haloking Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Αναμένεται τέλος του 2008/αρχές 2009.(Για όσους δεν ξέρουν περί τίνος πρόκειται- http://en.wikipedia.org/wiki/Halo_Wars ) Μία πρόγευση:40 εικόνες από Gamepro- http://www.gamepro.com/screen_gallery.cfm?globalId=125182 και το επίσημο site για το παιχνίδι- http://www.halowars.com Σε ένα update αναφέρθηκαν τα εξής: Halo Wars and E3 '08 06-13-2008, 10:38 AM by Thunder As many of you will likely remember, last year we showed Halo Wars for the very first time to the press at E3. We showed a small level, a UNSC base, some units from the game battling each other, and all that sort of good stuff to give everyone an idea of where we were taking Halo Wars. We've had another year to work on the game and it's been coming along really well. IGN has posted their Big E3 List of games that will be at the 2008 show, which includes Halo Wars. So please do keep an eye out for more information on the game coming out of the show in July. (Αν και έκανα search ,ζητώ συγνώμη αν υπάρχει άλλο thread)
ravage19 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Αντε να βγει επιτελους να αρχισει η ES να δουλευει στο AOM2 η το AOE4:P. Παντος φενετε παρα πολυ δυνατος τιτλος και σιγουρα θα κανει μπολικες πωλισεις. Εγω θα το περιμενω στο pc βεβαια. Αν δεν βγει.... το προσπερναω.
haloking Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Εγω θα το περιμενω στο pc βεβαια. Αν δεν βγει.... το προσπερναω. Κοίτα ,δύσκολα να βγει στο PC ποτέ(έχει βγάλει και η ensemble ανακοίνωση ότι δεν θα βγει-αλλά ποιός τους εμπιστεύεται)και αν δεν βγει ,ο κύριος λόγος θα είναι όχι το ''xbox exlusive'' αλλά ο τρόπος του gameplay που είναι βασισμένος μόνο στο X360 Controller.Το να γίνει port με keyboard support και πάλι δεν νομίζω να ευχαριστήσει τους pc gamers και μην ξεχνάμε ότι αυτοί δεν έχουν και πολύ καλές σχέσεις με το franchise του Halo(δες-αν θυμάμαι καλά-τα σχόλια στο topic του Halo 2 Vista LOL)και γενικά η πλειοψηφεία δεν έχει και γνώση του story(που θα έχει μεγάλη σημασία στο πως θα αξιολογήσει ο καθένας το παιχνίδι αυτό)
ravage19 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Συμφωνω με οσα ειπες... Οσον αφορα για την εμπιστοσυνη που πρεπει να εχουμε στην ES ομως... Υποσχεθηκε πως θα κανει πιο συχνα patch για το AOE3 και η τελευταια πηρε 5 μηνες για να βγει ενω υπηρχαν πραγματικα πολυ φανερα προβληματα balance στο παιχνιδι...
haloking Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Halo Wars Monthly Update 06.20.08 Άρα περιμένουμε για info explosion που λογικά θα περιλαμβάνει και gameplay videos.Όλα στην Ε3...
haloking Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 http://www.ensemblestudios.com/blogs/bshelley/archive/2008/06/30/age-of-empires-iii-20-million-games-played-and-halo-wars-controls.aspx HaloWars.com: Keep checking this site as our community team adds more information about the game going forward. Based on our Halo Wars forums chat, the GamePro article seems to have raised more questions than it answered, which is good . As we nail down the answers (still working on many things) and get the okay to speak about them, we will post on this site. There will also be a lot of information about Halo Wars coming out of E3 in a few weeks, so watch for that also. We expect to have several demo stations set up and a large number of media representatives will be getting a chance to play.Archive build #786 went by this afternoon. Halo Wars Controls: One of the key messages out of the GamePro article was the effort we have put into the control system. I may have mentioned many blogs ago that we reprogrammed Age of Mythology to be playable with an Xbox controller as a proof of concept. Designer/programmer Tim Deen got to the point that he could play AoM better with the controller than the mouse/keyboard. We are very excited about how the new, built from scratch, control system is working. We know that if we do a good job with Halo Wars, especially the controls, it could encourage a much more rich and interesting genre of console strategy games for the future. Ideally we would like to do for strategy games on the console what Halo itself did for first-person shooters on the console. Impressions from Testing Halo Wars: Here are just a few comments on my experience playing Halo Wars recently. First, the pace of the action is pretty high. This is not a strategy game where you don’t interact with your opponent for the first 15 to 25 minutes. Many games are over by that point. Second, you have strategic choices. You can invest deep in technology or get into the fight fast. There are unit combinations to try. You can’t build and invest in everything, but you have to be flexible if your current plan is not working. Third, there are opportunities for players to demonstrate skill by matching up the correct units to take advantage of strengths and weaknesses. I think there is a lot of fun here for casual gamers but also plenty of depth where really skilled players can elevate their game. The capabilities of the various units are coming together in a fun framework where each has its role, strengths, and weaknesses. There is still enough stuff being tweaked that a particular strategy seems overwhelming one day and not so much the next. But overall the roster of units and their attributes is getting settled. We still have a lot of work to do in completing content and balance testing.
