Προς το περιεχόμενο

ΙΒΜ Lenovo. Απόψεις...

Nikos_Vita

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
με το e-shop τι ισχυει στα φορητα?

To e-shop σε αυτό το θέμα δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία. Ακολουθεί τις οδηγίες της κάθε εταιρίας.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κι εγώ ρίσκαρα με ένα thinkpad που μου έφερε γνωστός από αμερική και δεν έχει κανένα απολύτως ψεγάδι και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα κατασκευής. Αχρείαστη να είναι η εγγύηση...

Φαντάζομαι ότι επειδή θα έχεις τα χαρτιά της εγγύησης, μπορείς να δεις και να μου πεις τι αναφέρει για την εγγύηση στην οθόνη όσο αφορά τα Pixel;

Δημοσ.

Παιδιά το έκλεισα....

IBM Lenovo ThinkPad R61i C2D T5250 2GB

Αύριο, μεθαύριο θα έρθει από Κρήτη με αντικαταβολή!!!!

Στο infopcstore είναι πολύ ευγενικοί και μου απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα. (περί ποιότητας, εγγύησης, ποιότητας οθόνης, PIxels κλπ...κλπ...)

Μόλις το πάρω θα σας πω λεπτομέρειες ...

Ελπίζω το Thinkpad να μου βγει περισσότερο ποιοτικό σε σχέση με το Turbo-X... :shifty:

Δημοσ.

Πριν αναφερθώ στο φορητό (όταν το πάρω), θα σας πω ότι το InfoPCStore κάνει παραδώσει ΜΟΝΟ με ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ.

Για μένα είναι αρνητικό γιατί ποτέ δεν είχα καλή εξυπηρέτηση από την συγκεκριμένη υπηρεσία. Παραδίδουν μόνο πρωί και αν δεν σε βρουν σε υποχρεώνουν να πας συγκεκριμένες ώρες στα κεντρικά (Αγία Παρασκευή) για παραλαβή.

Τέλος πάντων. Θα το παραλάβω στο γραφείο. Ελπίζω να βρουν το δρόμο...

Το κόστος μεταφοράς είναι μόλις 5euro. Τσάμπα πράμα δηλαδή.

Σημειώστε ότι η εγγύηση αφορά την επίσημη αντιπροσωπεία και τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες.

Τα διαθέσιμα κομμάτια είναι λίγα.

Το μηχάνημα έρχεται με 1Gb RAM και το αναβαθμίζουν δωρεάν στα 2Gb. Έρχεται με 4Gb εφόσον το πεις κατά την τηλεφωνική παραγγελία.

Αν τις 5 πρώτες μέρες, το μηχάνημα σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα το αντικαθιστούν με νέο.

Επιπλέον κατά την αναβάθμιση στα 2Gb ελέγχουν την οθόνη για τυχόν Pixels.

Ωστόσο με διαβεβαίωσαν ότι κανένα ΤhinkPad Ρ61i δεν έχει βγάλει πρόβλημα με Pixels. Η σειρά είναι business και θεωρείται ιδιαίτερα ποιοτική και με αντοχές στο χρόνο.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Το μηχάνημα έρχεται με 120Gb σκληρό 5400rpm.

Σύμφωνα με την IBM δέχεται μέχρι 160Gb / 5400rpm.

Aραγε μπορώ να βάλω τον 250Gb που έχω απο το TurboX;

Τρελή ερώτηση ε;

Δημοσ.
Παιδιά το έκλεισα....

IBM Lenovo ThinkPad R61i C2D T5250 2GB

Αύριο, μεθαύριο θα έρθει από Κρήτη με αντικαταβολή!!!!

Στο infopcstore είναι πολύ ευγενικοί και μου απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα. (περί ποιότητας, εγγύησης, ποιότητας οθόνης, PIxels κλπ...κλπ...)

Μόλις το πάρω θα σας πω λεπτομέρειες ...

Ελπίζω το Thinkpad να μου βγει περισσότερο ποιοτικό σε σχέση με το Turbo-X... :shifty:

Πρώτα απ΄όλα καλορίζικο.

Το infopcstore είναι σοβαρό κατάστημα και φάνηκε και από την επέμβασή του σε ένα άλλο thread σε αυτό το ίδιο φόρουμ για ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε ένα παιδί. Να ξέρεις ότι θα σε βοηθήσουν, άμα σου παρουσιαστούν προβλήματα.

Μπορείς να μας πείς τί σου είπαν για τα pixels;;;

Σίγουρα το Thinkpad είναι κλάσεις ανώτερο σε ποιότητα από το Turbo-X. Δεν χωράει καμία αμφιβολία.

Δημοσ.

Eυχαριστώ για τα καλορίζικα!!!!

