..

@Tenshi: Παρατηρω αυτο το στιγμιαιο κολλημα και σε μενα αλλα οτι και να κανω δεν φευγει, ειτε τα βαλω ολα low ειτε οχι, ειτε αλλαξω αναλυση η βελτιωση ειναι ανεπεσθητη. Εδω κολλαει οταν πλοηγείσαι στα options, τι να λεμε.. Μονη βελτιωση ειχα δει με overclock στα 3ghz απο 2.4 που εχω τον 6600. Αλλα δεν θα κανω την χαρη επειδη δεν νιωθουν να σχεδιασουν σωστα ενα παιχνιδι..

Δημοσ.
Δοκιμή και απεγκατάσταση...κρίμα το bandwidth δηλαδή.Το dos παράθυρο που ρώτησε ένα παιδί πιο πίσω μάλλον έχει να κάνει κάτι με το punkbuster.Απο εκεί και πέρα έχω framedrop σε ανύποπτο χρόνο (απο τα 40+ πέφτει στα 3-4) και ή μόνη λύση ήταν η αλλαγή της ανάλυσης ή η αλλαγή του antialiasing.Στην αρχή νόμιζα οτι έχει αν κάνει κάτι με συγκεκριμένα special effects (την πρώτη φορά τρακάρησα με όχημα και βγήκαν κάτι καπνοί),μετα νόμιζα οτι ήταν οι σκιές γενικότερα αφού το παιχνίδι κόλλαγε με το που πέρναγα κάτω απ μια γέφυρα.

Τελικά δέν ήταν τίποτα απο τα δύο,απλά η EA έκανε ακόμα ένα Epic fail.

SuperEpicFail.jpg

Φίλε για πες μου έπεξες το παιχνίδι? Με τη ανάλυση και τη ρυθμίσεις γραφικών ?

Ευχαριστώ!

• Moderators
Δημοσ.
Χμμμ, άσχετα από το αν το παιχνίδι είναι όντως για τα μπάζα, θεωρώ πως από τη στιγμή που δεν το έχει πληρώσει κάποιος δεν υπάρχει και λόγος να ανησυχεί ή να οδύρεται. Για τσάμπα... καλό είναι, μην πω άριστο!

:P

Εγω το αγορασα :rolleyes: :P

Αυτο τι θα πει ρε παιδια? Εγω μιλουσα για το demo (γιατι για ρολο demo το εβαλα, ειδες εσυ πουθενα πριν να βγηκε κανα demo?). :P

Παντως πλακα πλακα, φταιμε κι εμεις για ολη αυτη τη καταντια του pc gaming... (μιλαω για τα racing games).

Δημοσ.
Φίλε για πες μου έπεξες το παιχνίδι? Με τη ανάλυση και τη ρυθμίσεις γραφικών ?

Ευχαριστώ!

Ξεκίνησα με 1680χ1050,όλα high,antialiasing x8 και anisotropic filtering,όλα ομαλότατα.Πρώτη στούκα με διερχόμενο φορτηγό τα καρέ πέφτουν στα 3-4.Ξανά μανά στο μενού,αλλαγή ανάλυσης σε 1440χ900 και το παιχνίδι ρολάρει πάλι κανονικά...αμ δέ!Στο 5λεπτο τα ίδια,πάλι στο μενού και ρίχνω το antialiasing στο 0.Το πρόβλημα λύθηκε, μέχρι το επόμενο 5 λεπτο όπου και αποφασίζω να ξαναβάλω max settings στα πάντα.ΩΩΩΩ τι θαύμα!Το παιχνίδι νιώθει και πάλι.

Στην 1 ώρα ενασχόλησης μου με το παιχνίδι (ναι τόσο άντεξα και πολύ του είναι) αποκόμισα την εντύπωση οτι όποια ρύθμιση και να κάνεις,δέν υπάρχει περίπτωση να παίξεις σάν άνθρωπος,πόσο μάλλον να το απολαύσεις.

Εκτιμώ οτι είναι κάτι που θα διορθωθεί μελλοντικά με κάποιο patch,οπότε θα κάνω υπομονή...NOT!:P

Δημοσ.

Να και κατι που βρηκα στα forums της ΕΑ.

our very own SpectatorX found a way to improve the graphics a bit by increasing the Car Level of detail Level. All you have to do is to run the registry editor, navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Need for Speed Undercover and modify g_CarLodLevel DWORD to 2. You can also play around with some of the entries there, but watch out! The game is automatically resetting some of settings on launch.

In addition, to enable antialiasing you need to disable it from the game, rename the nfs.exe executable file and force it on driver-side by using Catalyst/ForceWare. We haven't tried it yet, but it should do the trick.

(http://www.ngohq.com/news/14967-need-speed-undercover-quality-tweak.html)

Και αυτο σχετικα με την γενικη αποδοση:

> well the next method works everytime i do it...

> u must do this crap everytime u wanna play...

>

> so start the game and play, then alt-tab or ctrl-esc u get off to the desktop.

>

> --press ctrl-alt-del and u get that specific window

>

> --go to processes and right click nfs.exe

>

> --u have an option there something with the afinity (i have my xp in my own

> language so i guess afinity is the english word Very Happy)

>

> --deselect 1 of your cores from the cpu and press ok

>

> --right click again nfs.exe and again click the afinity stuff and reselect back

> that core that u deselected before and click ok

>

> --then you play

Let's wait for proper patch now.

http://forums.ea.com/mboards/thread.jspa?threadID=463302

Θα τα δοκιμασω να δουμε.

-----Προστέθηκε 19/11/2008 στις 09 : 35 : 24-----

Λοιπον δοκιμασα αυτο με τον 1 πύρηνα και οντως λειτουργει! Αρχικα τις περισσοτερες φορες οταν εκανα load ειχε ενα γενικο κολλημα, με το που απενεργοποιησα τον ενα πυρηνα αμεσως εξαφανιστικε το προβλημα.

Ωραιο παιχνιδι που εκμεταλευεται και πολυ-πυρηνους...

Παντως βαζοντας το world effect στο low το παιχνιδι αλλαζει εμφανιση προς το καλυτερο! Εν τελη τα καινουργια ¨καλα¨ γραφικα ειναι αυτη η θολουρα?

Δημοσ.
Εγω το αγορασα :rolleyes: :P

Αυτο τι θα πει ρε παιδια? Εγω μιλουσα για το demo (γιατι για ρολο demo το εβαλα, ειδες εσυ πουθενα πριν να βγηκε κανα demo?). :P

Παντως πλακα πλακα, φταιμε κι εμεις για ολη αυτη τη καταντια του pc gaming... (μιλαω για τα racing games).

προτού αγοράσουμε, δοκιμάζουμε φίλε μου.

Και όχι απλά το demo άλλα το "full demo"

εγώ πάντως όσα παιχνίδια δοκίμασα "full demo" και μου άρεσαν πολύ τα αγόρασα μετά original. Έτσι για μην λέμε ότι δεν αγοράζουμε original

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...