haloking Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Από halowars.com: 1up.com Interviews Dave Pottinger 07-11-2008, 10:10 AM by Thunder The gang at 1up.com have a massive pre-E3 interview with Halo Wars Lead Designer Dave Pottinger. Weighing in at six pages, the result of a 40 minute phone conversation, the interview touches on virtually every aspect of the game: "1UP: From the reader's perspective, if they saw that roughly 10-minute video that you guys released a year ago, what would be different if you were to make that same video today? How has the game changed? DP: I think it would look a hell of a lot better. The art's just gone tremendously through the roof in terms of quality. The things we can do technically in the engine from a programming standpoint, and physics and whatnot, are just light years better than they were last year. The gameplay is definitely more honed..." Source - 1up.com E3 gets underway next week! There is going to be a very important press conference on Monday that kicks things off, so keep your eyes glued right here for any Halo Wars related information that might come out of that.
chill Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Κοίτα ,δύσκολα να βγει στο PC ποτέ(έχει βγάλει και η ensemble ανακοίνωση ότι δεν θα βγει-αλλά ποιός τους εμπιστεύεται)και αν δεν βγει ,ο κύριος λόγος θα είναι όχι το ''xbox exlusive'' αλλά ο τρόπος του gameplay που είναι βασισμένος μόνο στο X360 Controller.Το να γίνει port με keyboard support και πάλι δεν νομίζω να ευχαριστήσει τους pc gamers και μην ξεχνάμε ότι αυτοί δεν έχουν και πολύ καλές σχέσεις με το franchise του Halo(δες-αν θυμάμαι καλά-τα σχόλια στο topic του Halo 2 Vista LOL)και γενικά η πλειοψηφεία δεν έχει και γνώση του story(που θα έχει μεγάλη σημασία στο πως θα αξιολογήσει ο καθένας το παιχνίδι αυτό) Καλά τα "xbox exclusive" είναι time exclusive. Αργά ή γρήγορα τα διαμαντάκια έρχονται στα pc. Και μη μου πεις ότι το γεγονός ότι αναπτύσσεται με βάσει τον xbox controller παίζει κάποιο ρόλο ή θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για έκδοση στα pc....Και χωρίς mouse+keyboard υποστήριξη να το βγάλουν πρόβλημα δεν θα υπάρχει. Παντού υπάρχει ένα gamepad ....άσε που όλο ένα και περισσότεροι παίρνουμε το χειριστήριο του xbox. Όσον αφορά το παιχνίδι, ως τίτλος το Halo(l) για μένα (για να προλάβω τον apokleiros xaxa) δεν σημαίνει τίποτα . Αδιάφορο και υπερτιμημένο όσο δεν πάει η προσωπική μου άποψη. Το γεγονός βέβαια ότι πρόκειται για strategy τίτλο που αναπτύσσεται από την αγαπητή enseble ε με κάνει να θέλω να δω το αποτέλεσμα.