Για τα Pixels μου είπαν ότι ποτέ δεν είχαν πρόβλημα με τα IBM. Ωστόσο μου είπαν ότι:

1. Αν τις 5 πρώτες μέρες παρουσιαστεί θέμα θα μου δώσουν καινούριο

2. Η IBM δεν δίνει εγγύηση για καμμένα ή stuck Pixels.

3. Κατά την αναβάθμιση της μνήμης θα τσεκάρουν ότι πράγματι η οθόνη δεν έχει πρόβλημα.

Τώρα όσο αφορά την εγγύηση βρήκα ακριβώς την πολιτική της IBM:

x3dur4d121v59osxejxh.gif

Δημοσ.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Το μηχάνημα έρχεται με 120Gb σκληρό 5400rpm.

Σύμφωνα με την IBM δέχεται μέχρι 160Gb / 5400rpm.

Aραγε μπορώ να βάλω τον 250Gb που έχω απο το TurboX;

Τρελή ερώτηση ε;

Λογικά μπορείς να βάλεις τον 250άρη (sata εννοείται) αλλά θα σου πρότεινα να μην το κάνεις. Μπορεί να σου βγάλει ασυμβατότητα με το μηχανισμό που σταματάει το δίσκο σε περίπτωση "τραντάγματος". Επίσης θα πρέπει να βρεις τα cd αποκατάστασης rescue & recovery της IBM/Lenovo για να περάσεις το λειτουργικό, αλλιώς με απλή εγκατάσταση μπορεί κάποια εφαρμογή της IBM/Lenovo να μη σου δουλέψει σωστά. Eξαρτάται από εσένα και το χρόνο που μπορείς να διαθέσεις για το στήσιμό του.

Δημοσ.
Eυχαριστώ για τα καλορίζικα!!!!

Για τα Pixels μου είπαν ότι ποτέ δεν είχαν πρόβλημα με τα IBM. Ωστόσο μου είπαν ότι:

1. Αν τις 5 πρώτες μέρες παρουσιαστεί θέμα θα μου δώσουν καινούριο

2. Η IBM δεν δίνει εγγύηση για καμμένα ή stuck Pixels.

3. Κατά την αναβάθμιση της μνήμης θα τσεκάρουν ότι πράγματι η οθόνη δεν έχει πρόβλημα.

Άργησα να σου πω για την εγγύηση της οθόνης και όπως βλέπω τα βρήκες μόνος.

Δες και το επίσημο site τι αναφέρει αναλυτικότερα:

Αριθμός προβληματικών pixel και αντικατάσταση

Δημοσ.
Λογικά μπορείς να βάλεις τον 250άρη (sata εννοείται) αλλά θα σου πρότεινα να μην το κάνεις. Μπορεί να σου βγάλει ασυμβατότητα με το μηχανισμό που σταματάει το δίσκο σε περίπτωση "τραντάγματος". Επίσης θα πρέπει να βρεις τα cd αποκατάστασης rescue & recovery της IBM/Lenovo για να περάσεις το λειτουργικό, αλλιώς με απλή εγκατάσταση μπορεί κάποια εφαρμογή της IBM/Lenovo να μη σου δουλέψει σωστά. Eξαρτάται από εσένα και το χρόνο που μπορείς να διαθέσεις για το στήσιμό του.

Ευχαριστώ πολύ. Ενδιαφέρον αυτό που γράφεις!!!!

αμα τους πεις να σου βαλουν 4gb γινεται?

Ναι, από ότι είπαν το 1Gb το χρεώνουν 30euro

Άργησα να σου πω για την εγγύηση της οθόνης και όπως βλέπω τα βρήκες μόνος.

Δες και το επίσημο site τι αναφέρει αναλυτικότερα:

Αριθμός προβληματικών pixel και αντικατάσταση

Ευχαριστώ. Αν και ο Πίνακας είναι ψιλο-απογοήτευση ας ελπίσουμε ότι δεν θα πέσω στην περίπτωση.

Αδερφια να ρωτησω αν μπορεις να βαλεις xp ευκολα στο συγκεκριμενο thinkpad....

Ναι, η IBM προσφέρει drivers και για WinXP και για Win2000. Εντύπωση μου έκανε ότι μπορεί να έρθει και με Linux... :shifty:

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα χρειαστώ μία βοήθεια.

Πρόκειται να πουλήσω το IBM ΤhinkPad R50e που έχω τώρα ή να το ανταλλάξω με καμιά καλομεταχειρισμένη οθόνη TFT 19'.

Υπολογίζω να το "σκοτώσω" το IBM περίπου στα 200euro όσο περίπου κάνει και μία οθόνη TFT 19''.

Πως το βλέπετε;Είναι καλή η τιμή;

Επίσης αν ξέρει κανένας και κανένα site αγγελιών ή ανταλλαγών να βάλω αγγελία, καλοδεχούμενο.

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...