haloking Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Καλά τα "xbox exclusive" είναι time exclusive. Αργά ή γρήγορα τα διαμαντάκια έρχονται στα pc. Και μη μου πεις ότι το γεγονός ότι αναπτύσσεται με βάσει τον xbox controller παίζει κάποιο ρόλο ή θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για έκδοση στα pc....Και χωρίς mouse+keyboard υποστήριξη να το βγάλουν πρόβλημα δεν θα υπάρχει. Παντού υπάρχει ένα gamepad ....άσε που όλο ένα και περισσότεροι παίρνουμε το χειριστήριο του xbox. Όσον αφορά το παιχνίδι, ως τίτλος το Halo(l) για μένα (για να προλάβω τον apokleiros xaxa) δεν σημαίνει τίποτα . Αδιάφορο και υπερτιμημένο όσο δεν πάει η προσωπική μου άποψη. Το γεγονός βέβαια ότι πρόκειται για strategy τίτλο που αναπτύσσεται από την αγαπητή enseble ε με κάνει να θέλω να δω το αποτέλεσμα. Όσο αναφορά το πρώτο υπάρχει μια αντίληψη σε πολλούς κατόχους άλλης κονσόλας του τύπου ''Κοίτα θα το παίξω αυτό 6 μήνες μετά με καλύτερα γραφικάστο pc''Είδαμε πόσο νωρίς(2,5 χρόνια)και πόσο καλή έκδοση έπαιξαν στο pc το Halo C.E. και το Halo 2.(σε θέματα gameplay και γραφικών σε σχέση με τους τίτλους της εποχής του realese τους στο PC).Μερικά παραδείγματα xbox 360 exlusive χωρίς έκδοση στο pc Forza Motorsport 2,Ace Combat 6,Blue Dragon,Lost Odyssey(μη μου πεις πως να βγει στο pc:mrgreen:),Bullet Witch,Crackdown,DOA 4 και πολλά άλλα. Επίσης πιστεύεις ότι θα κάνει πωλήσεις χωρίς mouse support??? Τώρα για την δεύτερη παράγραφο δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.Είναι γνώμη σου.Πάντως ο spown στο launch θυμάμαι ότι το έθαυε το παιχνιδι.Τώρα που του ήρθε η φώτιση(lol) ελπίζω να το απολαμβάνει!!
chill Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Συγνώμη αλλά όσα games μου αναφέρεις συγκριτικά με τα GoW και ME είναι το λιγότερο αστεία . Όχι ότι θα με χάλαγαν μερικά από αυτά αν έβγαιναν για pc αλλά σε γενικές γραμμές δεν νιώθω φτωχότερος ως gamer που δεν τα έπαιξα (όπως θα νιώθω αν δεν παίξω το fable2 π.χ. ). Δεν ξέρω αν θα πουλήσει η όχι. Μάλλον όχι μιας και το halo δεν είναι και ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα στις τάξεις μας. Και δικαίως δεν είναι αφού τα halo1-2 ήταν επιεικώς μετριότατα για να μην πω τίποτε χειρότερο....
haloking Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Συγνώμη αλλά όσα games μου αναφέρεις συγκριτικά με τα GoW και ME είναι το λιγότερο αστεία . Όχι ότι θα με χάλαγαν μερικά από αυτά αν έβγαιναν για pc αλλά σε γενικές γραμμές δεν νιώθω φτωχότερος ως gamer που δεν τα έπαιξα (όπως θα νιώθω αν δεν παίξω το fable2 π.χ. ). Δεν ξέρω αν θα πουλήσει η όχι. Μάλλον όχι μιας και το halo δεν είναι και ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα στις τάξεις μας. Και δικαίως δεν είναι αφού τα halo1-2 ήταν επιεικώς μετριότατα για να μην πω τίποτε χειρότερο.... Τέλος πάντων,αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι και να βγάλει port στο pc η MS δεν θα έχει νόημα καθώς το game θα είναι ο ορισμός της καλύτερης προσπάθειας για προσαρμογή rts σε κονσόλα + ότι το halo γενικά σαν franchise τους pc gamers για πολλούς και διάφορους λόγους (όπως τα άθλια port)δεν τους έλκει. Τώρα για τα παιχνδίδια εσύ απλά μου ζήτησες μια λίστα με exclusive
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.